Od sad se depiliram svaka dva dana da ne bi bilo nismo znali 😂😂😂
I ja pa se cijela izrežem 🤣😂🤣😂🤣😂🤣
Cure moje, ja sam danas postala mama najsladem djecaku na svijetu! Saljemo vam svima puse i pozdrave, bio je hitan carski i trenutno nismo zajedno, donijeli su mi ga na kratko i odmah sam plakala, nek je ziv i zdrav 🌞😘🤗😍😘😘😘💙
Čestitam nek je ziv I zdrav
Brz oporavak želim
Ja kako sam prešla termin već sam na dvaput dnevno, dopodne i navečer 😂 zlu netrebalo 😂 mislim noge, bojišnicu će ionako oni ići strugat kako god ja bila svježe depilirana pa to samo svaki drugi dan 🙈😄
Cure moje, ja sam danas postala mama najsladem djecaku na svijetu! Saljemo vam svima puse i pozdrave, bio je hitan carski i trenutno nismo zajedno, donijeli su mi ga na kratko i odmah sam plakala, nek je ziv i zdrav 🌞😘🤗😍😘😘😘💙
Čestitam i želim vam brz oporavak oboma 😘😘
Čekamo te na bebama 😍
Čestitam 😀😀 samo neka je sve uredu,brz oporavak 😀
🙋♀️-24g
🙋♂️-34g
👨👩👦 🤰
Čestitam!! Da brzo opet budete zajedno, mazite se, pazite, ljubite i tako to.... 😍
Bok svima,citam vas stalno evo i mi sitno odbrojavamo.Termin 20.07. Ali mi je u petak na pregledu reka da sam se otvorila 3 prsta i da mi je naslutit da necemo jos dugo bit 2u1.Ctg je danas ocita 1 trud,a laznjaci su tu stalno vec par tjedana.I evo sad lezim i sve me nesto stomak boli onako kao mentrualna bol..koga god sam pitala kakvi su trudovi kad dobijes onako svoje svi mi kazu ma prepoznat ces tu bol..i tako ja cekam i sta god zaboli mislim se jel to to? 🙄😁Inace prva je trudnoca bila ima 8 godina i puka je vodenjak u 41 tjednu,bila sam na dripu jer nisam imala trudove svoje al se malac u zadnju okrenia kad sam se otvorila pa smo morali na carski..ja se iskreno nesicam nicega toga od prije 8 godina,meni ko da je ovo prvi put 🤪 Ima li koja iskustva s tim da mi kaze kako cu prepoznat tu bol?
Meni je to bila tupa, grčevita bol u donjem dijelu leđa, sa nagonom na stolicu. Nije me uopće ništa boljelo ni grčilo s prednje strane...
Nena a jel znaš gdje ti je bila posteljica smještena? Dosta žena koje su imale posteljicu sprijeda kažu da su ih trudovi boljeli u leđima a one s posteljicom straga da su imale bolove u trbuhu. Mislim ima i iznimaka, naravno, ali baš me zanima
Nena a jel znaš gdje ti je bila posteljica smještena? Dosta žena koje su imale posteljicu sprijeda kažu da su ih trudovi boljeli u leđima a one s posteljicom straga da su imale bolove u trbuhu. Mislim ima i iznimaka, naravno, ali baš me zanima
Straga, više desno! Ne znam za to, ali kažu da ovisi I o položaju djeteta. Nema pravila bit će... 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji