Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    srećica
    08. Srpanj 2019. 15:16

U mašinu stane ali neznam kakvo bi izašlo. Na ovome se navlaka ne skida, neznam dali postoje na kojima se skida. Ja sam ovo lagano na ruke preprala i ostavila na suncu da se dobro osuši.
    Volim jesen velika je razlika između gnijezda i hrpe plišanaca u krevetiću.

08. Srpanj 2019. 15:17

srećica

U mašinu stane ali neznam kakvo bi izašlo. Na ovome se navlaka ne skida, neznam dali postoje na kojima se skida. Ja sam ovo lagano na ruke preprala i ostavila na suncu da se dobro osuši.

Ja cu dobiti to gnjezno na poklon, al nezz kakvo ja cu ga probati u masinu na lagano pa kako bude 😂

kzeli
    08. Srpanj 2019. 15:24

ayla

srećica

Ja cu dobiti to gnjezno na poklon, al nezz kakvo ja cu ga probati u masinu na lagano pa kako bude 😂

Nemoj ga cijelog strpat na svim se može skinut navlaka i ja ću navlaku oprat al neću njega cijelog nije bsš pametno lal će to izgledat poslije navlaku samo properi i to je to. 

E hvala srecice baš gledam imami super naručit ću ja to ovih dana. Jel ims neka podloga na ovom djelu gdje beba leži ili je samo tkanina ?

Volim jesen pa možeš oko toga stavit plišance ako želiš al opet je ovdje zaštičena beba mislim u toliko skučenom su okruženju i mislim da će im baš bit šok u velikom krevetiću kad budu.

08. Srpanj 2019. 15:26

Kad ga dobijem budem vidila kakvo je, samo se nadam prije nego li rodim da mogu bebu odmah unutra staviti da joj nije krevetic ogroman 

kzeli
    08. Srpanj 2019. 15:29

Joj ma šuti vidi koliko ja već brojim a tek mi je sad palo na pamet to proučavat 😂🤣😂🤣😂 bitno da paničarim oko mrlja od vode na pločicama  hahahaha

08. Srpanj 2019. 15:33

kzeli

Joj ma šuti vidi koliko ja već brojim a tek mi je sad palo na pamet to proučavat 😂🤣😂🤣😂 bitno da paničarim oko mrlja od vode na pločicama hahahaha

Hahahahaha, kazu bolje ikad nego nikad, mene da kolegica nije pitala zelim li to najvjerojatnije ni nebi uzela.. A svatko oko necega panicari 🙈

VolimJesen
    08. Srpanj 2019. 15:34

Svjetska zdravstvena org kate da u bebinom
    Krevetu ne smije bit nikakvih mekanoh materijala, jastuka popluna, plisanaca, ogradica ni iceg sto moze povecati rizik od sids-a. A ovaj jastuk je sa svih strana mekan i dosta blizu bebine glavice. Zato se meni ne svida ni najmanje, al svatko odlucuje sam 👍🏻

VolimJesen
    08. Srpanj 2019. 15:37

Evo i napis o tome

https://www.google.com/amp/s/www.jutarnji.hr/life/obitelj-i-djeca/popularni-proizvodi-za-djecu-povecavaju-opasnost-od-iznenadne-smrti-strucnjaci-upozoravaju-da-bebe-ne-smiju-spavati-na-nicemu-osim-na-ravnoj-podlozi/7121925/amp

srećica
    08. Srpanj 2019. 15:39

kzeli

ayla

srećica

Nemoj ga cijelog strpat na svim se može skinut navlaka i ja ću navlaku oprat al neću njega cijelog nije bsš pametno lal će to izgledat poslije navlaku samo properi i to je to.

E hvala srecice baš gledam imami super naručit ću ja to ovih dana. Jel ims neka podloga na ovom djelu gdje beba leži ili je samo tkanina ?

Volim jesen pa možeš oko toga stavit plišance ako želiš al opet je ovdje zaštičena beba mislim u toliko skučenom su okruženju i mislim da će im baš bit šok u velikom krevetiću kad budu.

Na mom se ne skida navlaka, osim da ju rasporim 🙈
    Ima podloga, oko 1 cm malo tvrđe spužve je.

08. Srpanj 2019. 15:46

srećica

kzeli

ayla

srećica

Na mom se ne skida navlaka, osim da ju rasporim 🙈
    Ima podloga, oko 1 cm malo tvrđe spužve je.

Kad moj dode bas cu viditi, al sigurno je sve na isti princip 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.