Ja sam bila jucer. 34 tjedan otvorena jedan prst kontrola tek za mjesec dana. Malo mi cudno da me narucio tek za mjesec dana
I ja sam na proslom pregledu bila u 34. tjednu a na sljedeci sam narucena u 38. jer je doktor na godisnjem. Mozda je i tvoj pa je zaboravio spomenut.
Ja idem s 36tj na iducu kontrolu i onda svaki tj mislim al dok nevdim nezz, tako je bar do sad bilo pravilo
U prvoj sam trudnoci od 36 tjedna isla svaki tjedan. A kad se bolje razmislim ne ide mi se po ovoj vrucini svaki tjedan
Minnie
U prvoj sam trudnoci od 36 tjedna isla svaki tjedan. A kad se bolje razmislim ne ide mi se po ovoj vrucini svaki tjedan
A ni meni al nezz nekako mi lakse kad odem na kontrolu ovako mi muka cekati i to jos pred kraj, sad sam nestrpljiva kakl ce biti na kraju nezz 😂
Ja sam bila jucer. 34 tjedan otvorena jedan prst kontrola tek za mjesec dana. Malo mi cudno da me narucio tek za mjesec dana
Zar ne ides onda u bolnicu na kontrole? Obicno pred kraj trudnoce, iza 34 tt narucuju svaka 2tj. Ak im se potrefi s godisnjim, onda kazu idite u bolnicu i dobijes uputnicu valjda 🤔
Moja ginicka do 39 tjedna kod sebe narucuje tek poslije toga ide se od nje u bolnicu ja sam kod nje u 38 +5 naručena i nakon toga nas šalje u bolnicu na preglede ako izdržimo do onda 😅
Pa super. Bolje tako nego cekati satima u bolnici dok ne dodjes na red 😊
Nikolina otkucaji srćeka su normalni, od 120-180,j ovisno dali beba spava ili je samo budna ili se i rita. Jedino ti nisam ziher za trudove. To kod mene uvijek nešto skače ali na nalazu uvijek piše da ctg ne bilježi trudove.
Sortiraj odgovore
Najstariji