Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nikolina95
    13. Srpanj 2019. 12:19

srećica

Nikolina95

Meni je daanas termin, ali nista se jos nedogađa 😒
    Seecice jes ti jos u komaadu??? 🤔

Jesam. U ponedjeljak na dogovor za indukciju 😣

Ajoooj nadam se da ce do tad samo kreniti.. Sretnoo 

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

PatyDi
    13. Srpanj 2019. 13:00

Koliko daju vremena nakon sluzbenog termina prije nego pocnu bezveze panicariti?
    Mislim, sta nije logicno jos 2 tj pustiti? 

13. Srpanj 2019. 13:03

srećica

Nikolina95

Meni je daanas termin, ali nista se jos nedogađa 😒
    Seecice jes ti jos u komaadu??? 🤔

Jesam. U ponedjeljak na dogovor za indukciju 😣

Sretnoo, nadam se da ce vcrs krenuti ili sutra da nemoras na indukciju 😘

srećica
    13. Srpanj 2019. 15:07

DijMar

Koliko daju vremena nakon sluzbenog termina prije nego pocnu bezveze panicariti?
    Mislim, sta nije logicno jos 2 tj pustiti?

A nemam pojma. Ja ću u pon biti 41+1 pa sad dal' će me odma sprašit ili taj dan obavit pripremu pa sutradan indukciju nemam pojma. Ugl, veselim  se strašno... 🙄 Iako, čitala sam razna iskustva pa možda i prođem ok. Frendica je svoje prvo rađala 24 sata sa svojim trudovima, drugo 6h dripa i kaže da bi odma opet birala drip. Njoj su i na dripu krenuli laganiji trudovi, ne odma žestoki a sve skupa je puno kraće trajalo tako da je bilo lakše. 

• Ivonne
    13. Srpanj 2019. 15:33

Curke kad krenete po par u danu haha
    Di nam je lista da vidimo stanje?

I da, nemojte se bojati induciranog poroda jer to nije odmah bolniji porod, čak to zna biti i puno bolje i uvijek ide uz epiduralnu. Bitno je samo da se uz svoje ili umjetno izazvane trudove brzo otvarate

• Kengurica
    13. Srpanj 2019. 16:25

Srećice malo vas pratim pa samo da te malo ohrabrim. Prije par mj mi je super frendica potpuno inducirana, a jaaako je brijala na prirodni porod. Bila je uspanicena da ce to biti sve jedan horor od poroda jer niti se otvarala niti imala trudove. Porod joj je bio prvi i sve je super proslo, otvorila se brze nego su ocekivali. Kaze da je epiduralna must have.

13. Srpanj 2019. 16:55

Nena1986- 🎂10.6.2019
    Krino 15.06. - 🎂23.6.2019.
    BebaImama 17.06. - 🎂21.6.2019. 
    Ivonne 30.06.-🎂 26.6.2019.
    Srećica 06.07.
    Danci22 07.07.
    Nikolina95 13.07.
    mmamma 19.07.
    Zvrkica92 20.07.
    Kv2912 20.07.
    Bebamala 24.07.-🎂 08.07.2019
    Kzeli 25.07.
    Norules 25.07.
    Shell 27.07.
    Kika28 04.08.
    CiniMinis 07.08
    Evo listee 😊

srećica
    13. Srpanj 2019. 17:18

Ivonne

Curke kad krenete po par u danu haha
    Di nam je lista da vidimo stanje?

I da, nemojte se bojati induciranog poroda jer to nije odmah bolniji porod, čak to zna biti i puno bolje i uvijek ide uz epiduralnu. Bitno je samo da se uz svoje ili umjetno izazvane trudove brzo otvarate

Jedina je caka što rađam u bolnici koja nema opciju epiduralne 🤐

srećica
    13. Srpanj 2019. 17:20

Dakle, da, sve bi to zvučalo manje strašno da imam opciju epiduralne. Ali nemam. Malo rodilište i nemaju stalnog anesteziologa ili šta već tako da dolaze u slučaju carskog ili kako već ali znam da epiduralnu tamo nikad nitko nije dobio.

kzeli
    13. Srpanj 2019. 17:30

Ja ću ju tražit a hoću ju dobit ... ne znam u kbc Osijek navodno imaju dežurne anesteziologe al kakve sam sreće baš taj dan će nešto iskrsnut 🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.