Dobro jutro zenee..Ena prekrasna ti je busica 😍
Ja obavila Vuk Vrhovec i sad cekam uzv na Merkuru, jedva cekam da saznam ko nam stize. Ovdje 200 zena(nist cudno) i 0% zraka. Al uspjela sam sjesti i do kod prozora pa je odlicno 😅
All of God’s grace in one tiny face 💟
Ja obavila Vuk Vrhovec i sad cekam uzv na Merkuru, jedva cekam da saznam ko nam stize. Ovdje 200 zena(nist cudno) i 0% zraka. Al uspjela sam sjesti i do kod prozora pa je odlicno 😅
Hvala draga😀, malo smo si vejiki😂😂
Hvala draga😀, malo smo si vejiki😂😂
Sretno😀😘
Vaaaau koja beba, ja bih takvu!!! Ena, baš se lijepo oblikovao trbuh :) <3 jel osjećaš veliku promjenu u odnosu na, recimo, 27tj? :D :P
Što se tiče Lidla, prvi put sam shvatila koliko je popularan kad sam sa sestrom na jesen išla jer je došla prva Heidi Klum kolekcija. Ajme meni kako je to izgledalo :D ali kaj je je, dobra im je roba, a i slatkiši koji se uzmu usput... ili peciva... dobro jutro
Termin 6.4.2023.
ZG
Druga beba <3
Ivanolora mislim da jedino Elevit ima puno veću dozu,da su kod ostalih doze željeza 14mg...ne mogu garantirati za sve prenatale,al kod većine je tako
Ena 😍😍😍😍😍 još 49 samo 😯 kako dani brzo idu
Tko nam sve ima preglede ovaj tjedan? Mi imamo dejt sutra u 5 ☺️☺️☺️ Jedva cekaaaam
Vaaaau koja beba, ja bih takvu!!! Ena, baš se lijepo oblikovao trbuh :) <3 jel osjećaš veliku promjenu u odnosu na, recimo, 27tj? :D :P
Što se tiče Lidla, prvi put sam shvatila koliko je popularan kad sam sa sestrom na jesen išla jer je došla prva Heidi Klum kolekcija. Ajme meni kako je to izgledalo :D ali kaj je je, dobra im je roba, a i slatkiši koji se uzmu usput… ili peciva… dobro jutro
Hvala 😀. Osjećam draga, teže mi je hodati, beba je veća, jača, sve je veliko😂😂
Ivanolora mislim da jedino Elevit ima puno veću dozu,da su kod ostalih doze željeza 14mg…ne mogu garantirati za sve prenatale,al kod većine je tako
Ena 😍😍😍😍😍 još 49 samo 😯 kako dani brzo idu
Tko nam sve ima preglede ovaj tjedan? Mi imamo dejt sutra u 5 ☺️☺️☺️ Jedva cekaaaam
Da😁, baš se veselim, čim bliže da zagrlim.svoj mali smotuljak😍🤗🤗. Blago tebi, ja tek u ponedjeljak😀. Sretno ti sutra😘, pozdravi bebicu😍
Što se prenatala tiče, ja koristim od novalaca, ali koliko kužim, sad bismo trebale početi koristiti one koji imaju više omega (sjećam se da mi je gospodična u ljekarni pokazivala neki prenatal s tekućom omegom i da mi je rekla da to od trećeg tromjesečja trošim, a ako ne taj, onda prenatal + zasebno omegu).
Termin 6.4.2023.
ZG
Druga beba <3
Novalac prenatal ti već sadrži omegu-to ti je onaj DHA koji ti piše među sastojcima
Dobro jutro Duplici! 😆
Ena vec lagano mozes pocet krizat dane 😊
Sve sam popratila, ali nisam pisala pa nema smisla da redom komentiram, ali vidim vikend je bio pun fine klope, a pocetak tjedna rezerviran za shoping! Mi smo ovdje ili fulali akciju ili ce doci kasnije.
Meni toliko i ne treba, ali za njega da!
Jucer na pregledu cerviks jos kraci 😞 (izgleda nas put kuci kostao!), mirovanje do sljedeceg pregleda u utorak. Nadam se da ce se poboljsat nakon lezanja kao sto vec jednom je.
Bila i na ctg-u i srecom nema kontrakcija. Iako ja tu i tamo osjetim grcenje..
Rekla je da i emotivni stres moze dosta utjecati, a tog je kuci sad bas bilo iako zapravo sve pozitivno, ali tesko!
Ne znam jel to sad zbog hormona, ali sve mi je teze biti kuci i onda se opet vracat van..
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Sortiraj odgovore
Najstariji