Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    baarbaraa29
    01. Travanj 2018. 08:33

Sretan vam i blagoslovljen Uskrs, duplicke moje 💕
    Mi smo napokon u Hrv., malo prehladjeni, ali nedamo se!
    Nove mame dobro nam dosle!
    🐇🐣

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

01. Travanj 2018. 08:58

Zaviri u košaricu, tu ćeš naći pisanicu, mali zeko nju ti daje i čestitku šalje: SRETAN USKRS! 😙😙🐇💐

pharmamma
    01. Travanj 2018. 09:06

Sretan i blagoslovljen Uskrs vama i vašim najdražima,klokanice moje 😘😘🐣🌸💕

01. Travanj 2018. 09:15

Sretan i blagoslovljen Uskrs vama🙏🙏 i vašim obiteljima te malenim bebica u bušicama želim od srca.💘 Uživajte, slavite, papajte, zabavljajte se i odmarajte.😘🐰🐇🐣🐤🐥🌻💐🐞🐝🥓🍰🍹🎶💒

Rubia
    01. Travanj 2018. 10:14

Sretan vam i blagoslovljen uskrs mame... 🐣🐣🐣

franovamamita
    01. Travanj 2018. 10:34

Sretan Uskrs cure ❤❤

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Marijaa30
    01. Travanj 2018. 10:39

Sretan Uskrs!! Fino se napapajte 

26.8. Ivan 💙💙

mamica1985
    01. Travanj 2018. 11:21

Sretan i blagislovljen Uskrs mamasite!!! Uzivajte danas! 🐰🎈🌷🐣

• aknes
    01. Travanj 2018. 11:56

Pozdrav drage mame :)

Ovo mi je prva registracija na prvom forumu za mame i bebe :) Prva trudnoća,  20 + 6 tt. Imam 32 godine, Silno se radujemo, radili smo na bebi gotovo 3 godine. Jedva čekamo da dođe naš mali paketić. na zadnjoj kontroli su rekli da će to biti 10.8. Inače sam jače građe, ali sam užasno povraćala do 17 tt, pa sam smršavila 7 kg. S bebicom je sve u redu, Bogu hvala :) jedino mi se još beba nije javila ili ja to ne znam registrirati :( ne želimo znati spol :D
    Prijavila sam se na darovni program DM-a, Bipe, Mullera, Hipa, Bubamare. Kome još trebam aplicirati?
    Lijep pozdrav svima i sretan Uskrs :)

🧔37👧39
    👫2008
    🤵‍♂️👰3.2018.
    👨‍👩‍👧 8.2018. ❤ R ❤
    9.2023. spontani :(
    + 20.4.2024.

mina04
    01. Travanj 2018. 12:01

Sretan i blagoslovljen Uskrs svima od srca!! 😘🐰🐣
    Aknes dobrodosla i cestitam!! 🤗
    Cure, znam da ste vec pisale al ja sam zaboravila. Jel normalno da me onak boli dole ko kad trebas svaki cas procuriti? Onak ko menstrualni grcevi?

All of God’s grace in one tiny face 💟

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.