Dobro jutro cure 🌞
Pricala mi baka kako je ona isla rodit... U to vrijeme nije bilo pregleda, isla je samo jednom i tad joj je receno kad bi otprilike mogla roditi... Cijelu trudnocu je radila kod kuce i na poljoprivredi... Taj dan kad ju je ulovilo, da bi dosla do doktora trebala je pjesacit preko brda nekih 15, 20km... I jos nije imala nista spremno, nego su tamo u tom mjestu kupili platno i onda je to njena mama odnijela nekoj zeni da sasije par benkica i pelena dok je ona u bolnici... To je bilo za moju tetu... Za moju mamu je bilo malo bolje jer se islo na bus i vec je imala spremnu robicu...
Zanimljivo mi je cuti takve price jer zenama je danas sve omoguceno, a opet se stalno zalimo na nesto... Nase bebe imaju spremno sve, puno vise nego sto si bebe prije imale (pa su opet svi zivi i zdravi)...
Zatooo, samo pozitivne misli 😉
Dobro jutro cure 🌞
Pricala mi baka kako je ona isla rodit… U to vrijeme nije bilo pregleda, isla je samo jednom i tad joj je receno kad bi otprilike mogla roditi… Cijelu trudnocu je radila kod kuce i na poljoprivredi… Taj dan kad ju je ulovilo, da bi dosla do doktora trebala je pjesacit preko brda nekih 15, 20km… I jos nije imala nista spremno, nego su tamo u tom mjestu kupili platno i onda je to njena mama odnijela nekoj zeni da sasije par benkica i pelena dok je ona u bolnici… To je bilo za moju tetu… Za moju mamu je bilo malo bolje jer se islo na bus i vec je imala spremnu robicu…
Zanimljivo mi je cuti takve price jer zenama je danas sve omoguceno, a opet se stalno zalimo na nesto… Nase bebe imaju spremno sve, puno vise nego sto si bebe prije imale (pa su opet svi zivi i zdravi)…
Zatooo, samo pozitivne misli 😉
Dobro jutroooo 🤗🍋🍍🥝
Predivno je baka ispricala, kako je to u to vrijeme sve bilo tako drugacije i mame opustenije... trebamo i mi tako 🤗
Meni je ispao pupak, a curica nosim.
Bas je onda od osobe do osobe 🙂 jer sam mislila da samo deckici ako su, bas cu do kraja vidit ocel meni
Jedino ako kod mene ne ispadne mali pisonja
Bas je onda od osobe do osobe 🙂 jer sam mislila da samo deckici ako su, bas cu do kraja vidit ocel meni
Hahaha a nikad se ne zna 🤭
A ja sve roza priredila 🙈🙈
Cure zanima me nesta nezz el se to samo meni desava ili ne, kad idem spavati ili dok spavam pa se samo od jednom trznem i to me probudi.. Da i vas tu pitam mozda koja ima slican problem? I jos me zanima dali vase bebe samo odjednom je stresu moja to od sinoc radi i bas mi cudno
A ja sve roza priredila 🙈🙈
Nema veze bitno da je cisto i da nije poderano ☺️
Cure zanima me nesta nezz el se to samo meni desava ili ne, kad idem spavati ili dok spavam pa se samo od jednom trznem i to me probudi.. Da i vas tu pitam mozda koja ima slican problem? I jos me zanima dali vase bebe samo odjednom je stresu moja to od sinoc radi i bas mi cudno
Normalno je to. I meni se zna tako desiti. Živci valjda rade, tijelo se opusta, samo što zna biti neugodno.
A za bebu ti ne bih znala reći
Normalno je to. I meni se zna tako desiti. Živci valjda rade, tijelo se opusta, samo što zna biti neugodno.
A za bebu ti ne bih znala reći
Da bas je neugodno sinoc sam tonula u san i ruka mi je trznula i kaze muz sta ti je reko nista on kako nista pa trznula si, a reko ja mislila da sam sanjala 🙈 bas cu dr pitat sutra jer predugo mi to da se tako trza
Jutrooooo , ja danas na pregled pa sam nervozna ja ne znam jel vi budete tako al ja kao da nisam normalna 2 - 3 dana prije pregleda bas budem nervozna i nemigu utjecat nikako na to 😒😪
Sortiraj odgovore
Najstariji