Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare27
    17. Studeni 2017. 10:27

simpatična

Ana_Marija_2019
    17. Studeni 2017. 10:53

Simpaticna, vidis da nisu ni oni odustali cim su ti dali tablete i mirovanje!
    Sad se u biti ja brinem jer ja sa hematomom sam dobila SAMO tablete, a za mirovanje nista. I ne znam otkud mi krvna grupa, ni za to nisam dobila uputnicu!

17. Studeni 2017. 11:02

Simpatična samo hrabro, drži se, sve bude ok 😘💓. Ja sad podigla nalaze krvne grupe i ove ostale od krvi, sve uredno hvala Bogu. Odradit ću još 3 dana pa na dulji odmor ak će mi dati doktorica.

17. Studeni 2017. 11:08

Jessy2009

Simpaticna, vidis da nisu ni oni odustali cim su ti dali tablete i mirovanje!
    Sad se u biti ja brinem jer ja sa hematomom sam dobila SAMO tablete, a za mirovanje nista. I ne znam otkud mi krvna grupa, ni za to nisam dobila uputnicu!

Mora ti ginekolog dati uputnicu za krvnu grupu. Meni je kod prvog pregleda sa 8+5 dala 5 uputnica, za briseve sam dala 2, jednu za krv za krvnu grupu, jednu za krv za testiranje na hiv, hepatitis...i jednu za urin. Nadam se da je to zasad sve s pretragama...

Ana_Marija_2019
    17. Studeni 2017. 11:15

Meni je dala samo za krv, urin, urinokulturu i TSH te za kombinirani probir. Nisam dobila ni za krvnu grupu ni hiv ni briseve.

Ana_Marija_2019
    17. Studeni 2017. 11:17

E da, i za svaku od tih stvari moram ici na drugo mjesto! Ja ne kuzim da se to ne moze odjednom nego moram na (bar) 4 lokacije!

17. Studeni 2017. 11:27

Uputnice za krvnu grupu,rh faktor i sifilis kad idete njima pokazite i uputnucu za hepatitis jer to vam mogu sve oni odjednom da vas ne salju na drugi odjel i pikaju dva puta bez veze,kao mene,pa se cude sta mi nisu sve,a u dom zdravlja gdje vadite krv i dajete urin obavezno biti nataste

URL = https: //lilypie.com]
    28.06.2018.

HappySeal
    17. Studeni 2017. 11:36

Zasad sam dobila za urinokulturu, krvnu sliku (uključivši TSH), i to je to. 

Kombinirani probir sam odbila jer mi kao pretraga nema smisla i mislim da ću se samo stresirati dok dobijem rezultate i onda opet ako rezultati ne budu najbolji. Ne znam. Dugo sam se premišljala i razmišljala, pa sam odlučila da ipak ne želim, bez obzira na sve. Nije dijagnostička pretraga, a to što sam u nekoj grupi mi ne znači puno. Ginekolog mi je rekao da javim ako se predomislim, imam vremena još par tjedana promijenit mišljenje. 

Šta bude, bit će. 

27.6. 💙

Jessy2009

Meni je dala samo za krv, urin, urinokulturu i TSH te za kombinirani probir. Nisam dobila ni za krvnu grupu ni hiv ni briseve.

Vjerojatno će ti dati na idućem pregledu. Za ovaj komb.probir mi je rekla ako hoću..nisam se odlučila za to

Ana_Marija_2019

Meni je rekla da se hepatitis, sifilis itd. rade tek u 12. tjednu. Valjda tada misli i krvnu grupu.
    Sad sam bas detaljnije proucila sto mi je napisala i vidim u dijagnozi da pise krvarenje u ranoj trudnoci, a bitno da je mene oprala da se ne usudim ni pomisliti na bolovanje (sto i nisam za sada) (???)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.