Ivy divna buša 😍😍😍
Mladamamica vjerojatno će te poslati na guk profil,al već sad držimo fige da on bude dobar 😊
Pozdrav Curke. Dugo nisam pisala, skicnula sam vas kad sam stigla. Otvorila komplikacije i sada se bacam na ucenje, da iskoristim ovo vrijeme prije nego beba dođe. Dugo sam već izvanredni student uz stalni posao. Vrijeme jako brzo leti, i sve ste prekrasne!!
Mladamica, poslati ce te na vuk vrhovec. Ove dvije ti nesmiju biti iznad 6,5. Ali ne brini dijeta ce ti to sve riješiti. I koma je samo prvih cca 2 tjedna. Curke sretno na pregledima! I Proud želim ti Uskrs u tvom domu.
Snoopy trbuščić (pupak). Imam osječaj da smo puno narasli od prošlog tjedna 😱😱😱 iako sam kilovno bez promjene.
Samo za Proud (kojoj cijelo vrijeme šaljem poz vibre) tigraste čarape.
#još70danadokraja
Franova kako su kontrakcije danas?
Divan trbuščić 😍
Bok cure. Evo ja danas išla do grada po doznake i to me toliko umorilo. Ogromna je gužva u cijelom gradu, pa traži parking,pa se vozi u krug i ponovo traži parking. Koma. Malo sam počistila, sutra nastavljam. Nisam još ništa spremila za jesti jer sam kasno doručkovala, a moj dođe poslije 16 doma, tako da ću onda lignje i grah salatu pripremiti. Jel pečete kakve kolače ili ste to prepustile mamama ili svekrvama?
Ja imam u planu sutra napraviti samo cheesecake sa šumskim voćem i ništa drugo. Na Uskrs smo dolje kod sveki na ručku, goste nećemo imati nikakve tako da ne mislim se previše truditi i umarati.
Ostale koje ste stavile slikice lijepe ste sve i držim fige da bude sve u redu dalje.
Mladamamica- uh nadam se da će na kraju biti sve ok sa šećerom
Ušli i mi u 22. tjedan 😍
💖 Nikol -12.08.2018💖
ivy divna si mi a buso je stvarno narastao 😍😍😍😍 sto se tice kontrakcija za sada je sve ok danas nadam se da ce tako i ostati ☺
i mi danas pali na dvoznamenkasti br kasnije se uslikam 😊
js se prejela,za dorucak sendvic rucak fis i peceni saran kod mame za desert medimurska gibanica...a za Uskrs nist ne pravim isto sve kod mame posto sam sama
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Curke, doma smo! 😁😁😁😁
Stanje se nije pogorsalo, rekla je da me pusta doma, zato sto sam drugorotka i skuzit cu ako se pocne dogadjat nesto sto ne treba, tipa trudnovi, krvarenje, sluzni cep. Kontrola opet kod njih za 2 tj.
Mladamamica, ne bi smio ni jedan biti povisen. Morat ces na guk sigurno. Javi kaj ti je doktorica rekla.
Hvala vam puno na podrsci 😘😘😘😘😘 svima!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Curke, doma smo! 😁😁😁😁
Stanje se nije pogorsalo, rekla je da me pusta doma, zato sto sam drugorotka i skuzit cu ako se pocne dogadjat nesto sto ne treba, tipa trudnovi, krvarenje, sluzni cep. Kontrola opet kod njih za 2 tj.
Mladamamica, ne bi smio ni jedan biti povisen. Morat ces na guk sigurno. Javi kaj ti je doktorica rekla.
Super draga, hvala Bogu, baš mi je drago da je sve ok i da možeš doma😘😘😘😍😍. Miruj sami i bit će sve ok😘
Curke, doma smo! 😁😁😁😁
Juhu!!! Odlične vijesti kao što smo i mantrali. Uživaj domeka bez obzira na mirovanje... 😘😘😘😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Proud, super,drago mi je da ides doma, samo odmaraj... Drzi se!
Ivy, divna busa 😃
26.8. Ivan 💙💙
Proud, super,drago mi je da ides doma, samo odmaraj… Drzi se!
Ivy, divna busa 😃
😘😘😘.. kako napredue čišćenje. Ja danas nikako ajoš moram usisati i oprati pod 😂.
Netko je pitao što pečem, ništa. Nismo baš od kolača ni mi ni klinci. Budu sveki i mama.. 😂
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ma baš sam se zbedirala sad ..
Proudy drago mi je bas jesam ti rekla ssd kući u krevetac i uživancija ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji