Nama isto patronazna rekla da uzmemo tyrosur prasak (za svaki slucaj), octenisept (ustvari za podrucje oko pupka) sterilne gaze i nekakav peha haft zavoj.
Strije za sad jos nisam dobila, al nekako mi se cini da imam jos mali trbuh, jer je i bebica malo manja. Al se i ja pitam kako cu uopce vidjet da sam popucala kad jedva vidim do svog pupka bog zna sto se ispod njega dogada
. Svi kazu da trbuh najbrze raste sad u zadnjim tjednima, tako da sam spremna da ce se pojaviti. Mazala sam prije uljem od badema al mi je po ovim vrucinama malo pre masno pa mazem s biobazinom kremom.
Pupak se polako smanjuje, al jos ga ima dosta i ne znam dal ce se do kraja izbociti, vidit cemo
Kod mene je deckic, a pupak nije ispao, a prijateljici koja je isto nosila djecaka ispao pupak 🤣 nije to do toga mislim, vec vise kako su nama zarastali ili bili rezani pri rodenju hahhaha 😅😅😂😂
Joj cure ja ne znam te sisteme za pupak, ja slusam kako mi kaze patronazna, i imate pravo, starija je i sigurno radi po starijem sistemu...jos me nasekiralo kad mi je rekla dolazit svakih 2 dana, jel zaista potrebno tako puno? 🤷♀️
Ni meni pupak nije ispao, ne znam o čemu to ovisi 🤷 a strije se nekim danima vide više, nekim manje, baš čudno
Ja se negledam cesto, to muz pogleda i ja onda kad vidim kazem mu da sta mi ne govori 😂😂..
Jel curica il deckic?
Cura ☺️
Ni meni pupak nije ispao, ne znam o čemu to ovisi 🤷 a strije se nekim danima vide više, nekim manje, baš čudno
Ja se negledam cesto, to muz pogleda i ja onda kad vidim kazem mu da sta mi ne govori 😂😂..
Jel curica il deckic?
Cura ☺️
I moja je ☺️☺️ onda cemo viditi sta ce biti s pupkom
Ja nosim dečka a nije mi ispao pupak. Samo se onako poravnao s kožom.
Ja nosim dečka a nije mi ispao pupak. Samo se onako poravnao s kožom.
Mozda je od osobe do osobe
Naravno. Mislim da većina toga ustvari nema veze sa spolom bebe jer nema ni logike. Kao što kažu da ako nema mučnina dečko je. Ja ih nisam imala. Šogorica ima dva dečka i s obojicom povraćala skoro do poroda. S jednim trbuh visoko, s drugim nisko. I tako, svaka trudnoća priča za sebe.
Ma sve smo razlicite, samo kad smo trudne trazimo milijun razloga zasto ovo zasto ono 😂
Meni je ispao pupak, a curica nosim.
Bas je onda od osobe do osobe 🙂 jer sam mislila da samo deckici ako su, bas cu do kraja vidit ocel meni
Sortiraj odgovore
Najstariji