Leona29 ja sam ga nasla samo u ljekarni.. u DMu i slicnim drogerijama ga nije bilo...
Jutrooooo , jel ima kakvog efekta taj čaj ? Da gs počnem pit ja sam dobilanpreporuku i za ananas pa ne znam jel bi i njega mogla počet klopat ? Ima netko iskustva ?
Jutrooooo , jel ima kakvog efekta taj čaj ? Da gs počnem pit ja sam dobilanpreporuku i za ananas pa ne znam jel bi i njega mogla počet klopat ? Ima netko iskustva ?
Ja sam malo kasno kupila čaj pa ne znam jel će djelovati... Ananas sam isto kupila 😂😂😂
Inače, doktorica mi je rekla da ako osjećam menstrualne bolove da su to pripremni trudovi... To nisam znala, a povremeno ih osjećam...
E sad dal' ima efekta to je teško znati. Ja sam bila zabetonirana a nekih 10ak dana poslije uvođenja čaja cervix napokon smekšan i otvorena prvo jedan pa par dana poslije 2 cm. Ali s obzirom da mi se ionako bližio termin nemogu znati dali bi se to ionako dogodilo ili je čaj pomogao. Ali vjerujem da nije odmogao pa pijem i dalje. Negdje sam pročitala da neke babice kažu da na porodu baš vide tko ga je pio jer je sve valjda mekše, elastičnije šta li već... 🤷 Ne može naškoditi pa neka ga
Poslat ću muža da traži ananas po gradu pod pauzom 🤣 nego mene neka panika uhvatila da jer imam dosta kratke robice pa ne znam jel da idem kupivat nešto duge vani je baš zima pa smrznut će se mali ako se rodi ovih dana ne znam sad šta bi.... Kako ćete ih vi spremat za spavanje ? Ajd preko dana kontam bit će i u kratkom i svakako al šta po noći ?
Bome ja sam danas u dugoj robi i čarapama tako da će i malac svakako morat bit u dugom. A po noći kombinezon i dekica mislim da bude ok. Mislim ovo ljeto je tako ludo da je strašno. Jedna noć je na 13°, druga na 20, dani neki 23, neki 36 🙄 tako da ćemo se svakako morati prilagođavati trenutnoj situaciji.
Srećom imam i duge i kratke robice tako da bude slojevitost na snazi.
Realno u rodilištu ih i kad je +35 drže umotane u jastuke ili dekice tako da mislim da im svakako pretoplo nebude, a uvijek ih lako omotat u dekicu i stavit kapicu
Izludit će me to jer sam ja jako zimogrozna i mama mo već sad priča molim te samo ga nemoj u pretjerano oblačit s ja sam opterećena s tim d će mu bit zima ....
I ja imam lazne i po tome su jako cesti mislim mali im je razmak al neobracam paznju, i zna me nekada trbuh uzasno boliti koliko se puta stego i otpustio ali i beba tuce pa onda nisam brinula,.. Jos nisam krenula na ctg kada krenem bas cu viditi dali ce meni ocitati ista.. Koliko je tebi jos ostalo 😄
Evo jos 8 dana do termina,danas je pregled pa cemo vidit sta kaze ginekolog jel se sta promjenilo od proslog petka..jer on jos prosli petak kad je vidia da sam otvorena 3 prsta da mi je naslutit da on misli da necu do ovog petka izdrzat al evo nas jos smo 2u1,nece malac vanka 😁😋 zna da ce ga svi satrat kad izadje 😁🥰🥰
Ja tih lažnjaka imam toliko nekad u danu da više ni ne obraćam pažnju na njih, negdje od 20og tjedna su počeli. I isto ih ctg bilježi, do 60-70 idu i sve mi doktor nije vjerovao da me ništa ne boli.
I meni su vise dosadili,nebole a ja sve cekam jer su svi rekli da kad budu pravi tu bol nemogu neprimjetit.A onda opet citala sam negdi na internetu jedna zena je imala ovako 2 dana ove kao bezbolne i drugi dan navecer dobila tih par pravih i rodila..pa se mislim mozda sam i ja te srice pa bude skoro do kraja bezbolno i onda kad imam ove lazne mirim vrime,a sta cu nikad neznas 😁😋😋
Sortiraj odgovore
Najstariji