Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Srpanj 2019. 19:46

srećica

Dakle, da, sve bi to zvučalo manje strašno da imam opciju epiduralne. Ali nemam. Malo rodilište i nemaju stalnog anesteziologa ili šta već tako da dolaze u slučaju carskog ili kako već ali znam da epiduralnu tamo nikad nitko nije dobio.

Jos stigne krenuti samo od sebe... Drzim fige 🙂

13. Srpanj 2019. 19:49

Ja iskreno ne znam sto bi mislila o toj epiduralnoj... Ne mogu si predociti koliko porod boli i trenutno sam misljenja da ju ne zelim, ali se bojim da cu ju mozda pozeljeti tokom poroda i da ce onda biti kasno... Nisam pametna uopce po tom pitanju 🤔

CiniMINIS
    13. Srpanj 2019. 20:22

mmamma

Ja iskreno ne znam sto bi mislila o toj epiduralnoj… Ne mogu si predociti koliko porod boli i trenutno sam misljenja da ju ne zelim, ali se bojim da cu ju mozda pozeljeti tokom poroda i da ce onda biti kasno… Nisam pametna uopce po tom pitanju 🤔

I ja isto tak razmisljam koliki uopce prag boli imam, kakve cu trudove imati.. nista ne znamo unaprijed. Po jednoj strani mislim zasto si ne olaksati tu bol, po drugoj mi mrak pada na oci kad cujem za moguce nuspojave. A kakve sam srece imat cu najgore glavobolje i mucnine od nje, a bas mi to nakon poroda najmanje treba. Jos onda i taman ovih dana bio onaj clanak o zeni kojoj je igla ostala u ledima  svjesna sam da je vjerojatnost manja od minimalne da ti se to dogodi, al ti ipak nije svejedno kad procitas..
    Uglavnom, zakljucila sam da vjerojatno nece tak brzo ic da se ne stignem predomisliti ako stvarno bude kriza, a ako ce ic brzo onda ce i brzo proc (nadam se barem)..

13. Srpanj 2019. 20:28

Svi imamo drugciji prag trpljenja boli, ja koja sam mislila da mogu trpiti dugo bol prevarila sam se sreca moja sta je brzo zavrsilo pa nisam dugo trpila,ovaj put cu trpiti kao i prvi nema kod nas epiduralne samo se nadam da ce se brzo zavrsiti ovaj put je drugacije nego li prvi jer se prvi put nisam morala otvoriti 10prstiju posto je bilo prekid trudnoce. 

srećica
    13. Srpanj 2019. 21:03

Nisam razmišljala o epiduralnoj u slučaju prirodnog poroda, ali sad kad je u pitanju sve samo ne prirodni porod bome više nisam tako hrabra. Ali, tako mi pomogao Bog jer epiduralne nema. Mogu se samo pomoliti da bude brzo gotovo.

13. Srpanj 2019. 21:23

srećica

Nisam razmišljala o epiduralnoj u slučaju prirodnog poroda, ali sad kad je u pitanju sve samo ne prirodni porod bome više nisam tako hrabra. Ali, tako mi pomogao Bog jer epiduralne nema. Mogu se samo pomoliti da bude brzo gotovo.

Bit ce to sve dobro, jake smo mi zene i sve izdrzimo..  

srećica
    13. Srpanj 2019. 21:37

ayla

srećica

Naravno, pogotovo kad nema drugog izbora.
    Joj mičem se dok to sve ne prođe jer sam postala totalni pesimist što mi uopće nije slično. 😣
    Kraj svega toga zaboravila sam se radovati svojoj bebici koja očito stiže za dva dana 💙

13. Srpanj 2019. 21:41

srećica

ayla

srećica

Naravno, pogotovo kad nema drugog izbora.
    Joj mičem se dok to sve ne prođe jer sam postala totalni pesimist što mi uopće nije slično. 😣
    Kraj svega toga zaboravila sam se radovati svojoj bebici koja očito stiže za dva dana 💙

Odmori se i opusti, misli samo na to kako ces bebicu napokon primiti u ruke, van mora to znas.. Javi se i sretno ti 😘♥️

Nikolina95
    14. Srpanj 2019. 14:36

Srecice ima li pomaka?? 
    Kad si presla termin pretpostavljam da su ti gledali plodnu vodu, jel to bolno?? Hhh meni ce vjerojatno u utorak provjeravat tad sam narucena ako nesto nekrene prije.. 
    Ja sam vec sad nestrpljiva, mogu mislit kako je tek tebi🙄

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

srećica
    14. Srpanj 2019. 14:53

Nikolina95

Srecice ima li pomaka??
    Kad si presla termin pretpostavljam da su ti gledali plodnu vodu, jel to bolno?? Hhh meni ce vjerojatno u utorak provjeravat tad sam narucena ako nesto nekrene prije..
    Ja sam vec sad nestrpljiva, mogu mislit kako je tek tebi🙄

Da, na dan termina ju gledaju i onda svaka dva dana. To ne boli ali može malo bit neugodno, ovisi tko radi. Prvi put mi je radio jedan dr i malo je bilo neugodno dok je umetao oni alicjev jer me malo zagrebao ali ništa strašno, sve to traje doslovno 2-3 sekunde. Iduća dva puta mi je radila druga doktorica i nisam uopće osjetila ništa. Sad zadnji put mi je bio neki prastari doktor na zamjeni i kod njega mi je već sam pregled bio neugodan pa tako i pregled vode ali stvarno te dvije sekunde nije opće neki bed.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.