Cure moje, ja sam danas postala mama najsladem djecaku na svijetu! Saljemo vam svima puse i pozdrave, bio je hitan carski i trenutno nismo zajedno, donijeli su mi ga na kratko i odmah sam plakala, nek je ziv i zdrav 🌞😘🤗😍😘😘😘💙
Bebamala čestiiitaaam!!! 😃😍 Uživajte, mazite se pazite i želim ti brz oporavak!
Cure moje, ja sam danas postala mama najsladem djecaku na svijetu! Saljemo vam svima puse i pozdrave, bio je hitan carski i trenutno nismo zajedno, donijeli su mi ga na kratko i odmah sam plakala, nek je ziv i zdrav 🌞😘🤗😍😘😘😘💙
Cestitam ti i brz oporavak ti zelim 😍💙😘
Nena1986- 🎂10.6.2019
Krino 15.06. - 🎂23.6.2019.
BebaImama 17.06. - 🎂21.6.2019.
Ivonne 30.06.-🎂 26.6.2019.
Srećica 06.07.
Danci22 07.07.
Nikolina95 13.07.
mmamma 19.07.
Zvrkica92 20.07.
Kv2912 20.07.
Bebamala 24.07.-🎂 08.07.2019
Kzeli 25.07.
Norules 25.07.
Shell 27.07.
Kika28 04.08.
CiniMinis 07.08
Bok svima,citam vas stalno evo i mi sitno odbrojavamo.Termin 20.07. Ali mi je u petak na pregledu reka da sam se otvorila 3 prsta i da mi je naslutit da necemo jos dugo bit 2u1.Ctg je danas ocita 1 trud,a laznjaci su tu stalno vec par tjedana.I evo sad lezim i sve me nesto stomak boli onako kao mentrualna bol..koga god sam pitala kakvi su trudovi kad dobijes onako svoje svi mi kazu ma prepoznat ces tu bol..i tako ja cekam i sta god zaboli mislim se jel to to? 🙄😁Inace prva je trudnoca bila ima 8 godina i puka je vodenjak u 41 tjednu,bila sam na dripu jer nisam imala trudove svoje al se malac u zadnju okrenia kad sam se otvorila pa smo morali na carski..ja se iskreno nesicam nicega toga od prije 8 godina,meni ko da je ovo prvi put 🤪 Ima li koja iskustva s tim da mi kaze kako cu prepoznat tu bol?
Čestitke draga krenulo i preko reda 😅😅😅😍🥰😍🥰😍😘😘😘😘 uživajte nek ste živi i zdravi prpa me već sad eno baš muž sastavlja previjalicu 🥰
Cestitke draga,zelim ti brz oporavak i da uzivas sa svojom mrvom,bitno da je na kraju proslo sve u redu,vidim da pocinjemo preskakat tablicu he he
Jeeeee, čestitam💐🎉
Drago mi je da je sve prošlo dobro 🙂 želim ti brz oporavak ☺️
Cestitam ti od srca na bebici i zelim ti sto brzi oporavak i da sto prije dodete doma. Kako to da je doslo do hitnog carskog? A bome si nas sad sve scimala 😅 mislim da cemo se ovih dana sve brzinski spremiti. Ja cu definitivno ovaj tjedan jos obaviti sto mi je ostalo 😂.
Čestitam mama i želim ti brz oporavak... 🥰
Zašto je bio hitan carski? Kad malo dođeš k sebi, čekamo tvoj izvještaj... 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji