Cure, kako znate po obliku trbuha, je li visoko ili nisko? Ja to nikako ne mogu procijeniti, a svi mi govore da mi je visoko.
Cure od srca vam hvala sve do jednoj, i vama zelim da vam bebe dodu sigurno i brzo da budete i uzivate s njima, i cega god da vas je mozda sad strah - sve prode!!! Nema ljepseg osjecaja vidjet cete! ❤❤❤❤
Hitan carski je bio jer sam dobila trudove u noci i trpila (jer nisam bila sigurna da je to to 🤣) dosla u 11 u bolnicu, stavili me na ctg i pokazali se trudovi, a bebini otkucaji slabili... i zato hitan carski. Da bi na kraju sve bilo u redu, apgar 10/10 hvala Bogu, ni doktor ne zna sta se desilo unutra, ali nije htio riskirati i cekati. Hvala mu na tom!!!
Od sad se depiliram svaka dva dana da ne bi bilo nismo znali 😂😂😂
Ja kako sam prešla termin već sam na dvaput dnevno, dopodne i navečer 😂 zlu netrebalo 😂 mislim noge, bojišnicu će ionako oni ići strugat kako god ja bila svježe depilirana pa to samo svaki drugi dan 🙈😄
Ja otkidam nekad kad vas čitam Pa koliko brzo vam rastu te dlačurine?!
Ja kako sam prešla termin već sam na dvaput dnevno, dopodne i navečer 😂 zlu netrebalo 😂 mislim noge, bojišnicu će ionako oni ići strugat kako god ja bila svježe depilirana pa to samo svaki drugi dan 🙈😄
Ja otkidam nekad kad vas čitamPa koliko brzo vam rastu te dlačurine?!
Hahaha ne rastu one toliko brzo koliko ja volim da to sve bude ful glatko. I čim niknu gulim 😂 sad čisto da budem spremna za porod kad god da me ulovi 🙈 inače ne pretjerujem toliko
Ja otkidam nekad kad vas čitamPa koliko brzo vam rastu te dlačurine?!
Hahaha ne rastu one toliko brzo koliko ja volim da to sve bude ful glatko. I čim niknu gulim 😂 sad čisto da budem spremna za porod kad god da me ulovi 🙈 inače ne pretjerujem toliko
Trenutno smo u fazi kad SVE mora biti savršeno 😅🤣
Jel se ne izrežete ? Ja svaki put kad se brijuckam muž moždani skoro doživi moram ga upozorit da ne krvarim nego sam se depilirali čovjek bi odmah u bolnicu 🤣 rekao mi je molim te da ti pomognem iskasapila si se cijela noge pune krasta i tako pa ću mu dopustit dosta sam glumila neovisnost skoro je 38 tjedan ne mogu više 🤣😂🤣😂
Danas mi je dan krenuo dobro , naspavala sam se čeka me kuhanje ćuftica i pirea malo ribanje stana i farbanje krajem dana a sad ću malo odmorit i kavu popit 😁
Jel se ne izrežete ? Ja svaki put kad se brijuckam muž moždani skoro doživi moram ga upozorit da ne krvarim nego sam se depilirali čovjek bi odmah u bolnicu 🤣 rekao mi je molim te da ti pomognem iskasapila si se cijela noge pune krasta i tako pa ću mu dopustit dosta sam glumila neovisnost skoro je 38 tjedan ne mogu više 🤣😂🤣😂
Danas mi je dan krenuo dobro , naspavala sam se čeka me kuhanje ćuftica i pirea malo ribanje stana i farbanje krajem dana a sad ću malo odmorit i kavu popit 😁
Ja se ne izrezem, jedino kad je britvica pri kraju onda znam da je za bacit... Brijem se pod tusem i to onim gillette muskom s puno ostrica 😁
Ako se sva izrezes, onda nesto ne stima... Probaj dr britvicu, pjenu ili nesto...
Meni je jedino sad koza vise suha, mazem se, ali ne pomaze bas... Valjda je takav period...
Hhaha ja se već pobojala da zadnji mj dlake rastu turbo Ali ne bih ni ja da me oni tamo stružu...super mi je što imam doma uz tuš kabinu i kadu pa stavim nogu na povišeno i fijuuu super mi ide hehe do određenog dijela di moram napamet i po opipu, ali za sad ne izgleda loše kad provjerim s ogledalom, jedino što sam sve sporija u tome
Trudnice današnji nalaz cervix 3/4 članka tijesno za 1 pp ...mliječna plodna voda prošlo 2 dana od termina hoće li to brzo nemogu vise 😏
Danci23
Ja sam bila jucer. 34 tjedan otvorena jedan prst kontrola tek za mjesec dana. Malo mi cudno da me narucio tek za mjesec dana
Minnie
Sortiraj odgovore
Najstariji