Sretan vam i blagoslovljen Uskrs, duplicke moje 💕
Mi smo napokon u Hrv., malo prehladjeni, ali nedamo se!
Nove mame dobro nam dosle!
🐇🐣
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Zaviri u košaricu, tu ćeš naći pisanicu, mali zeko nju ti daje i čestitku šalje: SRETAN USKRS! 😙😙🐇💐
Sretan i blagoslovljen Uskrs vama i vašim najdražima,klokanice moje 😘😘🐣🌸💕
Sretan i blagoslovljen Uskrs vama🙏🙏 i vašim obiteljima te malenim bebica u bušicama želim od srca.💘 Uživajte, slavite, papajte, zabavljajte se i odmarajte.😘🐰🐇🐣🐤🐥🌻💐🐞🐝🥓🍰🍹🎶💒
Sretan Uskrs cure ❤❤
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Pozdrav drage mame :)
Ovo mi je prva registracija na prvom forumu za mame i bebe :) Prva trudnoća, 20 + 6 tt. Imam 32 godine, Silno se radujemo, radili smo na bebi gotovo 3 godine. Jedva čekamo da dođe naš mali paketić. na zadnjoj kontroli su rekli da će to biti 10.8. Inače sam jače građe, ali sam užasno povraćala do 17 tt, pa sam smršavila 7 kg. S bebicom je sve u redu, Bogu hvala :) jedino mi se još beba nije javila ili ja to ne znam registrirati :( ne želimo znati spol :D
Prijavila sam se na darovni program DM-a, Bipe, Mullera, Hipa, Bubamare. Kome još trebam aplicirati?
Lijep pozdrav svima i sretan Uskrs :)
🧔37👧39
👫2008
🤵♂️👰3.2018.
👨👩👧 8.2018. ❤ R ❤
9.2023. spontani :(
+ 20.4.2024.
Sretan i blagoslovljen Uskrs svima od srca!! 😘🐰🐣
Aknes dobrodosla i cestitam!! 🤗
Cure, znam da ste vec pisale al ja sam zaboravila. Jel normalno da me onak boli dole ko kad trebas svaki cas procuriti? Onak ko menstrualni grcevi?
All of God’s grace in one tiny face 💟
Sortiraj odgovore
Najstariji