Evo i napis o tome
https://www.google.com/amp/s/www.jutarnji.hr/life/obitelj-i-djeca/popularni-proizvodi-za-djecu-povecavaju-opasnost-od-iznenadne-smrti-strucnjaci-upozoravaju-da-bebe-ne-smiju-spavati-na-nicemu-osim-na-ravnoj-podlozi/7121925/amp
Puno je svega sta koristiti sta ne, moje misljenje je da beba mora biti pod nadzorom 0-24 jer isto tako se more okrenuti i facom biti na madracu i ugusiti se, i more se zagrcnut dok spava na ledima
Ja nisam kupovala gnijezdo niti planiram.. znam da ne smije biti nista u kreveticu, eventualno cu bebu podloziti zarolanim rucnikom kad ce spavati na boku, ali ne mislim je ostavljati bez nadzora tako... 🙂
Ma to je samo papilova, uz to jos dosta skupa i sto je najvaznije, nije sigurna. Ta gnijezda su uglavnom duga oko 75 cm, to beba preraste jako brzo, to vise roditelji kupe sebi da su slike slađe 😂 sto je isto ok, samo ne bih dijete stavljala po noci u tome spavati nikako. Po danu, kad su pod nadzorom i za photoshooting ok 😍
Jesu po vam radili briseve sad pri kraju trudnoce?
Kazu da je najsigurnije stavljati bebu spavati na leda, mene je s prvim bilo strah da mu se ne bi mlijeko vratilo, pa smo ga najcesce stavljali spavat na bok. Ne znam, mislim da cu sad vise na leda ipak
Evo i napis o tome
https://www.google.com/amp/s/www.jutarnji.hr/life/obitelj-i-djeca/popularni-proizvodi-za-djecu-povecavaju-opasnost-od-iznenadne-smrti-strucnjaci-upozoravaju-da-bebe-ne-smiju-spavati-na-nicemu-osim-na-ravnoj-podlozi/7121925/amp
Puno je svega sta koristiti sta ne, moje misljenje je da beba mora biti pod nadzorom 0-24 jer isto tako se more okrenuti i facom biti na madracu i ugusiti se, i more se zagrcnut dok spava na ledima
Upravo tako. Ja isto volim pratiti njihove smjernice ali nije ni to sveto pismo. Nećak je sa 5 mj nekako u snu udario glavicom u krevetić i raskrvario nos. Da je bila ogradica nebi se to desilo. Svi hoćemo najbolje za svoje dijete, ali teško je biti pametan kraj savjeta koji se mijenjaju iz dana u dan i često su kontradiktorni.
Evo i napis o tome
Upravo tako. Ja isto volim pratiti njihove smjernice ali nije ni to sveto pismo. Nećak je sa 5 mj nekako u snu udario glavicom u krevetić i raskrvario nos. Da je bila ogradica nebi se to desilo. Svi hoćemo najbolje za svoje dijete, ali teško je biti pametan kraj savjeta koji se mijenjaju iz dana u dan i često su kontradiktorni.
Evo i napis o tome
Neka djeca od 5 mjeseci se vec okrecu i mogucnost gusenja je gotovo nikakva jer mogu drzati glavicu itd, tako da se ne moze nikako usporedit sa novorodencadi. A udariti se moze doslovno svugdje sto je beba aktivnija
Danas se svasta desava i svasta se pise, tako da opreza nikada dosta
Ja nisam kupovala gnijezdo niti planiram.. znam da ne smije biti nista u kreveticu, eventualno cu bebu podloziti zarolanim rucnikom kad ce spavati na boku, ali ne mislim je ostavljati bez nadzora tako… 🙂
Ovo ja radim. Spava na boku ( u slučaju bljuckanja da se ne uguši) i tetru zarolanu joj stavim iza leđa.
Kod mog gnijezda vadi se ona spužva u sredini, ono punjenje okolo ne. Kod mnogih drugih vadi se i to punjenje, bude skriveni zatvarač sa unutarnje strane, ima puno videa o tome na youtubeu pa pogledajte prije pranja. Ja sam izvadila tu spužvu iz sredine i navlaku sa punjenjem okolo oprala u perilici na maloj centrifugi. I sve je ok, ništa mu se nije dogodilo. Ne znam da li ću ga koristiti u kinderbetu, vidjet ću, meni je praktično za preko dana, ako je beba na krevetu ili kutnoj.
@shell
Dečkić koji ima 4 kile već 🙈
Moj je 4 500 🙈🙈🙈
Aaaaaa ko zna koliki će moj bit 16.7 , 2.7 je bio 3200
I ja sam 37+5 prije tjedan dana ima je 3000😍
Sortiraj odgovore
Najstariji