Jutro curke 😀. Ivanolora uzmi donat mg, vjeruj mi rješava zatvor samo tako, ili šumeći magnezij(od dietpharma) ja pijem zbog kontrakcija ali mi rješava i zatvor, jednu pijem ujutro, jednu navečer.
Hvala ti. Koje pijes prenatale
Novalac, u njima ima sve, nisu baš jeftini ali su mi ok,ima ih 30 i koštaju između 124 i 130kn, ovisi u kojoj ljekarni.
Dobro jutro zenee..Ena prekrasna ti je busica 😍
Ja obavila Vuk Vrhovec i sad cekam uzv na Merkuru, jedva cekam da saznam ko nam stize. Ovdje 200 zena(nist cudno) i 0% zraka. Al uspjela sam sjesti i do kod prozora pa je odlicno 😅

All of God’s grace in one tiny face 💟
Ja obavila Vuk Vrhovec i sad cekam uzv na Merkuru, jedva cekam da saznam ko nam stize. Ovdje 200 zena(nist cudno) i 0% zraka. Al uspjela sam sjesti i do kod prozora pa je odlicno 😅
Hvala draga😀, malo smo si vejiki😂😂
Hvala draga😀, malo smo si vejiki😂😂
Sretno😀😘
Vaaaau koja beba, ja bih takvu!!! Ena, baš se lijepo oblikovao trbuh :) <3 jel osjećaš veliku promjenu u odnosu na, recimo, 27tj? :D :P
Što se tiče Lidla, prvi put sam shvatila koliko je popularan kad sam sa sestrom na jesen išla jer je došla prva Heidi Klum kolekcija. Ajme meni kako je to izgledalo :D ali kaj je je, dobra im je roba, a i slatkiši koji se uzmu usput... ili peciva... dobro jutro
Termin 6.4.2023.
ZG
Druga beba <3
Ivanolora mislim da jedino Elevit ima puno veću dozu,da su kod ostalih doze željeza 14mg...ne mogu garantirati za sve prenatale,al kod većine je tako
Ena 😍😍😍😍😍 još 49 samo 😯 kako dani brzo idu
Tko nam sve ima preglede ovaj tjedan? Mi imamo dejt sutra u 5 ☺️☺️☺️ Jedva cekaaaam

Vaaaau koja beba, ja bih takvu!!! Ena, baš se lijepo oblikovao trbuh :) <3 jel osjećaš veliku promjenu u odnosu na, recimo, 27tj? :D :P
Što se tiče Lidla, prvi put sam shvatila koliko je popularan kad sam sa sestrom na jesen išla jer je došla prva Heidi Klum kolekcija. Ajme meni kako je to izgledalo :D ali kaj je je, dobra im je roba, a i slatkiši koji se uzmu usput… ili peciva… dobro jutro
Hvala 😀. Osjećam draga, teže mi je hodati, beba je veća, jača, sve je veliko😂😂
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji