Ja sam bila jucer. 34 tjedan otvorena jedan prst kontrola tek za mjesec dana. Malo mi cudno da me narucio tek za mjesec dana
I ja sam na proslom pregledu bila u 34. tjednu a na sljedeci sam narucena u 38. jer je doktor na godisnjem. Mozda je i tvoj pa je zaboravio spomenut.

Ja idem s 36tj na iducu kontrolu i onda svaki tj mislim al dok nevdim nezz, tako je bar do sad bilo pravilo
U prvoj sam trudnoci od 36 tjedna isla svaki tjedan. A kad se bolje razmislim ne ide mi se po ovoj vrucini svaki tjedan
Minnie
U prvoj sam trudnoci od 36 tjedna isla svaki tjedan. A kad se bolje razmislim ne ide mi se po ovoj vrucini svaki tjedan
A ni meni al nezz nekako mi lakse kad odem na kontrolu ovako mi muka cekati i to jos pred kraj, sad sam nestrpljiva kakl ce biti na kraju nezz 😂
Ja sam bila jucer. 34 tjedan otvorena jedan prst kontrola tek za mjesec dana. Malo mi cudno da me narucio tek za mjesec dana
Zar ne ides onda u bolnicu na kontrole? Obicno pred kraj trudnoce, iza 34 tt narucuju svaka 2tj. Ak im se potrefi s godisnjim, onda kazu idite u bolnicu i dobijes uputnicu valjda 🤔

Moja ginicka do 39 tjedna kod sebe narucuje tek poslije toga ide se od nje u bolnicu ja sam kod nje u 38 +5 naručena i nakon toga nas šalje u bolnicu na preglede ako izdržimo do onda 😅

Pa super. Bolje tako nego cekati satima u bolnici dok ne dodjes na red 😊

Nikolina otkucaji srćeka su normalni, od 120-180,j ovisno dali beba spava ili je samo budna ili se i rita. Jedino ti nisam ziher za trudove. To kod mene uvijek nešto skače ali na nalazu uvijek piše da ctg ne bilježi trudove.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji