Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    08. Srpanj 2019. 15:51

VolimJesen

Evo i napis o tome

https://www.google.com/amp/s/www.jutarnji.hr/life/obitelj-i-djeca/popularni-proizvodi-za-djecu-povecavaju-opasnost-od-iznenadne-smrti-strucnjaci-upozoravaju-da-bebe-ne-smiju-spavati-na-nicemu-osim-na-ravnoj-podlozi/7121925/amp

Puno je svega sta koristiti sta ne, moje misljenje je da beba mora biti pod nadzorom 0-24 jer isto tako se more okrenuti i facom biti na madracu i ugusiti se, i more se zagrcnut dok spava na ledima 

08. Srpanj 2019. 15:53

Ja nisam kupovala gnijezdo niti planiram.. znam da ne smije biti nista u kreveticu, eventualno cu bebu podloziti zarolanim rucnikom kad ce spavati na boku, ali ne mislim je ostavljati bez nadzora tako... 🙂

VolimJesen
    08. Srpanj 2019. 15:57

Ma to je samo papilova, uz to jos dosta skupa i sto je najvaznije, nije sigurna. Ta gnijezda su uglavnom duga oko 75 cm, to beba preraste jako brzo, to vise roditelji kupe sebi da su slike slađe 😂 sto je isto ok, samo ne bih dijete stavljala po noci u tome spavati nikako. Po danu, kad su pod nadzorom i za photoshooting ok 😍
    Jesu po vam radili briseve sad pri kraju trudnoce?

VolimJesen
    08. Srpanj 2019. 15:59

Kazu da je najsigurnije stavljati bebu spavati na leda, mene je s prvim bilo strah da mu se ne bi mlijeko vratilo, pa smo ga najcesce stavljali spavat na bok. Ne znam, mislim da cu sad vise na leda ipak

srećica
    08. Srpanj 2019. 15:59

ayla

VolimJesen

Evo i napis o tome

https://www.google.com/amp/s/www.jutarnji.hr/life/obitelj-i-djeca/popularni-proizvodi-za-djecu-povecavaju-opasnost-od-iznenadne-smrti-strucnjaci-upozoravaju-da-bebe-ne-smiju-spavati-na-nicemu-osim-na-ravnoj-podlozi/7121925/amp

Puno je svega sta koristiti sta ne, moje misljenje je da beba mora biti pod nadzorom 0-24 jer isto tako se more okrenuti i facom biti na madracu i ugusiti se, i more se zagrcnut dok spava na ledima

Upravo tako. Ja isto volim pratiti njihove smjernice ali nije ni to sveto pismo. Nećak je sa 5 mj nekako u snu udario glavicom u krevetić i raskrvario nos. Da je bila ogradica nebi se to desilo. Svi hoćemo najbolje za svoje dijete, ali teško je biti pametan kraj savjeta koji se mijenjaju iz dana u dan i često su kontradiktorni.

VolimJesen
    08. Srpanj 2019. 16:02

srećica

ayla

VolimJesen

Evo i napis o tome

Upravo tako. Ja isto volim pratiti njihove smjernice ali nije ni to sveto pismo. Nećak je sa 5 mj nekako u snu udario glavicom u krevetić i raskrvario nos. Da je bila ogradica nebi se to desilo. Svi hoćemo najbolje za svoje dijete, ali teško je biti pametan kraj savjeta koji se mijenjaju iz dana u dan i često su kontradiktorni.

srećica

ayla

VolimJesen

Evo i napis o tome

Neka djeca od 5 mjeseci se vec okrecu i mogucnost gusenja je gotovo nikakva jer mogu drzati glavicu itd, tako da se ne moze nikako usporedit sa novorodencadi. A udariti se moze doslovno svugdje sto je beba aktivnija

08. Srpanj 2019. 16:05

Danas se svasta desava i svasta se pise, tako da opreza nikada dosta 

• Ivonne
    08. Srpanj 2019. 16:13

mmamma

Ja nisam kupovala gnijezdo niti planiram.. znam da ne smije biti nista u kreveticu, eventualno cu bebu podloziti zarolanim rucnikom kad ce spavati na boku, ali ne mislim je ostavljati bez nadzora tako… 🙂

Ovo ja radim. Spava na boku ( u slučaju bljuckanja da se ne uguši) i tetru zarolanu joj stavim iza leđa.  

08. Srpanj 2019. 16:19

Kod mog gnijezda vadi se ona spužva u sredini, ono punjenje okolo ne. Kod mnogih drugih vadi se i to punjenje, bude skriveni zatvarač sa unutarnje strane, ima puno videa o tome na youtubeu pa pogledajte prije pranja. Ja sam izvadila tu spužvu iz sredine i navlaku sa punjenjem okolo oprala u perilici na maloj centrifugi. I sve je ok, ništa mu se nije dogodilo. Ne znam da li ću ga koristiti u kinderbetu, vidjet ću, meni je praktično za preko dana, ako je beba na krevetu ili kutnoj.

• Morz
    08. Srpanj 2019. 16:30

kzeli

srećica

Danci22

@shell
    Dečkić koji ima 4 kile već 🙈

Moj je 4 500 🙈🙈🙈

Aaaaaa ko zna koliki će moj bit 16.7 , 2.7 je bio 3200

I ja sam 37+5 prije tjedan dana ima je 3000😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.