Jutrooooo , preduhitrila si me bas si mislim idem napisat da opet nema nista za nas u lidlu sljed tjedan 😁
Nemigu vjerovat da vec tjednima nista nisu imali za bebe i trudnice prosle godine je svasta bilo ove godine kad nama treba nista 😒
Jutro cure ☕
Sinoć je baš bilo lijepo za spavati, kod nas je dosta svježije nego preksinoć 🌬️
Ja odradila zadnji pregled kod svog ginekologa, sada krećem na ctg. 2 cm otvorena. Nadam se da ću se i nastaviti postepeno otvarati.
Kako ste vi danas? Ide koja na more u ovim zadnjim tjednima?
Jutro,.evo i mi odmah produzili spavanje cim ima zraka,shell i ja sam otvorena za prst bila 36+4 i nadam se da ce ic ppstepeno i nista od mora bas zato jer sam otvorena
Jeste razmisljale o epiduralnoj,jel zna tko ako se mogu donirati maticne stanice ako si pod njom?.
Danas u Osijeku onako vjetric , prohladno al mi je svejedno tesko imam osjecaj kao da su mi noge balvani a nisu ni natecene ni nista valjda umor 😒 u svakom slucaju odmaram jos malo pa me ceka peglanje danas i tako... Stalno nesto , danas smo 37 tjedana u pon sam si zacrtala sisanje i farbanje pa nek izduramo do onda da to rjesim pa mi je svejedno onda 😁 sad si vrtim film kako je i Ivonna tako cekala pa ostala bez frizure 😕😅 Moja ginicka me narucila jos na zadnji termin 16.7 pa se nadam da cemo poslije toga tek u bolnicu 😁
Ja uzalud cekam grudnjake za dojenje. Morat cu izgleda na trznicu po njih za prvu a kasnije u h&m..
Shell kod mene nista od mora ove godine. Trenutno putujem dosta cesto svojima ili svekrvi. Putovanje kao takvo mi nije problem, al nebi htjela biti pre daleko ako nedaj bog ranije krene.
Norules ja mislim da se moze donirati i uz epiduralnu. Cini mi se da su na tecaju rekli da moze, al kako mi je mozak malo zakrzljao nisam sigurna . Ja isto malo vise naginjem doniranju nego pustanju pupkovine da otpulsira do kraja, al nisam jos 100% odlucila.
Curke, evo slikice sa današnjeg pregleda, hihi :) kaže bebač veći, s tim da smo 35+5 tt izgleda da je :) jedino me muči što je ASD i ATD, guglala sam al ne mogu pronaći. Kaže ginic da više nemam posla s njima i da se iza 20.07.narucim u TA (ja ću u Petrovu), dobila broj telefona i mir. Termin 04.08.pa kud puklo :) što vi kažete na naše mjere :) s tim da je rekao da će sigurno za mjesec dana imati oko 4 kile i da ću ja to bez problema odraditi, ja reko vidjet ćemo 😎
I ja sam grudnjake za dojenje cekala jer ih nisam uzela kad su bili zadnji put nego samo bodije onda jer sam mislila bit ce opet skoro i eto nista. A nadala sam se i onim potkosuljama za dojenje i djecjim hlacicama jer sve ove po trgovinama mi se cine da imaju jaku gumu i eto nista od toga 😕
Ne idem na more u terminu sam vec sad pa kad bude frajer htio van moram bit pripravna 😊 torba nas ceka u hodniku za vikend sastavljamo krevetic i previjalicu i cekamo , priredujem muzu ormar vec sad da ima ispeglanog jer znam da ne zna sam a i dala sam mu zadatke izribano kupatilo i cista pisteljina usisan stan i opran pod kad dodem da bude 😂
Curke, evo slikice sa današnjeg pregleda, hihi :) kaže bebač veći, s tim da smo 35+5 tt izgleda da je :) jedino me muči što je ASD i ATD, guglala sam al ne mogu pronaći. Kaže ginic da više nemam posla s njima i da se iza 20.07.narucim u TA (ja ću u Petrovu), dobila broj telefona i mir. Termin 04.08.pa kud puklo :) što vi kažete na naše mjere :) s tim da je rekao da će sigurno za mjesec dana imati oko 4 kile i da ću ja to bez problema odraditi, ja reko vidjet ćemo 😎
Na mobu sam pa mi sitno i ne vidim koliki ste sad sa 35 +5 ? 😊
Današnji nalaz cervix 1 članak uu zatvoreno termin za tri dana sta mislite hoću li brzo 🙈
Danci23
Imate lijepih grudnjaka u Mulleru, malo jesu skuplji, ali su jako udobno. Ja sam svoj uzela na sniženju, mislim da je bio 60 kuna.
Sortiraj odgovore
Najstariji