Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    04. Srpanj 2019. 12:06

Ja sam uzela u mulleru cisto za probu da vidim kakav je udoban je nemogu reci jedino sta mi sada cicke pocinju rasti pa mislim da ce na kraju mi biti malen a ona tuka u trgovini mi nije dala racuna  da zamjenim 😵😵 

kzeli
    04. Srpanj 2019. 12:12

Imam i ja iz mullera bijeli pamucni al nekako mi se ne svida zao mi je sto nisak uzela od poliestera crni al dobro budemo vidjeli kakav ce bit iskreno nekako mi se cini mali 85 D sam uzela i nekako mi se cini naknap a iskreno nosim sad u trudnoci sve svoje stare grudnjake i svi mi odgovaraju znaci minimalno su mi cike narasle a inace nosim 80-85 C .... Al dobro pamuk je valjda ce se rastegnut taj grudnjak.... 

nena1986
    04. Srpanj 2019. 12:38

Kad su bili (ono prije sto godina 😂) u lidlu zadnji put, uzela sam dva, i odlični su mi! Peri deri... dva komada za sada vrtim, čekam kad će biti još da opet uzmem

CiniMINIS
    04. Srpanj 2019. 12:46

Bas zato ja jos nisam ni kupovala. Zadnjih mjesec dana bi se trebao kupiti su mi rekli. A uzet cu vjerojatno jedan ili dva ta jeftinija s trznice za pocetak tek tolko da imam nesto za zaljepit jastucice  a kasnije kad vidim kolko ce mi nakon poroda nabubriti cu ulozit u nesto kvalitetnije. Moje za sad isto nisu nesto narasle, isto nosim stare.
    Ja sam potkosulje za dojenje iz lidla narucila iz njemacke (s webshopa) pa ce mi dovest moji kad stignu na godisnji, a grudnjak nisam htjela tako na nevideno.
    Danci22 drzim ti fige da bude ubrzo. Ako zelis potaknuti, kazu da je sex dobar za omeksanje i smanjenje cervixa 

Bebamala
    04. Srpanj 2019. 13:00

Cure ja sam se prepala upravo... jutros sam bila na ctg-u, imam pripremne trudove ali sam zatvorena i pise cerviks 3/4 clanak... 
    No doktorica je bila gruba i pregled i nakon pregleda me bolilo i evo malo prije sam primjetila kao sukrvicu, roskasti iscjedak da imam... je li se vama ikad slicno desilo? Ili makar da mi nesto kazete 🙄🙄🙄

kika28
    04. Srpanj 2019. 13:02

kzeli

kika28

Curke, evo slikice sa današnjeg pregleda, hihi :) kaže bebač veći, s tim da smo 35+5 tt izgleda da je :) jedino me muči što je ASD i ATD, guglala sam al ne mogu pronaći. Kaže ginic da više nemam posla s njima i da se iza 20.07.narucim u TA (ja ću u Petrovu), dobila broj telefona i mir. Termin 04.08.pa kud puklo :) što vi kažete na naše mjere :) s tim da je rekao da će sigurno za mjesec dana imati oko 4 kile i da ću ja to bez problema odraditi, ja reko vidjet ćemo 😎

Na mobu sam pa mi sitno i ne vidim koliki ste sad sa 35 +5 ? 😊

Da da, sada 35+5 tt  :)

04. Srpanj 2019. 13:02

Ja sam bila 75b i onda sam morala 80b i sad sam na 85b znaci ja se debelim sise ostaju iste 😂😂 al vec vidim da mi je pun da nema bas lufta a taj u mulleru sam uzela 85c a vidit cemo koliko ce to narasti, al sigurno kada mlijeko krene ce biti vece.. Cure svi hvale one potkusulje za dojenje iz h&m ja nemam u blizini ga al cu viditi oce li ko ici u shopping pa da mi uzme dvi potkusulje cisto da se nade za po kuci 

nena1986
    04. Srpanj 2019. 13:09

Bebamala

Cure ja sam se prepala upravo… jutros sam bila na ctg-u, imam pripremne trudove ali sam zatvorena i pise cerviks 3/4 clanak…
    No doktorica je bila gruba i pregled i nakon pregleda me bolilo i evo malo prije sam primjetila kao sukrvicu, roskasti iscjedak da imam… je li se vama ikad slicno desilo? Ili makar da mi nesto kazete 🙄🙄🙄

To ti je normalno, cervix je sve mekši i prokrvljeniji pa u slučaju malo grublje manipulacije može doći do blagog krvarenja, isto tako i nakon odnosa, nije ništa strašno. Desilo mi se barem dvaput nakon pregleda...  Da baš krene obilnije krvarenje, to je već druga stvar 😉

Bebamala
    04. Srpanj 2019. 13:20

nena1986

Bebamala

Cure ja sam se prepala upravo… jutros sam bila na ctg-u, imam pripremne trudove ali sam zatvorena i pise cerviks 3/4 clanak…
    No doktorica je bila gruba i pregled i nakon pregleda me bolilo i evo malo prije sam primjetila kao sukrvicu, roskasti iscjedak da imam… je li se vama ikad slicno desilo? Ili makar da mi nesto kazete 🙄🙄🙄

To ti je normalno, cervix je sve mekši i prokrvljeniji pa u slučaju malo grublje manipulacije može doći do blagog krvarenja, isto tako i nakon odnosa, nije ništa strašno. Desilo mi se barem dvaput nakon pregleda… Da baš krene obilnije krvarenje, to je već druga stvar 😉

Hvala ti punoooo, sad mi je lakse.. nijednom mi se nije dosad to desilo pa nisam znala sto da mislim

Norules
    04. Srpanj 2019. 13:32

Bebamala

I meni se bas neki dan desilo poslije pregleda,.prst otvorena jos i cekaj da stane pa sam znala da je od toga
    Kzeli i ja svom naredila cistu kucu,vec mu sve upute dala he he,jadan nece imat vremena ni za slavlje
    Ciniminis ja ako budem u mogucnosti cu donirati sve ovisi kako porod bude tekao i ako padne vikend nisu u mohucnosti poslati pa se ne radi,tako da nemas sta bit neodlucna jer ne znas kako ce bit,tako sam si ja rekla

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.