Jutro cure.. meni zna biti period da imam pojacani iscjedak, ali isto tako, nema sluzavog iscjetka nego samo vlazne gacice.
Mene muce urinarne infekcije, svako malo... poludit cu. Sad stavljam rojazol vaginalete one sto se rastope. Ne mogu nigdje nac cisti caj od brusnice. Gdje vi to kupujete? Sad sam kupila cistu brusnicu? Al ona je tolko slatka a ionako imam malo veci secer, ako ne jedem slatko onda nemam... sad ce mi skocit od te brusnice. I ledja me bole, tj.kriza... nekad me boli od lezanja, nekad od hodanja. Trebaju mi savjeti oko toga svega
Stize nam Mihael ♡
Sad naravno imam sluzavi iscjedak.. cim nesto nije u redu pojavi se zuti sluzavi iscjedak. Kako to zalijeciti? Netko je spominjao kapsule od brusnice, jel to sta pomaze?
Stize nam Mihael ♡
Jutro cure.. meni zna biti period da imam pojacani iscjedak, ali isto tako, nema sluzavog iscjetka nego samo vlazne gacice.
Mene muce urinarne infekcije, svako malo… poludit cu. Sad stavljam rojazol vaginalete one sto se rastope. Ne mogu nigdje nac cisti caj od brusnice. Gdje vi to kupujete? Sad sam kupila cistu brusnicu? Al ona je tolko slatka a ionako imam malo veci secer, ako ne jedem slatko onda nemam… sad ce mi skocit od te brusnice. I ledja me bole, tj.kriza… nekad me boli od lezanja, nekad od hodanja. Trebaju mi savjeti oko toga svega
Ta cista brusnica je i meni sumnjiivo slatka jer za urinarne infekcije ne smijes seceriti, cak treba izbjegavati sokove i slatkise. Ja uzimam u dm-u, encian brusnica 50 gr, malo skuplja ali bas dobra.
Sad naravno imam sluzavi iscjedak.. cim nesto nije u redu pojavi se zuti sluzavi iscjedak. Kako to zalijeciti? Netko je spominjao kapsule od brusnice, jel to sta pomaze?
Dm Encian 100%brusnica. To susene samljevena brusnica za caj .A sad na pregledu gin mi je rekla da je iscjedak normalan dok god ne svrbi i ne pece. Ako nesto od toga da joj se javim. Posto ja skroz moram nositi dnevne uloske radi iscjedka. Takodjer mi je savjetovala u dm imaju Jessa ulosci prozračni,bez one folije iza'da koza dise. Eto ako sam kome pomogla
Jutro :) Jel koja koristila Niplette (za izvlacenje bradavica i u kojem periodu?
Nemoras to koristiti,meni je jedna skroz uvucena i bez problema sam dojila curu 15 mjeseci .Na pocetku tek kad sam rodila sestra mi pokazala da malo nesto hladno stavim na bradavicu i izvuce se sama. Kasnije je cura sama svladala izvlačenje
Hej,
u kojem tjednu trudnoće ste priopćile trudnoću bližnjima?
Da li ste imale kakve posebne ideje ili ste jednostavno samo rekle?
Ja sam imala ideju kupit one lizalice u obliku dude i dati mojima i njegovima, još sam htjela gore napisat : za baku, za tetu, za strica itd., a mom mužu se to ništa ne sviđa i on bi im samo tako rekao... Baš me zna razočarat nekad...
I ja isto imam pojacani iscjedak, ali je bez mirisa i boje, samo je vodenasti jako i malo me zivcira, ali dobro, jedan od simptoma trudnoce.
Mamita, mi smo rekli u 11. tt, bio mm-ov rodendan, i radili smo rucak za starce i bracu i sestre pa smo onda rekli. Poslikali se mm i ja sa slicicom ultrazvuka i to sam razvila.dvije slike, umotala ko tuljac s masnicom gore i rekli sam mamama da im dajemo diplome za najbolje mame. Trebalo je svekrvi i mojoj mami 20-ak sec da skuze kaj je na slici, imamo snimku, moja mama je nas gledala, opce nije primijetila da drzimo slicicu s uzv-a, poslije bilo emotivno, rasplakala se i bas je bilo lijepo. Za sad znaju starci, brat, sestra i sogorica, moja najbolja prijateljica i mm-ov najbolji prijatelj.
Dok nam stignu rezultati niftyja, onda planiramo reci dedama i bakama, i roditelji ako budu htjeli reci nekome..
Cure jel ima tko problema s padanjem u nesvijest? Mene u trudnoci muci nizak tlak i slabost. Maloprije smo dosli iz trgovine i unutra je bilo toplo i samo odjednom nesvijestica 😫 da li trebam ici doktoru radi toga?
Bol u donjem dijelu ledja? A ponekad i na sredini? Ja se od pocetka trudnoce bakcim s tim.. a od jucer me malo jace boli.. ne uvijek, na mahove. Al boli. Inace je to karakteristicno za odmakliju trudnocu. A ja sam 11+1
Stize nam Mihael ♡
Bol u donjem dijelu ledja? A ponekad i na sredini? Ja se od pocetka trudnoce bakcim s tim.. a od jucer me malo jace boli.. ne uvijek, na mahove. Al boli. Inace je to karakteristicno za odmakliju trudnocu. A ja sam 11+1
Pa maternica ti raste. Siri se sve dole. Mislim da ako nije prejako da je normlano.
I mene boli tu i tamo.
Sortiraj odgovore
Najstariji