Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bebamala
    08. Srpanj 2019. 16:41

Cure moje, ja sam danas postala mama najsladem djecaku na svijetu! Saljemo vam svima puse i pozdrave, bio je hitan carski i trenutno nismo zajedno, donijeli su mi ga na kratko i odmah sam plakala, nek je ziv i zdrav 🌞😘🤗😍😘😘😘💙

srećica
    08. Srpanj 2019. 16:49

Bebamala  čestiiitaaam!!! 😃😍 Uživajte, mazite se pazite i želim ti brz oporavak!

08. Srpanj 2019. 16:52

Bebamala

Cure moje, ja sam danas postala mama najsladem djecaku na svijetu! Saljemo vam svima puse i pozdrave, bio je hitan carski i trenutno nismo zajedno, donijeli su mi ga na kratko i odmah sam plakala, nek je ziv i zdrav 🌞😘🤗😍😘😘😘💙

Cestitam ti i brz oporavak ti zelim 😍💙😘

08. Srpanj 2019. 16:54

Nena1986- 🎂10.6.2019
    Krino 15.06. - 🎂23.6.2019.
    BebaImama 17.06. - 🎂21.6.2019. 
    Ivonne 30.06.-🎂 26.6.2019.
    Srećica 06.07.
    Danci22 07.07.
    Nikolina95 13.07.
    mmamma 19.07.
    Zvrkica92 20.07.
    Kv2912 20.07.
    Bebamala 24.07.-🎂 08.07.2019
    Kzeli 25.07.
    Norules 25.07.
    Shell 27.07.
    Kika28 04.08.
    CiniMinis 07.08

• Alexandra
    08. Srpanj 2019. 16:57

Bok svima,citam vas stalno evo i mi sitno odbrojavamo.Termin 20.07. Ali mi je u petak na pregledu reka da sam se otvorila 3 prsta i da mi je naslutit da necemo jos dugo bit 2u1.Ctg je danas ocita 1 trud,a laznjaci su tu stalno vec par tjedana.I evo sad lezim i sve me nesto stomak boli onako kao mentrualna bol..koga god sam pitala kakvi su trudovi kad dobijes onako svoje svi mi kazu ma prepoznat ces tu bol..i tako ja cekam i sta god zaboli mislim se jel to to? 🙄😁Inace prva je trudnoca bila ima 8 godina i puka je vodenjak u 41 tjednu,bila sam na dripu jer nisam imala trudove svoje al se malac u zadnju okrenia kad sam se otvorila pa smo morali na carski..ja se iskreno nesicam nicega toga od prije 8 godina,meni ko da je ovo prvi put 🤪 Ima li koja iskustva s tim da mi kaze kako cu prepoznat tu bol?  

kzeli
    08. Srpanj 2019. 17:03

Bebamala

Čestitke draga krenulo i preko reda 😅😅😅😍🥰😍🥰😍😘😘😘😘 uživajte nek ste živi i zdravi prpa me već sad eno baš muž sastavlja previjalicu 🥰

Norules
    08. Srpanj 2019. 17:18

Bebamala

Cestitke draga,zelim ti brz oporavak i da uzivas sa svojom mrvom,bitno da je na kraju proslo sve u redu,vidim da pocinjemo preskakat tablicu he he

08. Srpanj 2019. 17:27

Bebamala

Jeeeee, čestitam💐🎉
    Drago mi je da je sve prošlo dobro 🙂 želim ti brz oporavak ☺️

CiniMINIS
    08. Srpanj 2019. 17:39

Bebamala

Cestitam ti od srca na bebici i zelim ti sto brzi oporavak i da sto prije dodete doma. Kako to da je doslo do hitnog carskog? A bome si nas sad sve scimala 😅 mislim da cemo se ovih dana sve brzinski spremiti. Ja cu definitivno ovaj tjedan jos obaviti sto mi je ostalo 😂. 

08. Srpanj 2019. 17:41

Bebamala

Čestitam mama i želim ti brz oporavak... 🥰
    Zašto je bio hitan carski? Kad malo dođeš k sebi, čekamo tvoj izvještaj... 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.