Obavili ginicku , i dalje ne idemo u bolnicu ako se nesto samo ne pokrene nije me vaginalno pregledavala samo uvz i narucila nas 16.7 bit ce 38 +5 na zadnji pregled kod nje i onda nas salje u bolnicu na preglede. Frajer ima 3200 zasad budemo vidjeli koliko ce se ubucit jos 😁
Sad mi je opet malo laknulo 😊 preemda cura prije mene isti dan termin dobila uputnicu da ide odmah ujutro u bolnicu ako ne bude jurila i u noci jer je otvorena .
Velika beba ☺️ Ja mislim da mi sad do kraja vise nece raditi uzv, tako da ne znam kolika bude beba... S punih 35tj je bila 2500g 🥰
Kako stojite sa spavanjem i koliko puta idete na wc? Ja sam tolko umorna, ne mogu se uopce naspavati, svakih sat, dva idem na wc 😣 jos me i nos zeza cijelu trudnocu, pogotovo sad, ne mogu disat bas... Pa me od tog grlo boli... Bas se mucim s tim... Valjda bude lakse kad beba dodje jer se vec raspadam 😑
Pa bas me zanima koliki ce bit na kraju valjda nece preko 4 kilice ginicka misli 3600 otprilike pa budemo vidjeli 😁
Pa prvo popijem pola litre minke za zgaravicu pa zaspem onako fino pa se probudim oko 2-3 znojna pa onda ako se ustanem pisat mali se probudi i divlja ako ne idem pisat smirim se nakon sat i pol pa uspijem zaspat a ako sam zedna i popijem vode onda dobijem zgaravicu uglavnom bude par opcija i bude bas zanimljivo 😂😂😂 na pocetku me pisanje budilo ali sad je ok sad eventualno 1-2 puta dnevno i to mi je prihvatljivo... Al evo sad sam se nadoruckovala i sad mislim da cu probat jos sat odkrmit 😁
Drž te se cure. Taj kraj je uvijek težak, kad rodile sve te muke nestanu 👌 hihi ali se nove pojave 😂
Meni su napokon splasnile noge - u dva dana tri kile manje onda možete misliti koliko sam.bila otecena.
Jel zna mozda netko dal se smije uzeti dodatni magnezij nakon 36. tjedna ako nas uhvati grc ili je bilo kakav dodatni magnezij zabranjen? Ja sam danas popila svoj zadnji iz pakiranja i nekako me hvata panika (bez razloga) da cu dobiti grc pa razmisljam da sutra kupim nesto u ljekarni sto instant djeluje u tom slucaju, al ne znam jel to zabrana za redovito uzimanje magnezija ili vrijedi i za takve slucajeve, a gin mi jos dva tjedna na g.o.
Ja sam pila magnezij direct i rečeno mi je da smijem do ulaska u 9.mj i da onda prestanem.
Kako stojite sa spavanjem i koliko puta idete na wc? Ja sam tolko umorna, ne mogu se uopce naspavati, svakih sat, dva idem na wc 😣 jos me i nos zeza cijelu trudnocu, pogotovo sad, ne mogu disat bas… Pa me od tog grlo boli… Bas se mucim s tim… Valjda bude lakse kad beba dodje jer se vec raspadam 😑
Spavam relativno ok, ustajem na wc jednom ili nijednom. Ono što me muči su vrućine, jer izbjegavam paliti klimu po noći.
Bok curke, evo mene sa jesenskih beba, upadam da vas pitam nesto. Ima li koja od vas da je bebica bila nisko cijelo vrijeme i da li ste ju i kada pocele osjecati iznad pupka? Jer meni je jos uvijek full nisko, zadnjih tjedan dana nekako su i udarci blazi i vise ne znam sto da mislim. 😥
Ja muku mucim cijelu trudnocu s spavanjem i wc to je uzas, san mi se poremetio samo tako da se ujutro budim kao da idem na poso a da moram najvjerojatnije me nebi tenk digo iz kreveta, wc kada jednom krenem nestajem moram piti punooo tekucine ako nepijem odma me pece dole kao da imam kakvu bakteriju al ju nemam neg samo manjak mokrace, tako doktor utvrdio i tako je jer bas primjecujem, hvala Bogu na lubenici pa nje pojedem dosta i od nje mokrace cudo i onda nemam nikakvih problema s peckanjem samo dizanje 😂😂 al vec sam navikla tako cijeli zivot.. Za cudo zgaravice mi nisu ceste i sta mi je super jer bi poludila al kad ju imam onda popjem mineralne i prode 😁
Bok curke, evo mene sa jesenskih beba, upadam da vas pitam nesto. Ima li koja od vas da je bebica bila nisko cijelo vrijeme i da li ste ju i kada pocele osjecati iznad pupka? Jer meni je jos uvijek full nisko, zadnjih tjedan dana nekako su i udarci blazi i vise ne znam sto da mislim. 😥
Moja je nisko od početka trudnoće. Ako ti doktor kaže da bebica lijepo napreduje nemaš razloga za brigu, samo slušaj što ti on priča. Uzimaj tablete, ako ih uzimaš i bit će sve u redu. Ne sjecam se tocno kada san svoju pocela osjecati iznad pupka, ali dosta kasno je bilo. Vidjet ces kasnije kad naraste jos malo, nema gdje je nece biti.
Ja sam jučer bila na pregledu, imam 2 i pol tjedna do termina još i sve mi se čini da se nije spustila jer mi je još jako visoko pod rebrima, ali mi doktorica kaže nisko je, glavica je u zdjelici, pripremila se za porod.
Moja je nisko od početka trudnoće. Ako ti doktor kaže da bebica lijepo napreduje nemaš razloga za brigu, samo slušaj što ti on priča. Uzimaj tablete, ako ih uzimaš i bit će sve u redu. Ne sjecam se tocno kada san svoju pocela osjecati iznad pupka, ali dosta kasno je bilo. Vidjet ces kasnije kad naraste jos malo, nema gdje je nece biti.
Ja sam jučer bila na pregledu, imam 2 i pol tjedna do termina još i sve mi se čini da se nije spustila jer mi je još jako visoko pod rebrima, ali mi doktorica kaže nisko je, glavica je u zdjelici, pripremila se za porod.
Hvala ti. 😊 Sretno sa svime i da porod prodje sto brze i bezbolnije 😅
Sortiraj odgovore
Najstariji