To sto se piski na trakice kod gibekologa traze se proteini u urinu,to rade i u bolnici,meni je na zadnjem pregledu tako nadeno malo proteina ali posto mi je tlak bio u redu i ne oticem kao nije to nista i bitno da je poslije na pregledu sa bebicom sve bilo u redu plodna voda,protok krvi i ctg
Shell odi kod doktora s tim nalazom obavezno i tlak da ti se pogleda radi preeklampsije i da nije neka upala
Hoću svakako, vjerujem da će me uputiti na urinokulturu. Već sam jednom imala loš nalaz urina pa mi je rađena urinokultura i bila je sterilna.
Tlak mi svaki put uredan, kao i proteini u urinu koje mi svaki put mjeri. Tako da sam malo zbunjena. Znat ću poslije pregleda više. Iako znam da sam opet zeznula kod uzimanja uzorka.
Ja nisam piskila te trakice ni kod svog gin ni sad u bolnici 🤔
Urinokulturu sam radila na pocetku trudnoce... Ocito je kod svakog drugacije... Iako ne razumijem zasto je to tako... Kod jednih je bitno, a kod drugih ne? Eh to nase zdravstvo...
Cure da vas pitam, jel pijete sad na kraju caj od lista maline i u kojoj kolicini? Jel ima kakvog ucinka ili nikakvog?
Mene sad bas zanima do koliko ce se moji penjati kada ih ja osjetim tu i tamo, za 2 tj ce mi prvi put raditi ctg
Ja pretpostavljam da će meni 22.sad isto raditi ctg, bit ću 38+2 pa pretpostavljam da u tim tjednima to već rade
Meni je isto tek u 38 tjednu iako sam u prosloj trudnoci od 36og tjedna radila svaki tjedan. Isti doktor.
Minnie
A svaki pregled dajem urin kad dodjem kod doktora. Svaki mjesec dana
Minnie
Ninja kod svog gina nisam davala urin, samo na početku to i krvnu sliku. Sad opet otkad sam u bolnicu na kontrolama piškim u čašicu a sestra trakicom provjerava.
mmamma ja pijem taj čaj od 36.tt. dal' ima učinka nemam pojma. Bila sam zabetonirana, t roku 10ak dana otvorena 2 cm i smekšan cervix, a sad dal' je do čaja ili bi se i tako to desilo nemogu znati. Svakako ne može odmoći tako da nastavljam piti dok se ne porodim pa i dalje.
Ninja kod svog gina nisam davala urin, samo na početku to i krvnu sliku. Sad opet otkad sam u bolnicu na kontrolama piškim u čašicu a sestra trakicom provjerava.
mmamma ja pijem taj čaj od 36.tt. dal' ima učinka nemam pojma. Bila sam zabetonirana, t roku 10ak dana otvorena 2 cm i smekšan cervix, a sad dal' je do čaja ili bi se i tako to desilo nemogu znati. Svakako ne može odmoći tako da nastavljam piti dok se ne porodim pa i dalje.
Kolko salica pijes?
To sto se piski na trakice kod gibekologa traze se proteini u urinu,to rade i u bolnici,meni je na zadnjem pregledu tako nadeno malo proteina ali posto mi je tlak bio u redu i ne oticem kao nije to nista i bitno da je poslije na pregledu sa bebicom sve bilo u redu plodna voda,protok krvi i ctg
Shell odi kod doktora s tim nalazom obavezno i tlak da ti se pogleda radi preeklampsije i da nije neka upala
Hoću svakako, vjerujem da će me uputiti na urinokulturu. Već sam jednom imala loš nalaz urina pa mi je rađena urinokultura i bila je sterilna.
Tlak mi svaki put uredan, kao i proteini u urinu koje mi svaki put mjeri. Tako da sam malo zbunjena. Znat ću poslije pregleda više. Iako znam da sam opet zeznula kod uzimanja uzorka.
Nadam se da je to samo krivi uzorak,ne zelim te plasit nego vidim da si pri kraju kao i ja pa valja bit oprezan
Kolko salica pijes?
Počela sam sa dvije pa nakon par dana prešla na tri.
Danica se ne javlja, ženo jesi još u komadu ili si imala više sreće od mene? 😆
Kolko salica pijes?
Počela sam sa dvije pa nakon par dana prešla na tri.
Sorry na upadu.. Di ima za kupiti taj caj? 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji