Simpaticna, zao mi je, mogu mislit koliko ti je tesko, ali stvarno sam cula slicne price da se dugo nista nije vidjelo pa je ispala kasnija ovulacija. Npr. prijateljici su vidjeli samo GV i nista unutra, rekli su joj da je vec puno proslo i da se ocito ne razvija plod te je poslali na kiretazu. Ona je odlucila pricekati i tek nakon jos kojeg tjedna je vidjela srceko! Inace, ona je doktorica pa je rekla da je bila svjesna da nisu neke sanse, ali svejedno je htjela cekati. Sad je to vec veliko dijete, ide u skolu!
Sto se tice mucnina i ostalih simptoma, i mene brine sto ih nemam, ali svi mi govore da uzivam u tome. Cak su mi i cice splasnule, bile su bas natecene jedno vrijeme.
Ne znam tko je pitao, ja pijem Duphastone 2×1. Nisam primjetila neke simptome ni od toga.
Simpaticna, uz tebe smo. drzi se. Probaj cim manje razmisljati o ruznome, nadam se sa bude sve ok :)
🖤 6.6.2018 🖤
Simpaticna moj savjet ti je da trazis drugo misljenje,znam za puno slucajeva kao sto je tvoj i na kraju se ispostavi da je samo manja trudnoca u pitanju.Nemoj bit negativna,znam da je tesko,ali nemoj se odmah predati.Sto se tice mucnina,ja ih nisam imala u nijednoj trudnoci,nema svaka trudnica mucnine,niti su one znak da sve stima.
Nove cure dobro dosle :)
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Ta intuicija je tako zajebana stvar…90 posto da trudnoca se ne razvija kako treba…ne cuje srce…ponovni uzv za 10 dana za slucaj da je kasnija ovulacija, ali kaze i sad bi se trebalo neato cuti i vidjwti….:( eto…
Bemti,dođem brzinski tu da vidim još jednu sličicu,i onda ovo... draga moja ,NE ODUSTAJ!!! traži za 5 dana drugo mišljenje ,nemoj dati da ti rade kiretažu dok ne provjeriš na sve moguće načine,pričekaj,ja bi i 15 dana čekala
Cekat cu, nema druge... gledala sam malo taj kalendar, po ovulaciji bi tjedni odgovarali trudnoci uzv, manje, a po zm smo u zaostatku kako je i gin rekao...pise mi na nalazu 4w+3...ali znam da se T racuna od zadnje menge pa je zaostatak... ako se dogodi cudo bozicno najsretnija na svijetu, ali pripremila sam se danas i pomirila s tim da nista od ove t. Ali po kalendaru ovulacije stima... ma izludit cu se, a pomirila se sa svim...
Cekat cu, nema druge… gledala sam malo taj kalendar, po ovulaciji bi tjedni odgovarali trudnoci uzv, manje, a po zm smo u zaostatku kako je i gin rekao…pise mi na nalazu 4w+3…ali znam da se T racuna od zadnje menge pa je zaostatak… ako se dogodi cudo bozicno najsretnija na svijetu, ali pripremila sam se danas i pomirila s tim da nista od ove t. Ali po kalendaru ovulacije stima… ma izludit cu se, a pomirila se sa svim…
Nema druge nego vjerovati! Baš kako kažeš božićno čudo.. ja sam čitala da su curkama bebe znale biti i po 2 tjedna manje tako da vjerujem da je sve moguće. Držim fige!
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Cekat cu, nema druge… gledala sam malo taj kalendar, po ovulaciji bi tjedni odgovarali trudnoci uzv, manje, a po zm smo u zaostatku kako je i gin rekao…pise mi na nalazu 4w+3…ali znam da se T racuna od zadnje menge pa je zaostatak… ako se dogodi cudo bozicno najsretnija na svijetu, ali pripremila sam se danas i pomirila s tim da nista od ove t. Ali po kalendaru ovulacije stima… ma izludit cu se, a pomirila se sa svim…
Nema druge nego vjerovati! Baš kako kažeš božićno čudo.. ja sam čitala da su curkama bebe znale biti i po 2 tjedna manje tako da vjerujem da je sve moguće. Držim fige!
Mozda je i to moj scenarij...kasnija ovulacija... kako bude bit ce, ne mogu sad nista napraviti...hvala cure na podrsci, divne ste...i nek samo dalje pozitivne i lijepe vijesti budu tu :)
Joj simpaticna 😨
Ne daj se, nije jos vrijeme za odustat, nemam ti ni ja mucnine osim u voznji, a sve je ok.
Tako sam ti ja rano isla na pregled pa je beba bila duplo manja u 6.tjednu nego sto je trebala bit po mjerama. Umrla sam od straha, a 8+2 sve odlicno. Tako da samo budi pozitivna i cuvaj tu tockicu, bit ce sve dobro ❤
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Pa evo i ja sam vam vec rekla da nemam bas neke simptome pa me isto svako toliko uhvati strah, valjda smo svi mislili da cim ostanes trudna da ti se sve promijeni i osjecas se potpuno drugacije, a ne mora uopce biti tako.
Pa evo i ja sam vam vec rekla da nemam bas neke simptome pa me isto svako toliko uhvati strah, valjda smo svi mislili da cim ostanes trudna da ti se sve promijeni i osjecas se potpuno drugacije, a ne mora uopce biti tako.
Jutro :) vec sa se smirila jucer i sve poslozila kako cu za dva tjedna privatno na uzv, racunala ovulaciju i datume, skuzila kako po ovulaciji trudnoca odgovara tjednima po uzv...i jutros krvarenje, iscjedak neki tamni... sad sam na hitnoj, vidjet cemo sto ce bit. I u prvoj T sam prokrvarila u 8.tjednu, bio hematom i mirovanje do kraja T. Svog juniora sam jutros odvela u skolu... ako kazu da je ovo pocetak kraja, onda mozda necu morati na kiretazu. Nadji u svakom zlu neko dobro...baj d vej, nemam nikakve bolove ni nista...
Sortiraj odgovore
Najstariji