proud draga mislim da bih ti danas bilo fino sve jer su te pustili domeka 😙😙😙😙
nataly dobro nam dosla i ja imam sina koji ce na jesen u prvi razred i evo sad cekamo bracu 😊
ena ja mislim da je on samo ljubomoran na tvoj apetit 😂😂😂😂😂
nego ja evo farbam jajca mali skace vani po dvoristu kasnije ce on samnom dovrsiti jel moramo raditi smajlice od jaja 😂😂
e ds evo i slika za puni tjedan zanemarite sve osim stomaka ahahahaahha
😍😍😍😍😘😘😘😘ljepotica naša🤗🤗, predivna si nam cijela, lijepa frizura i smajlić koji se nazire😀😍😘
proud draga mislim da bih ti danas bilo fino sve jer su te pustili domeka 😙😙😙😙
nataly dobro nam dosla i ja imam sina koji ce na jesen u prvi razred i evo sad cekamo bracu 😊
ena ja mislim da je on samo ljubomoran na tvoj apetit 😂😂😂😂😂
nego ja evo farbam jajca mali skace vani po dvoristu kasnije ce on samnom dovrsiti jel moramo raditi smajlice od jaja 😂😂
e ds evo i slika za puni tjedan zanemarite sve osim stomaka ahahahaahha
Nisi mi se smrkla jeeeeej
Busa divna 😍😍
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
gotova i jaja
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Bok zene, nisam se odavno javila pa evo malo da vidim kak ste? 🤗🤗
Jeste velike? Jel vam teško?
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Hej😀😀..evo pitamo stalno za tebe, odgovora nema..jesi dobro? Sve ok? Govorit ću u svoje ime, velika sam, široka i jedva po stepenicama odem do wc-a😂😂
Nataly, dobrodošla :) isto sam takva, idem od pregleda do pregleda, tak mi vrijeme prolazi... i uvijek jedva čekam sljedeći pregled.
franova, baš si lijepa trudnica! :)
tea, di si ti? svaki put kad otvorim temu, uvijek tvoj prvi post i mislim si pa di je, dugo se nije javila... nadam se da je sve u redu!
cure, čitala sam dosta o 3d/4d ultrazvuku i ima dosta cura koje su išle, a ima i onih koji vele da to baš nije bezopasno... htjela bih čuti je li sve kako treba biti, vidjeti bebu, al me strah da nebi naštetila djetetu. čak mi je i ginekologica moja rekla da ionak nebum čula ništ drugo što mi ona ne vidi/mjeri, da je to većinom za slikice i snimke. vi ste sve išle?
26.8. Ivan 💙💙
Hej😀😀..evo pitamo stalno za tebe, odgovora nema..jesi dobro? Sve ok? Govorit ću u svoje ime, velika sam, široka i jedva po stepenicama odem do wc-a😂😂
Ajme nisam citala ništa, previše stranica sam propustila. Sve je dobro, imala sam neku fazicu radi nekih problema kiji nemaju veze s trudnoćom. Došla malo kod svojih za Uskrs, obavila shopping za Lu-a
Sve je dobro 🤗🤗😍😍😍
Hvala na brizi klokanice moje. Ja se isto prevrcem s kreveta kad trebam sici, malo se i zanjišem kad hodam 😂😂 najveci problem mi je alergija trenutno hahahh
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Nataly dobrodošla 😊
Franova 😍😍😍
Ja ću se raspuknut koliko tog sam već pojela danas 🐷🐷 a kaj bude tek iduća 3 dana 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji