Zasad ništa a budemo vidjeli još do kraje hoće krenut strije , baš ću detaljno proučit stomak sutra na ogledalu ne vidim ih za sad jedino kad se mališa krene spuštat možda popucam... iskreno se nadam da neću popucat ako bisam do sada... mažem se sa hipp uljem za bebe po stomaku . S čim se trackate ?
Hehe i malo sam ispod guze popucala to nije strasno..
A ja se nezamaram s time kako je jee.. Sve je to moj malac napravio hehe samo neka on izade 😅
🙋♀️-24g
🙋♂️-34g
👨👩👦 🤰
Ja imam prirodne kremice od jedne zene, sto svi hvale, jedna je poslje tusiranja i jedna koja se maze kad god se sjetim..
Ali ja mislim da je to od zene do zene.. Eto moja frendica nije s nicim mazala i nije dobila ni jednu striju nigdje, a dosta se udeljala i proširila u trudnici..
🙋♀️-24g
🙋♂️-34g
👨👩👦 🤰
Ja s bademovim uljem..
Ma ni ja se ne zamaram puno al ovako kad ih vidim ove crvene🥴 bas ruzno izgledaju i trbuh zategnut kao da ce eksplodirati 😂
Ja ih za sad nemam. Al kazu da to najvise bude zadnjih tjedana, jer tad bebice dobiju najvise na kilazi tako da sve jos stigne. Moj trbuh nekako polako raste i nema bas velikih skokova pa se nadam nekako da ce tako ostat do kraja i da necu popucat, al sto bude bude, to je ionako sporedno u ovoj nasoj situaciji . Mazem se trenutno s biobazinom mama kremom. Mazala sam se prije s bademovim uljem, al imam osjecaj da mi se sva odjeca koju sam nakon toga nosila usmrdila i poprimila miris po pokvarenom ulju jer se to ulje unatoc deterdzentu za sude i nekoliko pranja u perilici nije dalo skinut pa morala pobacat odjecu.
Joj ja sam imala neko ulje iz mullera za trudnice i toliko je smrdilo da su mi smrdile plahte,rucnici,majice u kojima spavam ma sve i oprala to vec ne znam i sama koliko puta ja i dalje osjetim miris kao miris uzeglog ulja 😤 mm ne osjeti tako da sam znala kupila bi hipp i prije kud je jeftiniji i ne smrdi.
Ja sam prije trudnoce bila sklona strijama. .
Znaci, malo se u debljam, koža popuca 😔
Kad sam saznala da sam trudna, pocela sam se mazati isključivo domacim maslinovim uljem... Znaci kad osjetim da me koža svrbi namazem se, poslije svakog tusiranja, prije spavanja... Jos otprilike 3 tjedna do termina i ni jedne strije, a stomak mi se dosta spustio 😊 nadam se da ce tako i ostati 😁
Probala sam onu kremu za trudnice od biobaze i nisam zadovoljna... Brzo se upije u kožu i koža je poslije opet suha.. Barem u mom slučaju 🙂
🤍 Spontani sa 6 tjedana/ 2014
🧑 Curica 3 godine /2019.
🤍 Spontani s 12 tjedana, kiretaža/2021.
🧑 Curica 1 godina (mjesec dana nakon kiretaže zatrudnila)
🤰https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20716;11/st/20230621/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/c4a6/preg.png
Ja imam strije na bokovima od puberteta al evo zasad u trudnoci nisam dobila ni jednu jos. Meni je biobaza bila super ali ja sam s njom mazala noge i ruke a stomak i struk od prvog dana sa uljem nekim s tim da sam se ja pocela mazat tek negdje u skoro 5 mj trudnice
Moguce da nije samo do ulja nego i do tkanine. A nije da sam uzela neko bezvezno ulje nego ovo afroditino koje nije ni jeftino. Biobaza mi je super, lijepo navlazi kozu. A od prije imam i alverde maslac za tijelo onaj macadamia i shea maslac, ona je jos bogatija od biobazine i nju sam i prije koristila kroz ljeto kad bi ni koza na nogama bila totalno suha, pa andjelina23 mozes isprobati ako imas suhu kozu
Sortiraj odgovore
Najstariji