Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    02. Srpanj 2019. 07:30

Dobro jutro cure 🌞
    Pricala mi baka kako je ona isla rodit... U to vrijeme nije bilo pregleda, isla je samo jednom i tad joj je receno kad bi otprilike mogla roditi... Cijelu trudnocu je radila kod kuce i na poljoprivredi... Taj dan kad ju je ulovilo, da bi dosla do doktora trebala je pjesacit preko brda nekih 15, 20km... I jos nije imala nista spremno, nego su tamo u tom mjestu kupili platno i onda je to njena mama odnijela nekoj zeni da sasije par benkica i pelena dok je ona u bolnici... To je bilo za moju tetu... Za moju mamu je bilo malo bolje jer se islo na bus i vec je imala spremnu robicu... 
    Zanimljivo mi je cuti takve price jer zenama je danas sve omoguceno,  a opet se stalno zalimo na nesto... Nase bebe imaju spremno sve, puno vise nego sto si bebe prije imale (pa su opet svi zivi i zdravi)... 
    Zatooo, samo pozitivne misli 😉

Bebamala
    02. Srpanj 2019. 07:42

mmamma

Dobro jutro cure 🌞
    Pricala mi baka kako je ona isla rodit… U to vrijeme nije bilo pregleda, isla je samo jednom i tad joj je receno kad bi otprilike mogla roditi… Cijelu trudnocu je radila kod kuce i na poljoprivredi… Taj dan kad ju je ulovilo, da bi dosla do doktora trebala je pjesacit preko brda nekih 15, 20km… I jos nije imala nista spremno, nego su tamo u tom mjestu kupili platno i onda je to njena mama odnijela nekoj zeni da sasije par benkica i pelena dok je ona u bolnici… To je bilo za moju tetu… Za moju mamu je bilo malo bolje jer se islo na bus i vec je imala spremnu robicu…
    Zanimljivo mi je cuti takve price jer zenama je danas sve omoguceno, a opet se stalno zalimo na nesto… Nase bebe imaju spremno sve, puno vise nego sto si bebe prije imale (pa su opet svi zivi i zdravi)…
    Zatooo, samo pozitivne misli 😉

Dobro jutroooo 🤗🍋🍍🥝 
    Predivno je baka ispricala, kako je to u to vrijeme sve bilo tako drugacije i mame opustenije... trebamo i mi tako 🤗 

• kv2912
    02. Srpanj 2019. 07:43

ayla

kv2912

Meni je ispao pupak, a curica nosim.

Bas je onda od osobe do osobe 🙂 jer sam mislila da samo deckici ako su, bas cu do kraja vidit ocel meni

Jedino ako kod mene ne ispadne mali pisonja 

02. Srpanj 2019. 07:45

kv2912

ayla

kv2912

Bas je onda od osobe do osobe 🙂 jer sam mislila da samo deckici ako su, bas cu do kraja vidit ocel meni

Hahaha a nikad se ne zna 🤭

• kv2912
    02. Srpanj 2019. 07:47

ayla

kv2912

ayla

kv2912

A ja sve roza priredila 🙈🙈

02. Srpanj 2019. 07:47

Cure zanima me nesta nezz el se to samo meni desava ili ne, kad idem spavati ili dok spavam pa se samo od jednom trznem i to me probudi..  Da i vas tu pitam mozda koja ima slican problem? I jos me zanima dali vase bebe samo odjednom je stresu moja to od sinoc radi i bas mi cudno

02. Srpanj 2019. 07:48

kv2912

ayla

kv2912

ayla

kv2912

A ja sve roza priredila 🙈🙈

Nema veze bitno da je cisto i da nije poderano ☺️

• kv2912
    02. Srpanj 2019. 07:51

ayla

Cure zanima me nesta nezz el se to samo meni desava ili ne, kad idem spavati ili dok spavam pa se samo od jednom trznem i to me probudi.. Da i vas tu pitam mozda koja ima slican problem? I jos me zanima dali vase bebe samo odjednom je stresu moja to od sinoc radi i bas mi cudno

Normalno je to. I meni se zna tako desiti. Živci valjda rade, tijelo se opusta, samo što zna biti neugodno.
    A za bebu ti ne bih znala reći 

02. Srpanj 2019. 07:54

kv2912

ayla

Cure zanima me nesta nezz el se to samo meni desava ili ne, kad idem spavati ili dok spavam pa se samo od jednom trznem i to me probudi.. Da i vas tu pitam mozda koja ima slican problem? I jos me zanima dali vase bebe samo odjednom je stresu moja to od sinoc radi i bas mi cudno

Normalno je to. I meni se zna tako desiti. Živci valjda rade, tijelo se opusta, samo što zna biti neugodno.
    A za bebu ti ne bih znala reći

Da bas je neugodno sinoc sam tonula u san i ruka mi je trznula i kaze muz sta ti je reko nista on kako nista pa trznula si, a reko ja mislila da sam sanjala 🙈 bas cu dr pitat sutra jer predugo mi to da se tako trza 

kzeli
    02. Srpanj 2019. 08:12

Jutrooooo , ja danas na pregled pa sam nervozna ja ne znam jel vi budete tako al ja kao da nisam normalna 2 - 3 dana prije pregleda bas budem nervozna i nemigu utjecat nikako na to 😒😪

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.