Ayla normalno je to skroz. I me i i mužu se to događa pogotovo ako smo više aktivni bili taj dan. Onda kako se tijelo opušta tako mišići trznu. Ništa neobično.
Jutrooooo , ja danas na pregled pa sam nervozna ja ne znam jel vi budete tako al ja kao da nisam normalna 2 - 3 dana prije pregleda bas budem nervozna i nemigu utjecat nikako na to 😒😪
Ja sama bila nervozna prvih par mjeseci. Sad se baš veselim pregledima i u autu pričam sa svojim čudom kako idemo na spoj da se opet malo vidimo makar preko uzv i tako ☺️ baš to gledam nekako kao naš susret. I obožavam mu čuti srčeko na ctg-u i kad podivlja od tog zvuka pa samo oni krugovi skaču po trbuhu 😄 a i skompala sam se s curama koje dolaze na preglede, jedna dođe svaki put kad i ja, termin nam dva dana razlike pa se ispričamo samo tako pa mi više ni sati čekanja nisu tako strašni, vrijeme brže prođe.
Ayla normalno je to skroz. I me i i mužu se to događa pogotovo ako smo više aktivni bili taj dan. Onda kako se tijelo opušta tako mišići trznu. Ništa neobično.
I mom muzu se to desava a mi jadni bas pricamo da to mozda od stresa 😂
Jutrooooo , ja danas na pregled pa sam nervozna ja ne znam jel vi budete tako al ja kao da nisam normalna 2 - 3 dana prije pregleda bas budem nervozna i nemigu utjecat nikako na to 😒😪
Ja idem sutra na kontrolu i vec sam na iglama i tako svaki put, nemogu docekati da svane jutro da mogu otici doktoru 😬
I mom muzu se to desava a mi jadni bas pricamo da to mozda od stresa 😂
Moj isto tako, pogotovo kad je jako umoran. Jednom je reko da je to jer kad san krene a jos ne spava kako treba osjeca da pocinje gubit kontrolu nad svojim tijelom i ima osjecaj kao da pada pa zato trzne.
Sto se pregleda tice, mene vise znatizelja puca nego nervoza. Nekako sam uvijek pozitivna pred pregled i opustena, a i isto tako pozitivna se vratim kuci.
Ja se sad već svaki put kad idem na kontrolu nadam da će mi reći, to je to, otvoreni ste 5-6 prstiju, ostajete! 😄
Dobro jutro cure 🌞
Pricala mi baka kako je ona isla rodit… U to vrijeme nije bilo pregleda, isla je samo jednom i tad joj je receno kad bi otprilike mogla roditi… Cijelu trudnocu je radila kod kuce i na poljoprivredi… Taj dan kad ju je ulovilo, da bi dosla do doktora trebala je pjesacit preko brda nekih 15, 20km… I jos nije imala nista spremno, nego su tamo u tom mjestu kupili platno i onda je to njena mama odnijela nekoj zeni da sasije par benkica i pelena dok je ona u bolnici… To je bilo za moju tetu… Za moju mamu je bilo malo bolje jer se islo na bus i vec je imala spremnu robicu…
Zanimljivo mi je cuti takve price jer zenama je danas sve omoguceno, a opet se stalno zalimo na nesto… Nase bebe imaju spremno sve, puno vise nego sto si bebe prije imale (pa su opet svi zivi i zdravi)…
Zatooo, samo pozitivne misli 😉
Ajme, baš sam jučer pričala s mamom i kaže ona "nadam se da ćeš roditi lagano kao baka (tatina mama)" jer ona je znala pričati kako je mog tatu rodila kod kuće i da je "samo ispao van" hahaha
Ayla, moj je to radio do prije koji tjedan, imao je neku fazu trzanja hahha još sam s nekim pričala o tome, al se ne sjećam jel kod jesenskih ili sam opet upala u ljetne
Ayla, moj je to radio do prije koji tjedan, imao je neku fazu trzanja hahha još sam s nekim pričala o tome, al se ne sjećam jel kod jesenskih ili sam opet upala u ljetne
Sjecam se nes u magli za to al mi se nije dalo traziti jer se puno pise
Baš nešto razmišljam, sad kad se bliži kraj, stvarno mogu biti zahvalna što sam imala lijepu i laganu trudnoću. Meni su nekako brže prošli zadnji mjeseci nego prvi. Vjerovatno jer sam prvih mjeseci bila u strahu zbog spontanog kojeg sam imala u prvoj trudnoći. Trudnoća stvarno je drugo stanje i nije uvijek bajno, ali sve u svemu nije ni strašno kako mnogi preuveličavaju. Naravno, kod urednih trudnoća.
Što se poroda tiče, nadam se da će i on biti brz i lagan, meni i svima vama 😁 pa šta bude-bude, lakše je živjeti s tom mišlju 🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji