Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Minnie_mi
    10. Srpanj 2019. 17:01

Meni je trenutno tako. Napravim nesto  po kuci par minuta i odmah moram se zavaliti. Bas nemam energije. Kazu da je tako inace oko 34,35 tjedna ja sam sad usla u 35 tjrdan al pred kraj dva tri tjedna navodno naiđe neka energija

Minnie

CiniMINIS
    10. Srpanj 2019. 17:48

Minnie_mi

Meni je trenutno tako. Napravim nesto po kuci par minuta i odmah moram se zavaliti. Bas nemam energije. Kazu da je tako inace oko 34,35 tjedna ja sam sad usla u 35 tjrdan al pred kraj dva tri tjedna navodno naiđe neka energija

Evo mene u 37. tjednu i jedva cekam taj nalet energije da obavim jos ovo zadnje sto mi je ostalo. Cim sjednem zakrmim ko da me neko batom po glavi udario  i tako zadnjih mjesec i pol. Evo upravo se natjerala konacno da stavim na pranje prvu rundu robice. 

10. Srpanj 2019. 17:52

CiniMINIS

Minnie_mi

Meni je trenutno tako. Napravim nesto po kuci par minuta i odmah moram se zavaliti. Bas nemam energije. Kazu da je tako inace oko 34,35 tjedna ja sam sad usla u 35 tjrdan al pred kraj dva tri tjedna navodno naiđe neka energija

Evo mene u 37. tjednu i jedva cekam taj nalet energije da obavim jos ovo zadnje sto mi je ostalo. Cim sjednem zakrmim ko da me neko batom po glavi udarioi tako zadnjih mjesec i pol. Evo upravo se natjerala konacno da stavim na pranje prvu rundu robice.

Ja sam vec robici rijesila, mislim da bi pozivcanila da to rijesavam u 36 tj, ti si flegma po tom pitanju onda.. 

kika28
    10. Srpanj 2019. 18:52

Ja robicu oprala i ispeglala, ogradicu i posteljinu za kindić isto, danas ide dovršavanje robice i njegovog kutka, namjestiti ću kindić i prekriti plahtom da se ne praši. Torba za bolnicu spremna i manja za rađaonu, ali opet ću izvaditi stvari i pogledati dal sam sve uzela. Sve me nekako pere da ću nešto zaboraviti. Jedino si medicinsku dokumentaciju moram prirediti u neki fascikl. Mene par puta dnevno ulovi "energija" onda pokušavam to max iskoristiti, makar samo stavila veš na sušenje ili da pripremim nešto za jesti, ne traje nešto previše dugo 😁🤣 imam osjećaj da bi mogla nešto ranije roditi, e sad kako bude vidjet ćemo 🤣 i meni tako jako fali spavanje na trbuhu, jedino sam se mogla tako naspavati. Sada kada spavam si ličim kao svinjica na ražnju, samo se okrećem i nikako naći pravo mjesto 😁😊 ali sve za mališu, još samo tri i pol tjedna 😎

CiniMINIS
    10. Srpanj 2019. 20:06

ayla

CiniMINIS

Minnie_mi

Evo mene u 37. tjednu i jedva cekam taj nalet energije da obavim jos ovo zadnje sto mi je ostalo. Cim sjednem zakrmim ko da me neko batom po glavi udarioi tako zadnjih mjesec i pol. Evo upravo se natjerala konacno da stavim na pranje prvu rundu robice.

Ja sam vec robici rijesila, mislim da bi pozivcanila da to rijesavam u 36 tj, ti si flegma po tom pitanju onda..

Jesam bome, al samo zato jer znam da bi moj muz sve sredio umjesto mene da ranije zavrsim u bolnici. Al nekako ne racunam da cu puno ranije, eventualno tjedan dana prije termina, a do tad jos imam tri tjedna.

10. Srpanj 2019. 20:15

CiniMINIS

ayla

CiniMINIS

Minnie_mi

Jesam bome, al samo zato jer znam da bi moj muz sve sredio umjesto mene da ranije zavrsim u bolnici. Al nekako ne racunam da cu puno ranije, eventualno tjedan dana prije termina, a do tad jos imam tri tjedna.

To je onda drugo jer moj se ne razumi u peglanje nit pranje

Nikolina95
    10. Srpanj 2019. 21:23

Cure jel znate di ima za kupiti naljepnice za auto "beba u autu" ali one fora, vidim po autima svakakvih zanimljivih, a neznam di bi to mogla pogledat?! 

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

10. Srpanj 2019. 21:25

Nikolina95

Cure jel znate di ima za kupiti naljepnice za auto "beba u autu" ali one fora, vidim po autima svakakvih zanimljivih, a neznam di bi to mogla pogledat?!

Nivea salje ako narucis bes. uzorak 

Nikolina95
    10. Srpanj 2019. 21:29

ayla

Nikolina95

Nivea salje ako narucis bes. uzorak

Znam, imam njihovu ali mi bi one fora naljepnice, nebi te obucne.. 

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

Nikolina95
    10. Srpanj 2019. 21:29

Obicne*

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.