Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mya
    05. Travanj 2018. 13:12

Mladamamica1911

evo naših 29 tjedana i +11 🤰🏻🐖

Pratimo se u po tjednima i kilazi👍☺

05. Travanj 2018. 13:21

Mladamamica 😍😍😍😍

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Tinchyca
    05. Travanj 2018. 13:26

Proud Jama Mamica sve ste sve više okrugle i lijepo je vidjeti te bušice 😍😍😍

Ja nikak da se uslikam kak smo ušli u 27. tjedan 🙈 Danas imamo goste pa se možda za njih sredim i sjetim uslikati se. 

Ja sam danas uspjela prije ove kiše pomesti dvorište i prošetat peseke. Sad idem malo kuću dovesti u red i usisati pa napraviti slane i slatke kiflice. 

💙30.06.2018 💙 Noa💙

05. Travanj 2018. 13:28

Mladamamica1911

evo naših 29 tjedana i +11 🤰🏻🐖

😍😍😍😘😘🤗🤗👣👣predivni ste😘

ivymicek
    05. Travanj 2018. 14:29

Proud Jama Mladamamica..  divne ste sve.. trbusi su vam 😍😍😍. 
    Proud neka je Aleks još jedan tjedan u bushi ali neka izdrži još barem 5 😊.
    Ena jesi jela? Moj desert smoki + linolada pa si ti misli 🤣.
    U subotu sam kuma na krstitkama pa sam ovaj tjedan zgotovila poklon. Mislim ga staviti u ovu kutiju, kaj mislite (još napuniti onime što izgleda kao slama i okolo svezati mašlek)

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

pharmamma
    05. Travanj 2018. 14:30

Klokanice predivne su vam bušice 😍😍😍 bas divno rastu ❤️
    Ja završila s poslom,umorna sam ko pas,već jedva stojim..sad idem skuhati nešto brzinski,popapati i odmor 😴 ali se i dalje ne mogu naviknuti da mi je u utorak zadnji radni dan 😱

ivymicek
    05. Travanj 2018. 14:31

Izvana je siva sa zvijezdicama, nisam našla ljepšu 😕

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    05. Travanj 2018. 14:32

pharmamma

Klokanice predivne su vam bušice 😍😍😍 bas divno rastu ❤️
    Ja završila s poslom,umorna sam ko pas,već jedva stojim..sad idem skuhati nešto brzinski,popapati i odmor 😴 ali se i dalje ne mogu naviknuti da mi je u utorak zadnji radni dan 😱

😱😱😱... Naviknut ćeš se brzo.. ja se uvijek brzo naviknem.  Treba malo i uživati 😊

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Marijaa30
    05. Travanj 2018. 14:35

Cure, sve tri lijepe okrugle bušicee.... baš lijepo izgledate :)

26.8. Ivan 💙💙

05. Travanj 2018. 14:40

ivymicek

Proud Jama Mladamamica.. divne ste sve.. trbusi su vam 😍😍😍.
    Proud neka je Aleks još jedan tjedan u bushi ali neka izdrži još barem 5 😊.
    Ena jesi jela? Moj desert smoki + linolada pa si ti misli 🤣.
    U subotu sam kuma na krstitkama pa sam ovaj tjedan zgotovila poklon. Mislim ga staviti u ovu kutiju, kaj mislite (još napuniti onime što izgleda kao slama i okolo svezati mašlek)

Super ti je ideja za poklon draga, bit će to lijepo😍. Jesam jela, skuhala sveki kelj s krumpirom u kojem je kuhala cijeli suhi buncek😋😋😋, volim to..i tvoja kombinacija mi zvuči fino😋😋.
    Nemrem ležat, digla sam se na sekundu da isprobam ogrtač😂.
    Pharmama priviknut ćeš se bez brige, kod tebe je super kaj nemoraš ležati..tak sam si i ja zamišljala svoju trudnoću, biti doma, pripremati za bebicu, ići po kavama s frendicama...pa jok😏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.