Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Danci22
    08. Srpanj 2019. 10:41

@shell 
    Dečkić koji ima 4 kile već 🙈

Danci23

08. Srpanj 2019. 10:53

kzeli

Jutro , kako je ? Lijepo kod nas u Os prohladno i noć bila lijepa sviježa al ja imam konstantnu žgaravicu pa ništa od spavanj budna sam od 3 😱🙄

Razumijem te u potpunosti u vezi zgaravice i mene je probudila u 4 i morala sam se ici dizati piti sodu i prosla je nakon nekog vremena 🙄 a bas sam mislila kako ce me zaobici jer ju nisam imala do sad cesto i bude tokom dana 

kzeli
    08. Srpanj 2019. 11:57

Ma preko dana bude donekle ok al u noći u ležecem položaju me na kraju počne tjerat na povraćanje i koram sjest i tako sjedim ko kreten u krevetu svaku noć ,nekad izdžim do 2 nekad do 3 i to je to od spavanja kao spavanja a i to je kao nekimpolisan a ne spvanje  a legnem oko 11 nemogu prije mislim da ću se više naspavat kad rodim nego sad i onda još svi viču odmaraj i spavaj dok možeš samo me nažvciraju s tim još dodatno a izgledam kao zombi 😭 Mm mi vice nikud iz kuce sama jer sam imala incident nesvjestice a sad kad me vidi svaki dan samo ga panika zvata pa me zove svako malo da vidi kako sam al nisam više ni sigurna sama negdje ić .... Beba će se bar nekad umorit i spavat pa ću i ja koliko toliko makar leć bez žgaravice ...

08. Srpanj 2019. 12:30

kzeli

Jutro , kako je ? Lijepo kod nas u Os prohladno i noć bila lijepa sviježa al ja imam konstantnu žgaravicu pa ništa od spavanj budna sam od 3 😱🙄

I ovdje kod nas je konačno malo svježije, radujem se ostatku tjedna jer će biti još ugodnije.
    Ja sam malo umorna jer smo jučer imali goste doslovno od podne do 23:00. Danas napravila najosnovnije i odmor.
    Kad nećeš da me poslušaš i probaš s Donatom 🙈🙈 ja sam primjetila da meni žgaravicu najviše izaziva slatko, i ležanje na desnom boku 🥴
    Kako mi se bliži termin poroda, nekako razmišljam o tome kako ne bi voljela da me uhvati u noći 😅 kad bi mogla birati, nekako bi htjela da me uhvati ujutro, nakon što se lijepo naspavam, ili u toku dana 😆 eh, kad bi mogla... 😁

08. Srpanj 2019. 12:36

shell

kzeli

I ovdje kod nas je konačno malo svježije, radujem se ostatku tjedna jer će biti još ugodnije.
    Ja sam malo umorna jer smo jučer imali goste doslovno od podne do 23:00. Danas napravila najosnovnije i odmor.
    Kad nećeš da me poslušaš i probaš s Donatom 🙈🙈 ja sam primjetila da meni žgaravicu najviše izaziva slatko, i ležanje na desnom boku 🥴
    Kako mi se bliži termin poroda, nekako razmišljam o tome kako ne bi voljela da me uhvati u noći 😅 kad bi mogla birati, nekako bi htjela da me uhvati ujutro, nakon što se lijepo naspavam, ili u toku dana 😆 eh, kad bi mogla… 😁

Tako i ja razmisljam 😆 
    Po noci bi me to nekako vise iznenadilo i kao da ne bi bila spremna... Dok ja dodjem k sebi, dok se sredim itd, nije mi to za noc... A i da ne pricamo kako nocna smjena ne bi bila odusevljena kad bi pokucale... Naravno da to necemo mi odrediti, ali ja se isto nadam da ce to krenuti preko dana... 😄

08. Srpanj 2019. 12:47

kzeli

Ma preko dana bude donekle ok al u noći u ležecem položaju me na kraju počne tjerat na povraćanje i koram sjest i tako sjedim ko kreten u krevetu svaku noć ,nekad izdžim do 2 nekad do 3 i to je to od spavanja kao spavanja a i to je kao nekimpolisan a ne spvanje a legnem oko 11 nemogu prije mislim da ću se više naspavat kad rodim nego sad i onda još svi viču odmaraj i spavaj dok možeš samo me nažvciraju s tim još dodatno a izgledam kao zombi 😭 Mm mi vice nikud iz kuce sama jer sam imala incident nesvjestice a sad kad me vidi svaki dan samo ga panika zvata pa me zove svako malo da vidi kako sam al nisam više ni sigurna sama negdje ić …. Beba će se bar nekad umorit i spavat pa ću i ja koliko toliko makar leć bez žgaravice …

Pricaj mi o nespavanju otkako sam trudna ja se nisam naspavala, san mi se samo tako poremetio i to sta kazes svi govore naspavaj se a ja se pitam kako pogotovo sada kada muku mucim s trbuhom nikako se namjestiti kad se namjestim beba pocne lupati kao da njoj tako nepase 😄

08. Srpanj 2019. 12:54

mmamma

shell

kzeli

Kako mi se bliži termin poroda, nekako razmišljam o tome kako ne bi voljela da me uhvati u noći 😅 kad bi mogla birati, nekako bi htjela da me uhvati ujutro, nakon što se lijepo naspavam, ili u toku dana 😆 eh, kad bi mogla… 😁

Tako i ja razmisljam 😆
    Po noci bi me to nekako vise iznenadilo i kao da ne bi bila spremna… Dok ja dodjem k sebi, dok se sredim itd, nije mi to za noc… A i da ne pricamo kako nocna smjena ne bi bila odusevljena kad bi pokucale… Naravno da to necemo mi odrediti, ali ja se isto nadam da ce to krenuti preko dana… 😄

Ma ja nisam baš pretjerano sretna kad ustanem nenaspavana, ajmo to tako reć 😆 i još pomisao da moram odmah skakat pod tuš, pokupiti ostatak stvari za torbu... Ali vjerujem da ćemo se zbog adrenalina i boli razbudit u roku odmah 😁 ali hajde, ostatak stvari koje trebam ubaciti u torbu su na papiriću u ladici, tako da vjerujem da ni onako snena neću nešto zaboraviti 😁

nena1986
    08. Srpanj 2019. 13:05

ayla

Nena1986- 🎂10.6.2019
    Krino 15.06. - 🎂23.6.2019.
    BebaImama 17.06. - 🎂21.6.2019.
    Ivonne 30.06.-🎂 26.6.2019.
    Srećica 06.07.
    Danci22 07.07.
    Nikolina95 13.07.
    mmamma 19.07.
    Zvrkica92 20.07.
    Kv2912 20.07.
    Bebamala 24.07.
    Kzeli 25.07.
    Norules 25.07.
    Shell 27.07.
    Kika28 04.08.
    CiniMinis 07.08
    Da listu osvjezim ☺️
    Danci22 nadam se da ce uskoro krenuti

Ajde ajde, skuplja se ekipa 🤗😂😍

srećica
    08. Srpanj 2019. 13:12

Danci22

Trudnice jučer bio termin pa nista se ne događa zatvorena cervix 1/2 članka nemogu vise docekatiiii 🙈🙈🙈

Pa mi smo skoro na istom. I mene prošao termin, cervix 2/3, ali otvorena 2 cm. 
    Danas mi pomalo krenuo sluzni čep 😃

srećica
    08. Srpanj 2019. 13:13

Danci22

@shell
    Dečkić koji ima 4 kile već 🙈

Moj je 4 500 🙈🙈🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.