Mladamamica 😍😍😍😍
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Proud Jama Mamica sve ste sve više okrugle i lijepo je vidjeti te bušice 😍😍😍
Ja nikak da se uslikam kak smo ušli u 27. tjedan 🙈 Danas imamo goste pa se možda za njih sredim i sjetim uslikati se.
Ja sam danas uspjela prije ove kiše pomesti dvorište i prošetat peseke. Sad idem malo kuću dovesti u red i usisati pa napraviti slane i slatke kiflice.
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Proud Jama Mladamamica.. divne ste sve.. trbusi su vam 😍😍😍.
Proud neka je Aleks još jedan tjedan u bushi ali neka izdrži još barem 5 😊.
Ena jesi jela? Moj desert smoki + linolada pa si ti misli 🤣.
U subotu sam kuma na krstitkama pa sam ovaj tjedan zgotovila poklon. Mislim ga staviti u ovu kutiju, kaj mislite (još napuniti onime što izgleda kao slama i okolo svezati mašlek)
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Klokanice predivne su vam bušice 😍😍😍 bas divno rastu ❤️
Ja završila s poslom,umorna sam ko pas,već jedva stojim..sad idem skuhati nešto brzinski,popapati i odmor 😴 ali se i dalje ne mogu naviknuti da mi je u utorak zadnji radni dan 😱
Izvana je siva sa zvijezdicama, nisam našla ljepšu 😕
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Klokanice predivne su vam bušice 😍😍😍 bas divno rastu ❤️
Ja završila s poslom,umorna sam ko pas,već jedva stojim..sad idem skuhati nešto brzinski,popapati i odmor 😴 ali se i dalje ne mogu naviknuti da mi je u utorak zadnji radni dan 😱
😱😱😱... Naviknut ćeš se brzo.. ja se uvijek brzo naviknem. Treba malo i uživati 😊
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Cure, sve tri lijepe okrugle bušicee.... baš lijepo izgledate :)
26.8. Ivan 💙💙
Proud Jama Mladamamica.. divne ste sve.. trbusi su vam 😍😍😍.
Proud neka je Aleks još jedan tjedan u bushi ali neka izdrži još barem 5 😊.
Ena jesi jela? Moj desert smoki + linolada pa si ti misli 🤣.
U subotu sam kuma na krstitkama pa sam ovaj tjedan zgotovila poklon. Mislim ga staviti u ovu kutiju, kaj mislite (još napuniti onime što izgleda kao slama i okolo svezati mašlek)
Super ti je ideja za poklon draga, bit će to lijepo😍. Jesam jela, skuhala sveki kelj s krumpirom u kojem je kuhala cijeli suhi buncek😋😋😋, volim to..i tvoja kombinacija mi zvuči fino😋😋.
Nemrem ležat, digla sam se na sekundu da isprobam ogrtač😂.
Pharmama priviknut ćeš se bez brige, kod tebe je super kaj nemoraš ležati..tak sam si i ja zamišljala svoju trudnoću, biti doma, pripremati za bebicu, ići po kavama s frendicama...pa jok😏
Sortiraj odgovore
Najstariji