Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    10. Srpanj 2019. 21:41

Aha to nezz 

nena1986
    10. Srpanj 2019. 22:03

Evo ove sam ja gledala, ali su magnetne...  jako su fora, jest da i koštaju al ko voli, nek izvoli 🤗😘
    http://www.supermame.hr/2018/09/24/cedulja-hit-naljepnice-za-auto-supermame/

Nikolina95
    10. Srpanj 2019. 22:15

Bas sam gledala te naljepnice na magnet, malo me muci to sto skida npr svaki put je moras skinit da je neko nebi ukrao posto je na magnet, malo neprakticno.. 

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

• Alexandra
    10. Srpanj 2019. 23:44

nena1986

Nema šanse da se zabunite kad krene, ako niste sigurne, sačekajte još malo, pa ćete brzo postati sigurne! Tako da oko toga se uopće ne trebate brinuti… 😉🤗

Ja vec danima cekam,laznjaci traju po 5,6 sati u razmacima po pola sata i onda cekam da se smanje i bol da se pojaca i sve odjednom prestane i tako ja izgubim po cijeli dan brojeci,prateci..🙄 al ajde valda sam se dovoljno uvjezbala te tehnike disanja pored toliko laznih trudova.. pa mi mozda barem to bude koristilo kad krenu ti pravi 😁

10. Srpanj 2019. 23:48

Meni i dalje nije jasno kako se broje trudovi, bas sam glupa 🥴🥴  dali kada uhvati pa pusti i onda dok drugi ne uhvati je kao neki razmak? 

• Alexandra
    10. Srpanj 2019. 23:58

ayla

Meni i dalje nije jasno kako se broje trudovi, bas sam glupa 🥴🥴 dali kada uhvati pa pusti i onda dok drugi ne uhvati je kao neki razmak?

Ja cim me uhvati pogledam na sat i upamtim koliko je i onda iduci opet kad uhvati, tako kao gledam koliki je razmak od pocetka prvog do pocetka drugog..mislim ovi lazni sta imam,nije to neka bol,to se jednostavno stomak stisne bude tvrd ko da je kamen u njemu,nekad malo boli donji dio stomaka kao pred menstruaciju..imala sam jedan takav u pon na ctg i ocitalo ga je,onaj donji broj je skocio na nekih 60 i pitala me sestra jesam osjetila taj trud cim je pogledala papir od ctg-a..tako da ocito ocitava i te lazne..

11. Srpanj 2019. 00:05

I ja imam lazne i po tome su jako cesti mislim mali im je razmak al neobracam paznju, i zna me nekada trbuh uzasno boliti koliko se puta stego i otpustio ali i beba tuce pa onda nisam brinula,.. Jos nisam krenula na ctg kada krenem bas cu viditi dali ce meni ocitati ista.. Koliko je tebi jos ostalo 😄

srećica
    11. Srpanj 2019. 06:27

Ja tih lažnjaka imam toliko nekad u danu da više ni ne obraćam pažnju na njih, negdje od 20og tjedna su počeli. I isto ih ctg bilježi, do 60-70 idu i sve mi doktor nije vjerovao da me ništa ne boli.

kika28
    11. Srpanj 2019. 06:35

Jedna žena je čak rekla da joj je ctg bilježio trudove na 1oo ali da ih ona nije osjetila, a već bila 6 cm otvorena, pa dal je to moguće? Ja u šoku 

• Petra05
    11. Srpanj 2019. 08:05

Sori na upadu, ali citam vas ovako nekad i da moguce je
    Ja sam sa trudovima jacine 50 otvorila se od 1 do 10cm u par sati i rodila, trudovi nikad nisu presli 50, a bolili su koda se rastajen sa zivotom 😂, dok eto kod nekog budu i preko 100 pa ne osjeca

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.