Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Honey
    17. Studeni 2017. 07:15

Jutro. Slažem se sa tvojim stavom, koliko god to užasno zvuči, ali ako mora ići, bolje ovako nego kiretaža! Onda već možete odmah na novi pokušaj. Ja se ipak nadam da ćeš samo dobiti neke tabletice i da će reći da se pričeka da bi moglo biti u redu... Javi se u svakom slučaju, i ono najbitnije je da TI budeš dobro

• simpaticna
    17. Studeni 2017. 07:29

Honey

Jutro. Slažem se sa tvojim stavom, koliko god to užasno zvuči, ali ako mora ići, bolje ovako nego kiretaža! Onda već možete odmah na novi pokušaj. Ja se ipak nadam da ćeš samo dobiti neke tabletice ida će reći da se pričeka da bi moglo biti u redu… Javi se u svakom slučaju, i ono najbitnije je da TI budeš dobro

Eto, gotova...kontrola za tjedan dana...duphaston ce mi dat i mirovanje, pa na kraju nece...pa mozda ce bit uredna trudnoca, mozda je ciscenje...a mozda.... zvat cu ginica svog da pitam jos... ma danas sam ok :) hvala cure :) a zgaravica me ubila po noci...

Tea👶
    17. Studeni 2017. 07:30

Budi jaka ❤

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

Tea👶
    17. Studeni 2017. 07:32

Pa sto su ti na kraju dali? Ti doktori 😧

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

Honey
    17. Studeni 2017. 07:33

Simpaticna  

• simpaticna
    17. Studeni 2017. 07:46

Nisu mi na kraju dali nista, kazu nije krvarenje kao menstrualno nego smedji tragovi krvi pa da mirujem uz upozorenje da zbog prazne geatacijske budem sprwmna da ce krenuti mozda jace krvarenje, a mozda ce se i pokazati kasnije plod. Kontrola za tjedan dana. Nece nista govoriti sa sigurnoscu i rekli su mi da kako nemam potvrdu o krvnoj grupi kod sebe, iako znam koja je, da to kao trudnica moram imat uz sebe stalno...pa da znate i vi...

HappySeal
    17. Studeni 2017. 07:50

simpaticna

Honey

Jutro. Slažem se sa tvojim stavom, koliko god to užasno zvuči, ali ako mora ići, bolje ovako nego kiretaža! Onda već možete odmah na novi pokušaj. Ja se ipak nadam da ćeš samo dobiti neke tabletice ida će reći da se pričeka da bi moglo biti u redu… Javi se u svakom slučaju, i ono najbitnije je da TI budeš dobro

Eto, gotova…kontrola za tjedan dana…duphaston ce mi dat i mirovanje, pa na kraju nece…pa mozda ce bit uredna trudnoca, mozda je ciscenje…a mozda…. zvat cu ginica svog da pitam jos… ma danas sam ok :) hvala cure :) a zgaravica me ubila po noci…

Probaj malo odspavat ili nešto. Drzimo ti fige da je sve ok.

27.6. 💙

• simpaticna
    17. Studeni 2017. 07:54

HappySeal

simpaticna

Honey

Eto, gotova…kontrola za tjedan dana…duphaston ce mi dat i mirovanje, pa na kraju nece…pa mozda ce bit uredna trudnoca, mozda je ciscenje…a mozda…. zvat cu ginica svog da pitam jos… ma danas sam ok :) hvala cure :) a zgaravica me ubila po noci…

Probaj malo odspavat ili nešto. Drzimo ti fige da je sve ok.

Hvala mila, ali sad sam bas ok... bolje da bude ovako nego da kasnije u T imam vecih drama i problema...  zatrudnila sam dvaputa, bit ce jednom i treci :) ok sam :) divne ste, hvala vam :) ako me primate mogu se jos malo s vama druziti iako vjerojatno vise nisam trudnica....

17. Studeni 2017. 08:03

Ja se osobno nadam i vjerujem da si ti jos uvijek dio nas i da ce sve biti ok

URL = https: //lilypie.com]
    28.06.2018.

Honey
    17. Studeni 2017. 09:29

Ti si dio nas i obavezno ostani tu s nama dokle god ti budemo zanimljive! Bit ćemo podrška i kad ćete se ti i muž truditi opet ako bude potrebno  Bitno da si ti dobro, sad miruj pa ćemo vidjeti.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.