Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    07. Travanj 2018. 00:09

Neće i hoće ispravljam a sad idem spat. Noćica 😴

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

franovamamita
    07. Travanj 2018. 00:56

hvala curke
    ja jos budna sad vec i gladna...lomim se ici jesti ili ne 😂😂😂😂😂😂

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

losah
    07. Travanj 2018. 07:26

dobro jutro cure 🤗🤗 ajme subota ja od pola 6 budna. Alergija me ubija. sve prozore po kući sam pozatvarala ali kao da opet od neku ude svježi zrak i kihanje🤐🤐🤐. I nos i oči me svrbe. Dali se netko bori još š tim ovih dana? imate kakav savjet? 

Ajme što ste vi divne trudnice, meni se čini da su na ovom forumu sve neke zgodne ženske 🤰🤰🤗🤗😍. 
    jama čestitam ti na vjenčanju i na vašoj princezi divan poklon za taj dan 😍❤❤ nadam se da ti nije bilo teško sinoć...
    Pitanje još jedno, stalno mi na fejsu izlaze kolica tj jedna stranica s povoljnim kolicima...ima netko možda iskustva? ili je to obična muljaza... to je stranica
    http://yfostore.com/index.php?main_page=product_info&cPath=163&products_id=20816

Marijaa30
    07. Travanj 2018. 08:03

Jutro :)
    franova, si zaspala il si išla jesti? :P ja nemam za sad napadaje gladi po noći, al zato po danu... baš danas obavim još jedan rođendan i onda pazim. previše jedem :P kaj me nebu 20.4. doktorica tukla :P
    jučer sam sigurno osjetila malca, u biti sad znam da i ono prije me lupkao, samo nisam znala.... prvo kad sam se legla par puta, onda je prestao pa sam se okrenula na bok i onda opet (to sam pročitala savjet eni nek se na bok okrene). baš sam sretna :) :) :) znači, valjda ću sad češće :)
    losah, nemam pojma o toj stranici, neko iskusniji će se javiti... ja sam gledala na stranici mali vragci.si, ima kolica po dosta sniženoj cijeni, npr bebbeto kolica su jeftinija oko 1000 kn nego pri nama... a čine mi se ok :)

26.8. Ivan 💙💙

ivymicek
    07. Travanj 2018. 08:15

Dobro jutro kloknice.
    I franova molimo izvještaj spavanje ili hrana 😂.
    Macica super da si osjetila. Biti će češće ali se nemoj zabrinjti ako ne osjetiš kroz dan. Jer kako se krećeš ne osjetiš svaki put...
    Losah bemu i alergija, nemogu ti pomoći jer ne znam 😕. Možda pharmama zna 😊.
    Kako je lijepo pročitati proljetnice i vidjeti bebice kako se radaju, uskoro ćemo i mi 😌.
    Ja se idem spremati za krstitke, uvijek kasnim pa bolje krenuti ranije 😂.
    Pusam vas 😘😘😘.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

07. Travanj 2018. 08:22

Jutro curke. Protiv alergije? Probaj se umivat u hladnoj vodi i koji put ušmrknuti vodu kroz nos pa dobro ispuhati, žvači ljutu arvaives žvaku, skroz ispuši nos i začepi ga maramicom(ja sam znala doma s kvačicom na nosu hodat..odmalena se borim s alergijama pa ovo nekad upali...nadam se da će ti proći, znam kak je grozno.😘

07. Travanj 2018. 08:23

ivymicek

Dobro jutro kloknice.
    I franova molimo izvještaj spavanje ili hrana 😂.
    Macica super da si osjetila. Biti će češće ali se nemoj zabrinjti ako ne osjetiš kroz dan. Jer kako se krećeš ne osjetiš svaki put…
    Losah bemu i alergija, nemogu ti pomoći jer ne znam 😕. Možda pharmama zna 😊.
    Kako je lijepo pročitati proljetnice i vidjeti bebice kako se radaju, uskoro ćemo i mi 😌.
    Ja se idem spremati za krstitke, uvijek kasnim pa bolje krenuti ranije 😂.
    Pusam vas 😘😘😘.

Uživaj i zabavi se draga, slikni kad se zrihtaš😍😘🤗

mamica1985
    07. Travanj 2018. 08:41

Jutro curke! Mi danas imamo dva djecja rodjendana, a ja na restrikciji s hranom zbog secera, bit ce veselo ako uspijem odoliti 😂
    Mene muce alergije, nos stalno zastopan i kasljem, uzela sam Aqumaris sprej za nos bas za alergije, nije cudotvoran, ali mislim da bar malo pomogne. Po noci si ukapam malo djecjih kalo za nos da bar uspijem odspavati.
    Lijepi dan vam zelim!

mateya1993
    07. Travanj 2018. 08:55

Dobro jutro! 
    I mi smo danas rani. Zadnjih nekoliko dana opet loše spavam, a navečer već u 9 zaspim ispred tv-a. 
    Danas me čeka peglanje i moram si ormar posložiti, a onda popodne malo van na zrak. 
    Uživajte mi  

ivymicek-lijepa 😍
    mamica1985- predivan kompletič,😍😍  koja je to veličina?
    franovamamita- ljepotica 

💖 Nikol -12.08.2018💖

07. Travanj 2018. 09:50

Još jedna proljetnica rodila😀😍svaka čast, takav porod bi i ja kad dođe vrijeme, Proudy bježi k nama, u sigurnu zonu, mi nećemo još🤗🤗😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.