Dobro jutro...
Kreće baby boom 😆
Ja sam sigurna da neću prepoznat početak... Ali dok to sve krene, valjda ću skužiti nakon nekog vremena... 😂
Jutroooooo, i mene prpa da neću skužit al se stalno vodim time da će ispast čep i da će bit malo krvim pa ću po tome skužit jer ako ne možda i doma rodim pa zakasnim 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 al kontam da ćemo mi na prvi mig već trčat u bolnicu 😬😁 mene danas nešto leđa zabolila i gladim se po stomaku i pričam mu nemoj danas 🤪😂 bumo vidjeli još 🤗😅😂
Jutro 😀 meni se cini da kad krenemo radat da cemo jedna za drugom hehehe 😂
Meni je juce doktor reko ako krene znat ces, nemoj se briniti 😅
🙋♀️-24g
🙋♂️-34g
👨👩👦 🤰
I ja si mislim da ću itekako znat kad krene al danas sam umorna užas, naspavala se super i vani fino prohladno al baš sam umorna i bole me ruke i noge baš neki umor dobro pa sam ćuftice jučer skuhala danas ću cijeli dan ležat i okretat se s lijevog na desni bok 😁
Nema šanse da se zabunite kad krene, ako niste sigurne, sačekajte još malo, pa ćete brzo postati sigurne! Tako da oko toga se uopće ne trebate brinuti... 😉🤗
Mi prešli termin 4 dana al malac je aktivan sto na sat malo leđa bole ali ništa strašno
Danci23
Jao neka od vas je napisala kao da neće valjda ići roditi a nije se naspavala 🤣 cijelo vrijeme razmišljam o tome kako je to istina u stvari, dajte zamislite da ovako umorne i nikakve sad moramo ići rađati 😁 hahaha ma ni prve ni zadnje, stvarno smo posebna bića što to sve možemo izgurati i odvaliti, nekak si mislim - svaka nam čast 😎
Nema šanse da se zabunite kad krene, ako niste sigurne, sačekajte još malo, pa ćete brzo postati sigurne! Tako da oko toga se uopće ne trebate brinuti… 😉🤗
👍
Neznam jel vi kad idete na neko putovanje, odmor, more onda tu noc prije puta nespavate od uzbudenja?! Ja inace kad idem negdje nemogu spavati jer sam previse uzbudena sad mi se čini da nocu nemogu spavat jer sam uzbucena zbog poroda, cekam da kreene nesto hahahaahah 😂😂 poludila sam sigurno 🤔
🙋♀️-24g
🙋♂️-34g
👨👩👦 🤰
Super mi je bilo kad sam rodila, (3ujutro), oko 5 su me premjestili u sobu, uzeli malu i kaže meni sestra ajde sada beba ionako spava, biti će kod nas, vi se lijepo koji sat naspavajte pa vam je dopeljamo. Aha. Adrenalin mi je valjda probio sve referentne vrijednosti. Ne bi bila zaspala da me netko maljem tjera! I tako... ne spavam ni sad 😂 (spavam povremeno) 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji