Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kika28
    11. Srpanj 2019. 10:41

Eto, definitivno ovisi o ženi, a bome nas ima svakakvih 😁

kzeli
    11. Srpanj 2019. 11:09

Jutroooooo , ima u lidlu za trudnjače i bebače sljedeći tjedan sad kad nam više ne treba sad kad smo ionak u bilo čemu u čekamo 🤣 

11. Srpanj 2019. 11:16

Mene sad bas zanima do koliko ce se moji penjati kada ih ja osjetim tu i tamo, za 2 tj ce mi prvi put raditi ctg 

kika28
    11. Srpanj 2019. 12:07

ayla

Mene sad bas zanima do koliko ce se moji penjati kada ih ja osjetim tu i tamo, za 2 tj ce mi prvi put raditi ctg

Ja pretpostavljam da će meni 22.sad isto raditi ctg, bit ću 38+2 pa pretpostavljam da u tim tjednima to već rade

11. Srpanj 2019. 12:52

Kod mog doktora pise obavezan ctg od 36 tj sta znaci da bi trebali vec tad poceti 

11. Srpanj 2019. 12:53

Pozdrav, cure! 
    Radila sam guk profil (uredan), kompletnu krvnu sliku (isto uredno) i urin. Nalaz urina mi je dosta loš. Pronađeno mi je: leukociti +++, proteini u tragovima, povišeni eritrociti, stanice pločastog epitela masa i nešto bakterija. Doduše, nisam pazila kod uzimanja uzorka, kao ni prošli put kad su mi radili pretrage. Tad su me poslali na urinokulturu, ispravno sam uzela uzorak i sve je bilo sterilno. Je li koja od vas imala ovako loš nalaz?

kzeli
    11. Srpanj 2019. 12:56

Ja sam vadila krv i davala mokraču sako na početku trudnoće a ovako sam svaki put kad bih došla na pregled morala piškit na onu trakicu neku kod njih jel i vaši to imaju praksu ili ? 
    Shell nisam imala takvih iskustava al ksžem nisam ni vadila više nalaz

11. Srpanj 2019. 13:02

kzeli

Ja sam vadila krv i davala mokraču sako na početku trudnoće a ovako sam svaki put kad bih došla na pregled morala piškit na onu trakicu neku kod njih jel i vaši to imaju praksu ili ?
    Shell nisam imala takvih iskustava al ksžem nisam ni vadila više nalaz

Da, isto tako sam i ja, dok sam išla kod svog doktora, i to je uvijek bilo u redu. Više ne idem kod njega, ovo me uputio doktor koji mi je radio pregled u bolnici.

kika28
    11. Srpanj 2019. 13:23

Ja isto na svakom pregledu kod svog ginekologa sam piškila na tu trakicu i sve je uvijek bilo okej. A samo na početku trudnoće sam davala 2 neka urina, a kako sam se prije par godina na liječničkom zeznula sa tim urinom, nisam pazila kako ga dajem, sad mi je praksa svaki puta kupiti čašicu i ujutro se istusirati i fino kad se operem u kadi to riješiti, pustiti prvi mlaz kako oni kažu, tj.jedno 2-3 sekunde i nakon toga u čašicu i sve je bilo okej

Norules
    11. Srpanj 2019. 13:29

To sto se piski na trakice kod gibekologa traze se proteini u urinu,to rade i u bolnici,meni je na zadnjem pregledu tako nadeno malo proteina ali posto mi je tlak bio u redu i ne oticem kao nije to nista i bitno da je poslije na pregledu sa bebicom sve bilo u redu plodna voda,protok krvi i ctg
    Shell odi kod doktora s tim nalazom obavezno i tlak da ti se pogleda radi preeklampsije i da nije neka upala

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.