Jutroooooo , ima u lidlu za trudnjače i bebače sljedeći tjedan sad kad nam više ne treba sad kad smo ionak u bilo čemu u čekamo 🤣
Mene sad bas zanima do koliko ce se moji penjati kada ih ja osjetim tu i tamo, za 2 tj ce mi prvi put raditi ctg
Mene sad bas zanima do koliko ce se moji penjati kada ih ja osjetim tu i tamo, za 2 tj ce mi prvi put raditi ctg
Ja pretpostavljam da će meni 22.sad isto raditi ctg, bit ću 38+2 pa pretpostavljam da u tim tjednima to već rade
Kod mog doktora pise obavezan ctg od 36 tj sta znaci da bi trebali vec tad poceti
Pozdrav, cure!
Radila sam guk profil (uredan), kompletnu krvnu sliku (isto uredno) i urin. Nalaz urina mi je dosta loš. Pronađeno mi je: leukociti +++, proteini u tragovima, povišeni eritrociti, stanice pločastog epitela masa i nešto bakterija. Doduše, nisam pazila kod uzimanja uzorka, kao ni prošli put kad su mi radili pretrage. Tad su me poslali na urinokulturu, ispravno sam uzela uzorak i sve je bilo sterilno. Je li koja od vas imala ovako loš nalaz?
Ja sam vadila krv i davala mokraču sako na početku trudnoće a ovako sam svaki put kad bih došla na pregled morala piškit na onu trakicu neku kod njih jel i vaši to imaju praksu ili ?
Shell nisam imala takvih iskustava al ksžem nisam ni vadila više nalaz
Ja sam vadila krv i davala mokraču sako na početku trudnoće a ovako sam svaki put kad bih došla na pregled morala piškit na onu trakicu neku kod njih jel i vaši to imaju praksu ili ?
Shell nisam imala takvih iskustava al ksžem nisam ni vadila više nalaz
Da, isto tako sam i ja, dok sam išla kod svog doktora, i to je uvijek bilo u redu. Više ne idem kod njega, ovo me uputio doktor koji mi je radio pregled u bolnici.
Ja isto na svakom pregledu kod svog ginekologa sam piškila na tu trakicu i sve je uvijek bilo okej. A samo na početku trudnoće sam davala 2 neka urina, a kako sam se prije par godina na liječničkom zeznula sa tim urinom, nisam pazila kako ga dajem, sad mi je praksa svaki puta kupiti čašicu i ujutro se istusirati i fino kad se operem u kadi to riješiti, pustiti prvi mlaz kako oni kažu, tj.jedno 2-3 sekunde i nakon toga u čašicu i sve je bilo okej
To sto se piski na trakice kod gibekologa traze se proteini u urinu,to rade i u bolnici,meni je na zadnjem pregledu tako nadeno malo proteina ali posto mi je tlak bio u redu i ne oticem kao nije to nista i bitno da je poslije na pregledu sa bebicom sve bilo u redu plodna voda,protok krvi i ctg
Shell odi kod doktora s tim nalazom obavezno i tlak da ti se pogleda radi preeklampsije i da nije neka upala
Sortiraj odgovore
Najstariji