Joj ja sam živčana sama na sebe kad se probudim, pogotovo sad kad se ne budim niti naspavana niti odmorena. Treba mi sat-dva barem da nađem. E onda se probudi i moj optimizam oko poroda i palim muziku i jedva čekam. Do tad, molim malog da kad već prenaša da sačeka još koji sat da mama naiđe 😂
Više od 48 sati sam bila budna i svejedno nisam mogla spavati od navale adrenalina. I ako mislite da nećete imati snage za porod, bome hoćete iz pete ćete je izvući.
Evo fotka mojih ruku nakon poroda. Podljevi od stiskanja ručki 😂😂😂
Više od 48 sati sam bila budna i svejedno nisam mogla spavati od navale adrenalina. I ako mislite da nećete imati snage za porod, bome hoćete iz pete ćete je izvući.
Ajme ženoooo 🙈🙈🙈 ovo nisam trebala vidjeti!
Ajme ženoooo 🙈🙈🙈 ovo nisam trebala vidjeti!
😂😂 pa vidiš da nađeš snage😝
Bar znamo šta nas čeka bez 🦋 i okolišanja, nećemo bit umorne adrenalin će nas držat 🤗😂
Svaka ti čast, ma vjerujem da će nam porod i bebica biti na prvom mjestu, tko će tada razmišljati o slatkom spavanju, to samo sada prođe glavom :)
Ja nemogu iscekati kraj. Imam jos mjesec i 10 dana do termina i svaki dan mi je sve tezi ali na trenutak se sjetim kako ce sve biti gotovo, kako cu moci da lezim na trbuhu, znam bit cu neispavana ali ionako se budim najmanje dvaput nocu, kad me zaboli glava moci cu bez griznje savjesti popiti tabletu. Jos malooo. Stravicno se bojim poroda nakon 12 sati dripa sam rodila na carski jer nije islo nadam se da cu nekako i ovaj put isto na carski
Minnie
Ja nemogu iscekati kraj. Imam jos mjesec i 10 dana do termina i svaki dan mi je sve tezi ali na trenutak se sjetim kako ce sve biti gotovo, kako cu moci da lezim na trbuhu, znam bit cu neispavana ali ionako se budim najmanje dvaput nocu, kad me zaboli glava moci cu bez griznje savjesti popiti tabletu. Jos malooo. Stravicno se bojim poroda nakon 12 sati dripa sam rodila na carski jer nije islo nadam se da cu nekako i ovaj put isto na carski
Tako mi i samoj jedva cekam, mada me strah svega al opet jedva cekam da mogu leci kako hocu sad se samo ko bacva kakva pribacivam preko kreveta..
Ja sam u jednom periodu bila koma, sva uspavana i nikakva, sve mi je bilo tesko... A sad kao da nisam trudna, mogla bi poletjeti... Energije napretek... Od kud to, nemam pojima... 😁
Ja i sta imam energije nemogu nista, ako nesta radim odma me pocme pritiskati dole il se gospodicna namjesti na mjehur i onda moram ici leci, jer se odma pripanem da ne izade van prije roka i vremena 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji