Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    18. Studeni 2018. 17:21

Tenci

I ja isto imam pojacani iscjedak, ali je bez mirisa i boje, samo je vodenasti jako i malo me zivcira, ali dobro, jedan od simptoma trudnoce.
    Mamita, mi smo rekli u 11. tt, bio mm-ov rodendan, i radili smo rucak za starce i bracu i sestre pa smo onda rekli. Poslikali se mm i ja sa slicicom ultrazvuka i to sam razvila.dvije slike, umotala ko tuljac s masnicom gore i rekli sam mamama da im dajemo diplome za najbolje mame. Trebalo je svekrvi i mojoj mami 20-ak sec da skuze kaj je na slici, imamo snimku, moja mama je nas gledala, opce nije primijetila da drzimo slicicu s uzv-a, poslije bilo emotivno, rasplakala se i bas je bilo lijepo. Za sad znaju starci, brat, sestra i sogorica, moja najbolja prijateljica i mm-ov najbolji prijatelj.
    Dok nam stignu rezultati niftyja, onda planiramo reci dedama i bakama, i roditelji ako budu htjeli reci nekome..

Zgodna ideja... I još imate snimku za uspomenu... 🙂
    Mi ćemo morati reći ranije, čim mi gin potvrdi, morat ću reći na poslu, obitelji, a onda ćemo morati i ostalima... 

Galaxy
    18. Studeni 2018. 17:25

mamita

Hej,
    u kojem tjednu trudnoće ste priopćile trudnoću bližnjima?
    Da li ste imale kakve posebne ideje ili ste jednostavno samo rekle?

Ja osobno ne volim te kerefeke i pompe, tako da zasad kome smo rekli, rekli smo normalno. Nisam tip koji će objaviti sliku pozituvnog testa sa rekvizitima i grozim se objavama tuđih maternica sa UZV. Nikad nisam razumila čemu to, ali nismo svi isti. Rekla bih ti da postupiš kako želiš, ali s obzirom da ti ni muž nije za to, nemam pametnog savjeta...
    Lavandice, ja isto svakih par dana imam čudne iscjetke. Isto sam promislila da je neka infekcija, ali prvi nalaz urinokulture je uredan. Čekam ostale. Ja se noću budim svaka 2-3 sata s punim mjehurom. Bila sam uvjerena da je upala jer sam tek 9tt, ali očito maternica pritišće mjehur...
    Inače cure, depilirate li se voskom? Ja bih se volila uredit prije pregleda, ali se brinem kako će ta moja bol utjecati na bebu? Osjete li kad se mater grči u bolovima za ljepotu😃

• Embarasada
    18. Studeni 2018. 18:29

Ja idem na depilacije voskom i dalje, ali nije mi to tako traumaticno bolno pa preživim :) već sam navikla. 

• Embarasada
    18. Studeni 2018. 18:43

Meni se isto ne sviđaju te pompozne objave trudnoće, ne mogu npr zamisliti da bi prije 30ak godina netko izveo tako nešto, imam osjećaj da se u današnje vrijeme tome pridaje puno pažnje a to je neka normalna stvar, i po meni bi trebala biti intimna.
    Ali ako netko ima volje za to i okolinu za koju misli da bi ih to veselilo, dapače.
    Ja sam točno 10 tjedana ali nismo još nikom rekli osim što par ljudi s mog posla zna ali to je ispalo slučajno jer sam praktički morala reć.
    Planiramo reći obitelji za 2 tjedna ako bi pregled bio ok. Prošlu trudnoću smo rekli obitelji i par prijatelja nakon prvog pregleda, oko7.tjedna ali trudnoća je završila kiretažom i onda mi je bilo žao što smo govorili jer se to brzo proširi, jako puno ljudi sazna u kratkom vremenu i onda naravno kad vise nisam bila trudna bude i neugodnih situacija da ti ljudi ulijećuju veseli s nekim pitanjima pa im moraš objašnjavati da više nisi trudna, a drugi koji saznaju ne znaju šta bi ti rekli pa osjećaš samo neko sazaljenje od ljudi... sve je to za ljude ali eto, da mogu birat radije bi da se nije proširilo :/

Lavandica
    18. Studeni 2018. 19:50

Hvala na savjetima. Brusnica iz dm-a, you are mine! Ja inace imam problema s kicmom, jer mi je posao da sam cijeli dan u vozackom sjedalu, pa mi je tako stradala kicma. Sad ne radim, ali sigurno tijelo pamti. Nadam se da je to to.

Stize nam Mihael ♡

18. Studeni 2018. 20:05

Eto, mi smo napravili kerefeke kak vi kazete, ali dvije slike nas dvoje za mame nase na rucku na kojem smo bili samo roditelji i mi mislim da nisu kerefeki, i naravno, nikakve drustvene mreze i takvr stvari ne dolaze u obzir. I sad je od toga proslo vec tri tjedna i stvarno se svi drze toga da ne govore nikome jer smo mi rekli da budemo obavijestili sve koje mislimo dok dodu rezultato niftyja, a to su jos dede i bake i muzeve tete i to je to.
    Eto, a sestra je saznala dan prije, nego starci jer joj je taj dan bio rodendan, ja bila bas na pregledu, a posto je u njemackoj i cujemo se samo preko vibera, dobila je poruku sretan rodendan i slicicu bebe. 
    Opet, ja sam misljenja da je bezveze samo doci starcima i reci ja sam trudna, ne znam, svakome svoje i kak im odgovara.

lena.5
    18. Studeni 2018. 20:10

Ja volim pompu i karafeke, od uzbudjenosti nista takvo nisam stigla uciniti za rodbinu a za muza barem malo jesam. Cekam da saznam pol i obavezno cu to muzu priopciti uz neke balone, konfete i slicno, jer ja tako volim a znam da tu stranu mene voli moj muz i onda zasto da ne. 💕

18. Studeni 2018. 20:15

Da, i mene to veseli, mozda bas ne neki specijalni kerefeki, ali da je malo drugacije, da.
    Ugl, za priopcavanje spola muzu, vidjela sam super ideju za mog, naravno od amerikanaca jer je njima to normalno. Ugl, muz mi je kosarkas i sad ima kos i loptu koja je napunjena rozim/plavim konfetima i nekim prahom i mora gadati kos i dok lopta padne na plocnik se razbije i rasprse se ti konfeti/prah, super mi je ideja
    Ugl, ja prestala piti folacin prije tri dana i mislila sam da budem manje povracala jet kazu da je on jedan od razloga mucnina, ali izgleda da kod mene nije jer i dalje povracam ko i prije, samo nikak da se to smiri 

lena.5
    18. Studeni 2018. 20:27

Tenci ja sam povracala skoro svako jutro, cak i zadnji dan u 13 tjednu i onda od pocetka 14 tjedna niti jednom, bas sam se iznenadila da je jednostavno prestalo za jedan dan. Sada ujutro malo osjetim mucninu ali je ok cim nesto pojedem. Nadam se da ce i kod tebe biti slicno.

• aloha
    18. Studeni 2018. 20:35

Tenci

I ja isto imam pojacani iscjedak, ali je bez mirisa i boje, samo je vodenasti jako i malo me zivcira, ali dobro, jedan od simptoma trudnoce.
    Mamita, mi smo rekli u 11. tt, bio mm-ov rodendan, i radili smo rucak za starce i bracu i sestre pa smo onda rekli. Poslikali se mm i ja sa slicicom ultrazvuka i to sam razvila.dvije slike, umotala ko tuljac s masnicom gore i rekli sam mamama da im dajemo diplome za najbolje mame. Trebalo je svekrvi i mojoj mami 20-ak sec da skuze kaj je na slici, imamo snimku, moja mama je nas gledala, opce nije primijetila da drzimo slicicu s uzv-a, poslije bilo emotivno, rasplakala se i bas je bilo lijepo. Za sad znaju starci, brat, sestra i sogorica, moja najbolja prijateljica i mm-ov najbolji prijatelj.
    Dok nam stignu rezultati niftyja, onda planiramo reci dedama i bakama, i roditelji ako budu htjeli reci nekome..

Gdje si radila niftyi test i koliko kosta...ja planiram raditi pa me sve zanima 🤗🤗🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.