Hvala srecice 😀 mali je spavao hehe sestra ga je budila pa je kad ga je promrdala onda je to vjerovatno ovo sto je skocilo..
Bas me zanima ova za trudove vidim jedna ide do 100 do kraja.. A ostale su od 40-60 a nista nisam osjetila 😅
🙋♀️-24g
🙋♂️-34g
👨👩👦 🤰
Trudnice današnji nalaz cervix 3/4 članka tijesno za 1 pp …mliječna plodna voda prošlo 2 dana od termina hoće li to brzo nemogu vise 😏
Meni danas cervix 1/2 članka, otvorena 2cm, voda isto ok. Kaže dr da se vrat mazeru dosta skratio i da bi porod mogao svaki čas početi. Znači sve se odvija kako treba, samo je pitanje kad će bebolino odlučiti van. Meni je isto prošao termin i vjeruj mi da mi je dosta. Po danu sam ok al noći me ubiju!
Noćas ležim na desnom boku i probudi me bol koliko mi mali gnječio jajnik valda. Okrenem se na lijevi bok, tamo mi opet pririsao neki organ da sam automatski skočila iz kreveta i tako malo stajala da primjeni pozu. Došlo mi da plačem. Legla nazad i jedino sam mogla na leđa ali i to nemogu dugo jer mi ne paše, guši me. 😩😩😩 Ono, baš mi dosta već...
Nikolina imam ih i ja negdje da su išli do 60-70 ali ja isto nisam ništa osjetila. Još me doktor na pregledu pitao dali imam bolove jer kao ctg nešto očitao a on osjeti da mi je trbuh tvrd jer me taman Bh kontrakcija uhvatila. Tako da očito i te lažnjake očita.
Trudnice današnji nalaz cervix 3/4 članka tijesno za 1 pp …mliječna plodna voda prošlo 2 dana od termina hoće li to brzo nemogu vise 😏
Meni danas cervix 1/2 članka, otvorena 2cm, voda isto ok. Kaže dr da se vrat mazeru dosta skratio i da bi porod mogao svaki čas početi. Znači sve se odvija kako treba, samo je pitanje kad će bebolino odlučiti van. Meni je isto prošao termin i vjeruj mi da mi je dosta. Po danu sam ok al noći me ubiju!
Noćas ležim na desnom boku i probudi me bol koliko mi mali gnječio jajnik valda. Okrenem se na lijevi bok, tamo mi opet pririsao neki organ da sam automatski skočila iz kreveta i tako malo stajala da primjeni pozu. Došlo mi da plačem. Legla nazad i jedino sam mogla na leđa ali i to nemogu dugo jer mi ne paše, guši me. 😩😩😩 Ono, baš mi dosta već…
A meni cerviks prvo bio 3/4 članka pa 1 članak pa sad kao opet 3/4 Haha strašno ... joj nemogu ni ja vise bas mi je dosta nit spavam nit jedem nit ista ufff
Danci23
Noćas ležim na desnom boku i probudi me bol koliko mi mali gnječio jajnik valda. Okrenem se na lijevi bok, tamo mi opet pririsao neki organ da sam automatski skočila iz kreveta i tako malo stajala da primjeni pozu. Došlo mi da plačem. Legla nazad i jedino sam mogla na leđa ali i to nemogu dugo jer mi ne paše, guši me. 😩😩😩 Ono, baš mi dosta već…
Nikolina otkucaji srćeka su normalni, od 120-180,j ovisno dali beba spava ili je samo budna ili se i rita. Jedino ti nisam ziher za trudove. To kod mene uvijek nešto skače ali na nalazu uvijek piše da ctg ne bilježi trudove.
Ja sam prošlu trudnocu prenijela dva tjedna znam kako ti je nadam se da nece ovaj put tako biti
Minnie
Curee kako se broje trudovi 😂 jel to ide ovako sad me uhvati i pusti i onda to vrijeme izmedu dok drugi nedode?? Ili se broji i koliko traje trud? Nadam se da razumijete pitanje haha
Danas sam bila na pregledu i prgled nije nimalo ugodan bio, popodne malo spavala,probudila se i onda me pocelo malo boliti dolje stomak, vjerovatmo lazni trudovi ili je od pregleda, do sad nisam osjetila tu bol. Kako noc pada bojim se da necu znat ako krene za pravo 😅😅
🙋♀️-24g
🙋♂️-34g
👨👩👦 🤰
Od početka jednog truda do početka drugog je razmak. Tebi je 13.7. termin? Daj nemoj i ti prije mene, ja i Danica smo na redu!!! 😭😂😂😂
Znaci nebroji se kad prođe nego kad pocne uhh cjela sam zbunjena 😅
Da da 13-tog je termin ja sve mislim da ce me iznenadit koji dan ranije hehe
Neznam ja sta vas dvije vise čekate 😋😋
🙋♀️-24g
🙋♂️-34g
👨👩👦 🤰
Curke šta se meni noćas desilo, mislim ništa strašno ali ipak sam se prepala. Znači malac je bio aktivan cijeli dan i inače se još javi prije spavanja i po noći je mir i to je to dok ujutro ne zvoni alarm. A ovu noć on se tako okretao, udarao, protezao i jednom trenu me tako počelo boljeti u križima, ajme i to drži i nikako da pusti i onako širi se prema trbuhu, ajde nekako ja sjela na krevet i popustilo. Muž me malo izmasirao. Pa reko nisu valjda trudovi, ne još kad imam nešto više od 3 tjedna za izgurati. Ustala, popila lupocet i više se nije ponovilo. Bome da se čovjek scima. Sad je okej, mališa i dalje aktivan, probat ćemo namiriti sada ono sna što smo izgubili preko noći. A jučer se tek naručila u TA 22.7., tad ću biti 38+2, tad već možemo polako 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji