Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    srećica
    12. Srpanj 2019. 11:14

kzeli

Izludit će me to jer sam ja jako zimogrozna i mama mo već sad priča molim te samo ga nemoj u pretjerano oblačit s ja sam opterećena s tim d će mu bit zima ….

Neboj se, ti ćeš biti mama a mame znaju najbolje. 😊 Vidjet ćeš dali su mu hladne rukice pa ga malo još utopliti. A kad im je vruće postanu nervozni pa ćeš ga malo raskomotiti. Ali sumnjam da ćeš ga baš na +36 obundat neznam kako, onda je i tebi vruće. A njima ipak treba mrvu više topline nego nama.

• Alexandra
    12. Srpanj 2019. 11:15

mmamma

Ja nisam piskila te trakice ni kod svog gin ni sad u bolnici 🤔
    Urinokulturu sam radila na pocetku trudnoce… Ocito je kod svakog drugacije… Iako ne razumijem zasto je to tako… Kod jednih je bitno, a kod drugih ne? Eh to nase zdravstvo…
    Cure da vas pitam, jel pijete sad na kraju caj od lista maline i u kojoj kolicini? Jel ima kakvog ucinka ili nikakvog?

Ja pijem 3 salice dnevno,zasad ti neznam rec ima li ucinka na mene,al prijateljica kad je bila trudna je pocela pit od 37.tjedna trudnoce i rodila je malu od 4 i nesto kg bez problema,ona kaze da se otvorila u kratko vrime pa vridi pokusat 😁

srećica
    12. Srpanj 2019. 11:15

Alexandra

srećica

Ja tih lažnjaka imam toliko nekad u danu da više ni ne obraćam pažnju na njih, negdje od 20og tjedna su počeli. I isto ih ctg bilježi, do 60-70 idu i sve mi doktor nije vjerovao da me ništa ne boli.

I meni su vise dosadili,nebole a ja sve cekam jer su svi rekli da kad budu pravi tu bol nemogu neprimjetit.A onda opet citala sam negdi na internetu jedna zena je imala ovako 2 dana ove kao bezbolne i drugi dan navecer dobila tih par pravih i rodila..pa se mislim mozda sam i ja te srice pa bude skoro do kraja bezbolno i onda kad imam ove lazne mirim vrime,a sta cu nikad neznas 😁😋😋

Ja se nekako ne bojim da one prave neću prepoznati, samo nikako da krenu. Sve me strah da me na kraju ne spraše na indukciju 😣

• Alexandra
    12. Srpanj 2019. 11:27

srećica

Alexandra

srećica

Ja tih lažnjaka imam toliko nekad u danu da više ni ne obraćam pažnju na njih, negdje od 20og tjedna su počeli. I isto ih ctg bilježi, do 60-70 idu i sve mi doktor nije vjerovao da me ništa ne boli.

I meni su vise dosadili,nebole a ja sve cekam jer su svi rekli da kad budu pravi tu bol nemogu neprimjetit.A onda opet citala sam negdi na internetu jedna zena je imala ovako 2 dana ove kao bezbolne i drugi dan navecer dobila tih par pravih i rodila..pa se mislim mozda sam i ja te srice pa bude skoro do kraja bezbolno i onda kad imam ove lazne mirim vrime,a sta cu nikad neznas 😁😋😋

Ja se nekako ne bojim da one prave neću prepoznati, samo nikako da krenu. Sve me strah da me na kraju ne spraše na indukciju 😣

Ma samo se nemoj plasit bzvz,na tecaju su nam objasnili da ima hormon koji pokrece trudove i ako se jako pripadnes taj hormon naglo skoci i tjelo misli da smo dosle do kraja da smo rodile i hormon se naglo povuce i tako se trudovi izgube i onda ti moraju dat drip jer je drip umjetna verzija tog hormona da bi se trudovi vratili,tako da kao najbolje se koncentrirat prodisat trud da sto manje mislimo na ostalo..mene je nekako to objasnjenje skuliralo onako kad god pomislim mozda je to to,samo se mislim ajmo se koncentrirat i nedramit bzvz da si neotezavam..Ja sam ti prvog malog prinila 8 dana i isto sam mislila nece nikad al je jednu vecer samo puka vodenjak i krenilo,zelim ti da to odradis brzinski sto prije,virujem da ti je dosadilo cekat,lito vrucine..

srećica
    12. Srpanj 2019. 11:39

Alexandra

mmamma

Ja nisam piskila te trakice ni kod svog gin ni sad u bolnici 🤔
    Urinokulturu sam radila na pocetku trudnoce… Ocito je kod svakog drugacije… Iako ne razumijem zasto je to tako… Kod jednih je bitno, a kod drugih ne? Eh to nase zdravstvo…
    Cure da vas pitam, jel pijete sad na kraju caj od lista maline i u kojoj kolicini? Jel ima kakvog ucinka ili nikakvog?

Ja pijem 3 salice dnevno,zasad ti neznam rec ima li ucinka na mene,al prijateljica kad je bila trudna je pocela pit od 37.tjedna trudnoce i rodila je malu od 4 i nesto kg bez problema,ona kaze da se otvorila u kratko vrime pa vridi pokusat 😁

Eeee ovo me tješi! 😃 Ja pijem od 36.tt a isto me čeka malac od preko 4 kg pa se nadam proći što bolje 🙃

12. Srpanj 2019. 17:48

Danci22 ti si nam sigurno rodila kad se ne javljas 🥰

andjelina23
    13. Srpanj 2019. 06:52

Evo i ja se pridruzujem ljetnim bebama 😊
    Termin mi je 09.08. 🙂

🤍 Spontani sa 6 tjedana/ 2014
    🧑 Curica 3 godine /2019.
    🤍 Spontani s 12 tjedana, kiretaža/2021.
    🧑 Curica 1 godina (mjesec dana nakon kiretaže zatrudnila)
    🤰https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20716;11/st/20230621/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/c4a6/preg.png

kika28
    13. Srpanj 2019. 07:39

andjelina23

Evo i ja se pridruzujem ljetnim bebama 😊
    Termin mi je 09.08. 🙂

Boookić, dobro došla i ti i tvoja bebica :) još malo odbrojavate 😍 mi smo 4.8. 😎💙

Nikolina95
    13. Srpanj 2019. 11:17

Meni je daanas termin, ali nista se jos nedogađa 😒
    Seecice jes ti jos u komaadu??? 🤔

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

srećica
    13. Srpanj 2019. 12:17

Nikolina95

Meni je daanas termin, ali nista se jos nedogađa 😒
    Seecice jes ti jos u komaadu??? 🤔

Jesam. U ponedjeljak na dogovor za indukciju 😣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.