Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    07. Travanj 2018. 09:51

Jutro cure!
    Losah i meni to izbacuje na faceu,  al nemre me nitko uvjerit da recimo Bugaboo kolica mogu toliko kostat,  tak da ti ja to ne pusim.
    Ivy lijepo se provedi! Daj nam slicku neku nabaci kad se sredis 😁
    Ena jel mali tuce danas?
    Puse svima 😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

07. Travanj 2018. 09:53

ProudMomy

Jutro cure!
    Losah i meni to izbacuje na faceu, al nemre me nitko uvjerit da recimo Bugaboo kolica mogu toliko kostat, tak da ti ja to ne pusim.
    Ivy lijepo se provedi! Daj nam slicku neku nabaci kad se sredis 😁
    Ena jel mali tuce danas?
    Puse svima 😘

Je, miče se, al drugačije, zarotiral se sigurno, nisam popila normabel, bojim se da ga ne uspava, onda budem opet u strahu🤔😱

Marijaa30
    07. Travanj 2018. 10:05

Da, ak su prevelike razlike u cijenama, onda je sigurno prevara! ne nasjedat!
    Ena, zeza te malo :)

26.8. Ivan 💙💙

Marijaa30
    07. Travanj 2018. 10:07

https://www.mali-vragci.si/otroski-vozicki/bebetto

meni je ovo super stranica! to sam tu na klokanici pročitala, a i jedna susjeda si je isto naručila s te stranice. poslala sam im upit, poštarina je 8 eura. slovenski gls dostavlja.

26.8. Ivan 💙💙

franovamamita
    07. Travanj 2018. 10:17

dan cire
    izborila sam se i zaspala bez ds sam pojela pola frizidera 😂
    ivy lijepo se provedi danas 😙 i ti mamica takoder na rodendanima copni malo nece ti nists biti onako cisto za gust 😙

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

losah
    07. Travanj 2018. 10:42

Joooj cure hvala na savjetima. Odnosno nema mi druge nego biti doma u zatvorenom. A danas moram na krizmu sutra na pricest...Od brata klinci su u pitanju pa nemam baš izbora 🤗🤗
    Izdržati ću nekako. 
    I za kolica ma tako sam i ja mislila. Nemoguće da si to cijene, ali opet reko da ja ipak pitam 😊😊🤣

mamica1985
    07. Travanj 2018. 10:46

mateya1993

Dobro jutro!
    I mi smo danas rani. Zadnjih nekoliko dana opet loše spavam, a navečer već u 9 zaspim ispred tv-a.
    Danas me čeka peglanje i moram si ormar posložiti, a onda popodne malo van na zrak.
    Uživajte miivymicek-lijepa😍
    mamica1985- predivan kompletič,😍😍 koja je to veličina?
    franovamamita- ljepotica

Mateja - uzela sam u Kiku, vel.56, 49.99kn :) za prvu curicu sam isto kupila par komada robice vel.56, a onda smo ubrzo presli na vel.62

Noemi
    07. Travanj 2018. 10:57

Drage klokanice, nadam se da ste dobro  čitala sam vas povremeno, ali nisam ništa postala jer sam puno radila i bila zauzeta sa sto stvari.. sad sam napokon na komplikacijama ( samo zbog stresa i prekovremenih), trudnoća je hvala Bogu školska...  pa ćemo se družiti češće ako me primate u club 

mateya1993
    07. Travanj 2018. 10:58

mamica1985

mateya1993

Dobro jutro!
    I mi smo danas rani. Zadnjih nekoliko dana opet loše spavam, a navečer već u 9 zaspim ispred tv-a.
    Danas me čeka peglanje i moram si ormar posložiti, a onda popodne malo van na zrak.
    Uživajte miivymicek-lijepa😍
    mamica1985- predivan kompletič,😍😍 koja je to veličina?
    franovamamita- ljepotica

Mateja - uzela sam u Kiku, vel.56, 49.99kn :) za prvu curicu sam isto kupila par komada robice vel.56, a onda smo ubrzo presli na vel.62

Super. Tako ću i ja vjerojato. Nadam se da će mi potvrditi sljedeći petak da je curica pa da mogu u kupovinu. 

💖 Nikol -12.08.2018💖

franovamamita
    07. Travanj 2018. 10:59

noemi kao sto severina kaze doooobrooo dosao u klub sjedi udobno se smjesti 😂😂😂😂😙😙

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.