Meni je trenutno tako. Napravim nesto po kuci par minuta i odmah moram se zavaliti. Bas nemam energije. Kazu da je tako inace oko 34,35 tjedna ja sam sad usla u 35 tjrdan al pred kraj dva tri tjedna navodno naiđe neka energija
Minnie
Meni je trenutno tako. Napravim nesto po kuci par minuta i odmah moram se zavaliti. Bas nemam energije. Kazu da je tako inace oko 34,35 tjedna ja sam sad usla u 35 tjrdan al pred kraj dva tri tjedna navodno naiđe neka energija
Evo mene u 37. tjednu i jedva cekam taj nalet energije da obavim jos ovo zadnje sto mi je ostalo. Cim sjednem zakrmim ko da me neko batom po glavi udario i tako zadnjih mjesec i pol. Evo upravo se natjerala konacno da stavim na pranje prvu rundu robice.
Evo mene u 37. tjednu i jedva cekam taj nalet energije da obavim jos ovo zadnje sto mi je ostalo. Cim sjednem zakrmim ko da me neko batom po glavi udarioi tako zadnjih mjesec i pol. Evo upravo se natjerala konacno da stavim na pranje prvu rundu robice.
Ja sam vec robici rijesila, mislim da bi pozivcanila da to rijesavam u 36 tj, ti si flegma po tom pitanju onda..
Ja robicu oprala i ispeglala, ogradicu i posteljinu za kindić isto, danas ide dovršavanje robice i njegovog kutka, namjestiti ću kindić i prekriti plahtom da se ne praši. Torba za bolnicu spremna i manja za rađaonu, ali opet ću izvaditi stvari i pogledati dal sam sve uzela. Sve me nekako pere da ću nešto zaboraviti. Jedino si medicinsku dokumentaciju moram prirediti u neki fascikl. Mene par puta dnevno ulovi "energija" onda pokušavam to max iskoristiti, makar samo stavila veš na sušenje ili da pripremim nešto za jesti, ne traje nešto previše dugo 😁🤣 imam osjećaj da bi mogla nešto ranije roditi, e sad kako bude vidjet ćemo 🤣 i meni tako jako fali spavanje na trbuhu, jedino sam se mogla tako naspavati. Sada kada spavam si ličim kao svinjica na ražnju, samo se okrećem i nikako naći pravo mjesto 😁😊 ali sve za mališu, još samo tri i pol tjedna 😎
Evo mene u 37. tjednu i jedva cekam taj nalet energije da obavim jos ovo zadnje sto mi je ostalo. Cim sjednem zakrmim ko da me neko batom po glavi udarioi tako zadnjih mjesec i pol. Evo upravo se natjerala konacno da stavim na pranje prvu rundu robice.
Ja sam vec robici rijesila, mislim da bi pozivcanila da to rijesavam u 36 tj, ti si flegma po tom pitanju onda..
Jesam bome, al samo zato jer znam da bi moj muz sve sredio umjesto mene da ranije zavrsim u bolnici. Al nekako ne racunam da cu puno ranije, eventualno tjedan dana prije termina, a do tad jos imam tri tjedna.
Jesam bome, al samo zato jer znam da bi moj muz sve sredio umjesto mene da ranije zavrsim u bolnici. Al nekako ne racunam da cu puno ranije, eventualno tjedan dana prije termina, a do tad jos imam tri tjedna.
To je onda drugo jer moj se ne razumi u peglanje nit pranje
Cure jel znate di ima za kupiti naljepnice za auto "beba u autu" ali one fora, vidim po autima svakakvih zanimljivih, a neznam di bi to mogla pogledat?!
🙋♀️-24g
🙋♂️-34g
👨👩👦 🤰
Cure jel znate di ima za kupiti naljepnice za auto "beba u autu" ali one fora, vidim po autima svakakvih zanimljivih, a neznam di bi to mogla pogledat?!
Nivea salje ako narucis bes. uzorak
Nivea salje ako narucis bes. uzorak
Znam, imam njihovu ali mi bi one fora naljepnice, nebi te obucne..
🙋♀️-24g
🙋♂️-34g
👨👩👦 🤰
Sortiraj odgovore
Najstariji