Meni je daanas termin, ali nista se jos nedogađa 😒
Seecice jes ti jos u komaadu??? 🤔
Jesam. U ponedjeljak na dogovor za indukciju 😣
Ajoooj nadam se da ce do tad samo kreniti.. Sretnoo
🙋♀️-24g
🙋♂️-34g
👨👩👦 🤰
Koliko daju vremena nakon sluzbenog termina prije nego pocnu bezveze panicariti?
Mislim, sta nije logicno jos 2 tj pustiti?
Meni je daanas termin, ali nista se jos nedogađa 😒
Seecice jes ti jos u komaadu??? 🤔
Jesam. U ponedjeljak na dogovor za indukciju 😣
Sretnoo, nadam se da ce vcrs krenuti ili sutra da nemoras na indukciju 😘
Koliko daju vremena nakon sluzbenog termina prije nego pocnu bezveze panicariti?
Mislim, sta nije logicno jos 2 tj pustiti?
A nemam pojma. Ja ću u pon biti 41+1 pa sad dal' će me odma sprašit ili taj dan obavit pripremu pa sutradan indukciju nemam pojma. Ugl, veselim se strašno... 🙄 Iako, čitala sam razna iskustva pa možda i prođem ok. Frendica je svoje prvo rađala 24 sata sa svojim trudovima, drugo 6h dripa i kaže da bi odma opet birala drip. Njoj su i na dripu krenuli laganiji trudovi, ne odma žestoki a sve skupa je puno kraće trajalo tako da je bilo lakše.
Curke kad krenete po par u danu haha
Di nam je lista da vidimo stanje?
I da, nemojte se bojati induciranog poroda jer to nije odmah bolniji porod, čak to zna biti i puno bolje i uvijek ide uz epiduralnu. Bitno je samo da se uz svoje ili umjetno izazvane trudove brzo otvarate
Srećice malo vas pratim pa samo da te malo ohrabrim. Prije par mj mi je super frendica potpuno inducirana, a jaaako je brijala na prirodni porod. Bila je uspanicena da ce to biti sve jedan horor od poroda jer niti se otvarala niti imala trudove. Porod joj je bio prvi i sve je super proslo, otvorila se brze nego su ocekivali. Kaze da je epiduralna must have.
Nena1986- 🎂10.6.2019
Krino 15.06. - 🎂23.6.2019.
BebaImama 17.06. - 🎂21.6.2019.
Ivonne 30.06.-🎂 26.6.2019.
Srećica 06.07.
Danci22 07.07.
Nikolina95 13.07.
mmamma 19.07.
Zvrkica92 20.07.
Kv2912 20.07.
Bebamala 24.07.-🎂 08.07.2019
Kzeli 25.07.
Norules 25.07.
Shell 27.07.
Kika28 04.08.
CiniMinis 07.08
Evo listee 😊
Curke kad krenete po par u danu haha
Di nam je lista da vidimo stanje?
I da, nemojte se bojati induciranog poroda jer to nije odmah bolniji porod, čak to zna biti i puno bolje i uvijek ide uz epiduralnu. Bitno je samo da se uz svoje ili umjetno izazvane trudove brzo otvarate
Jedina je caka što rađam u bolnici koja nema opciju epiduralne 🤐
Dakle, da, sve bi to zvučalo manje strašno da imam opciju epiduralne. Ali nemam. Malo rodilište i nemaju stalnog anesteziologa ili šta već tako da dolaze u slučaju carskog ili kako već ali znam da epiduralnu tamo nikad nitko nije dobio.
Ja ću ju tražit a hoću ju dobit ... ne znam u kbc Osijek navodno imaju dežurne anesteziologe al kakve sam sreće baš taj dan će nešto iskrsnut 🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji