Ta intuicija je tako zajebana stvar…90 posto da trudnoca se ne razvija kako treba…ne cuje srce…ponovni uzv za 10 dana za slucaj da je kasnija ovulacija, ali kaze i sad bi se trebalo neato cuti i vidjwti….:( eto…
Ajme simpaticna.... baš mi je žao!
Nemoj gubiti vjeru! Želim ti da stvarno bude sve u redu na slijedećem pregledu. Vjerujem da ti je užasno sada, ali sigurno nisi prva u toj situaciji i da je ipak sve bilo ok na kraju! Drž se!
Ta intuicija je tako zajebana stvar…90 posto da trudnoca se ne razvija kako treba…ne cuje srce…ponovni uzv za 10 dana za slucaj da je kasnija ovulacija, ali kaze i sad bi se trebalo neato cuti i vidjwti….:( eto…
Ajme žao mi je simpaticna
Nemoj se predati.
27.6. 💙
Ajmežao mi jesimpaticna
Nemoj sepredati.
Nemam nade :( stalno sam bila u nekom strahu da nesto ne atima iako me cice bole, stalno se cudila zasto nemam mucnine i eto...nekima se cuje srceko i s 5 tjedana tako da...skidam sticker :(
Žao mi je draga...pokušaj biti jaka sada i vjerovati da će biti sve ok kod idućeg pregleda. Sve smo uz tebe, nedaj se
Pozdrav svima curke :)
Malo po malo Vas čitam i odlučila sam se prijaviti da razmjenjujemo iskustva.
Trudna sam 5+1. Jučer navečer sam imala isjedak i jedan dio je bio je roskast. To se kasnije nije ponavljalo. Javila sam se ginekologu koji mi je prepisao Duphaston 3x1 do 12tt.
Da li je koja od Vas trošila Duphaston? Da li je imala nuspojave?
@simpatična Jako mi je žao, nadam se da će na idućem pregledu malo srce kucati!
Prvi spoj: 18.07.2018. 💖
Ajmežao mi jesimpaticna
Nemoj sepredati.
Nemam nade :( stalno sam bila u nekom strahu da nesto ne atima iako me cice bole, stalno se cudila zasto nemam mucnine i eto…nekima se cuje srceko i s 5 tjedana tako da…skidam sticker :(
Užasna situacija, znam. Ali možda je stvarno kasna ovulacija.
27.6. 💙
Nemoj se predavat i prepustat crnim mislima,imaj nade i vjere do tih 10 dana,sve smo uz tebe
URL = https: //lilypie.com]
28.06.2018.
@Simpatična jako mi je žao... Opet postoji mogućnost za kasniju ovulaciju. Čisti primjer sam ja jer je moja trudnoća za tjedan dana manja no što bi trebala biti.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Simpatična baš mi j ežao ali ne daj se. Nemoj skidati sticker molim te. Nema potrebe, pričekaj još malo sigurno će sve biti ok. Ma 100% će biti. Minnie mouse ja sam na duphastonima 3x1 do slijedećeg preglede odnosno kad mi bude 10 tjedana. Ja sam imala smeđi iscjedak i stalna probadanja. Otkako pijem duphastone više sam umorna, boli glava, i vrtoglavice su tu. Sad da li je to od duphastona ili t neznam.. s time da sam i povratila, prije toga nisam. Ali su se zato probadanja prorijedila na jednom dvaput dnevno maksimalno.
Simpatična, znam kako se osjećaš i jako mi je žao. Najgora je ta neizvjesnost i kad znas da nesto nije u redu. Drzim fige za onih 10%!
Zato sugeriram svim curkama da na prvi pregled idu sa 8 tjedana ne prije, jer znam kako je ruzna ta neizvjesnost.
A to sam mučninama i cikama nema veze. U prošloj trudnoći imala sam jake mučnine i cike me boljele i svejedno sam imala spontani.
Sad nemam nikakve simptome a već sam u 7. tjednu. Tak da si neću razbijat glavu sa simptomima, jer svaka trudnoća je priča za sebe i žene sa simptomima i bez simptoma su rađale zdravu djecu. Mislim pozitivno i cekam prvi pregled za točno tjedan dana.
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Sortiraj odgovore
Najstariji