Šta kuhate žene drage ? Ja stalno nesto prckam da imam za 2 dana neke perkete /paprikase / ponekad ubacim malo mahuna i graska pa bude varivo 😁
Dajte neke ideje ako ima netko 💪😊
Iako sam čvrsto odlučila 😁 da ima dovoljno odjeće, uzela sam u Kauflandu ova 3 bodija, dođu 28 kn. Jako mi se sviđa ta njihova marka, pa ako nekome treba...
Bok mame!
Kako izdrzavate ove paklene vrucine, jel se kupate vi na moru?
Termin mi je sredinom kolovoza, mozete li napisati otprilike koliko ste pripremile kratkih/dugih bodica, hlacica i druge robice za vasu ljetnu bebu?
Tu se vec blizi kraj ljeta, nisam pametna koliko cega da pripremim a ne zelim bzvz kupovat te male brojeve
kzeli svaki dan nesto drugo kuham, tjestenine s umacima, variva, meso s prilogom, ribu, rizota... Ali nekako mi uopce nije do niceg, pojedem jer moram jesti nesto kuhano...
shell baš su lijepi bodiji... Ja imam toliko robice da vise nista necu kupovati... Skupilo se bas dosta toga, a ne vjerujem ni da cemo sve uspjet obuci...
Iako sam čvrsto odlučila 😁 da ima dovoljno odjeće, uzela sam u Kauflandu ova 3 bodija, dođu 28 kn. Jako mi se sviđa ta njihova marka, pa ako nekome treba…
3 kom za 28 kn?? Jel to akcija neka? Nema u katalogu...
Bok curke, evo mene sa jesenskih beba, upadam da vas pitam nesto. Ima li koja od vas da je bebica bila nisko cijelo vrijeme i da li ste ju i kada pocele osjecati iznad pupka? Jer meni je jos uvijek full nisko, zadnjih tjedan dana nekako su i udarci blazi i vise ne znam sto da mislim. 😥
Moja je nisko od početka trudnoće. Ako ti doktor kaže da bebica lijepo napreduje nemaš razloga za brigu, samo slušaj što ti on priča. Uzimaj tablete, ako ih uzimaš i bit će sve u redu. Ne sjecam se tocno kada san svoju pocela osjecati iznad pupka, ali dosta kasno je bilo. Vidjet ces kasnije kad naraste jos malo, nema gdje je nece biti.
Hvala ti. 😊 Sretno sa svime i da porod prodje sto brze i bezbolnije 😅
Hvala, nadam se da će biti tako ☺ i tebi urednu trudnoću želim ☺
Šta kuhate žene drage ? Ja stalno nesto prckam da imam za 2 dana neke perkete /paprikase / ponekad ubacim malo mahuna i graska pa bude varivo 😁
Dajte neke ideje ako ima netko 💪😊
Iako sam čvrsto odlučila 😁 da ima dovoljno odjeće, uzela sam u Kauflandu ova 3 bodija, dođu 28 kn. Jako mi se sviđa ta njihova marka, pa ako nekome treba…
Odlično je 😍 ja imam za pocetak i nisam sad u zadnje vrijeme nista jos dodatno kupovala jer reko poprala sam sve sta imam i popeglala i iskreno mi se sad vise uopce ne da 😂
Ma ni meni se niti jede ista niti kuha ista kuham jer moram jest kuhano i to je sve al nit imam teka nit volje 😒
3 kom za 28 kn?? Jel to akcija neka? Nema u katalogu…
Da, 3 za 28 kn. Ne znam, možda nije u svim gradovima 🤷 ja slučajno naletila na to, neplanski, ima još nekih kratkih hlačica i majičica na akciji. Ja sam uzela veličinu 2-6 mjeseci.
Dobro jutro 🙂
Lidl opet nista posebno sljedeci tjedan.. 😒
Danci22 i Srećica, jesu stigle bebice? 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji