Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    30. Ožujak 2018. 10:19

franovamamita

jutro
    nikako nisam spavala valjda od straha sto su me prale kontrakcije jucer pa samo crne misli sta akk se porodim i tako to uh…danas cu se pokusati zaokupirsti i biti bolje volje,za pocetak naprsviti neki fini dorucak😆
    losah cestitam na pisulincu a iskustvs s bakterijama nemam u trudnoci a imala sam jednom ovako ureaplazmu i prosla od dvije ture antibiotika i hrpe vaginaleta
    ena eto pa ti mene ne slusaj i grickaj nokte umjesto domacice 😂😂😂😂
    ivy draga ja inace nocu idem po 3,4 puta pipi sinoc zadnje obavila u ponoc i mir do jutra ali zato kukovi rasturaju nakon 5min uzas,grijes li tavicu vec za meseko dok ocekujes muza ? 😀😀😀
    mladamamica super da ti nije bilo toliko grozno popiti hajde nije to nista za tebe 😙
    proud sve smo uz tebe vjerujem da ides kuci 😙😙😙

Grijat ću kad vidim što ću praviti a sve ovisi vodi li me večeras na hambi ili ne. Sko da onda za ručak nešto lakše baš da beba ne doživi šok 😂😂🙄.
    Ja sam po noći najžednija a koliko pijem toliko i piškim...
    Kako su se naše klokanice danas srele 😊. Neka ste se upoznale... 
    Proud držimo fige... A tlak je od straha... 😘😘😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Marijaa30
    30. Ožujak 2018. 10:29

Proud, drži se i nek te doma pošalju! možeš i doma dalje mirovati!
    mladamamica, nadam se da će biti dobar nalaz šećera! ja sam baš mami danas rekla nek mi izmjeri šećer, ima baka dijabetes pa imamo aparatić i to sve. 4.6 mi je bio na tašte, a jučer sam pojela puding od čokolade i 2 keksa navečer s čokoladom! al pazit ću kolko god mogu. baš će mi susjedu danas poroditi, termin joj je 18.4., zbog povišenog šećera, ima 5.3, ali je problem u tome jer malac 2 tjedna nije dobio na težini.
    danas još kupaone očistim i svoju sobu.

26.8. Ivan 💙💙

Rubia
    30. Ožujak 2018. 10:46

Jutro mamice....
    Evo i mene sa pregleda... zatvorena, beba dobro.. ali dr. kaze da je danas nesto bas nisko i da malo ogranicim kretanje bar do sledeceg pregleda (a pretjerala sam zadnjih dana) 😩 
    Napredniji je, tako da smo po uzv danas 23. 🙈 Startali smo sa 51kg na 175cm a sad sam na 59kg 🙈🙈🙈 Dr. me zeza da imam jos 10 fore a da ne budem debela 😂😂
    Samo neka je on meni dobro 💙
    Proud i dalje drzim fige da sve bude dobro, a i ostalim 
    mamama sa pregledima

mamica1985
    30. Ožujak 2018. 10:55

Danas okruglih 24, leti leti vrijeme :))))
    Curke moje, cuvajte se i sretno!!!

Mladamamica1911
    30. Ožujak 2018. 11:34

Ja i dalje čekam nalaz 😥 nadam se dobrom 
    Ii da znate proudy je uživo još ljepša nego na ovim sličicama 👍😊

Mladamamica1911
    30. Ožujak 2018. 12:16

Curke dosao nalaz 
    4,7- 5,1
    9,2-10,0
    9,0-8,5
    Zadnja vrijednost je pre velika ne znam kaj će mi reć 😭

ivymicek
    30. Ožujak 2018. 12:32

Rubia

Jutro mamice….
    Evo i mene sa pregleda… zatvorena, beba dobro.. ali dr. kaze da je danas nesto bas nisko i da malo ogranicim kretanje bar do sledeceg pregleda (a pretjerala sam zadnjih dana) 😩
    Napredniji je, tako da smo po uzv danas 23. 🙈 Startali smo sa 51kg na 175cm a sad sam na 59kg 🙈🙈🙈 Dr. me zeza da imam jos 10 fore a da ne budem debela 😂😂
    Samo neka je on meni dobro 💙
    Proud i dalje drzim fige da sve bude dobro, a i ostalim
    mamama sa pregledima

Odlično za bebolinca i za mamu.. samo papaj kad si gladna 😊 i uživaj.
    Mamica 1985 slikicu molimo 😊.
    Mladamamica ne znam kaj kad je šečerčić previsok možda ta treća vrijednost nije toliko bitna.. držimo fige

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

bojana27
    30. Ožujak 2018. 12:34

Mladamamica1911

Curke dosao nalaz
    4,7- 5,1
    9,2-10,0
    9,0-8,5
    Zadnja vrijednost je pre velika ne znam kaj će mi reć 😭

Vjerovatno ces i ti morat na guk profil kao i ja :) bit ce to sve ok 🤗🤗

ivymicek
    30. Ožujak 2018. 12:35

Snoopy trbuščić (pupak). Imam osječaj da smo puno narasli od prošlog tjedna 😱😱😱 iako sam kilovno bez promjene.
    Samo za Proud (kojoj cijelo vrijeme šaljem poz vibre) tigraste čarape.
    #još70danadokraja
    Franova kako su kontrakcije danas?

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

30. Ožujak 2018. 12:39

ivymicek

Snoopy trbuščić (pupak). Imam osječaj da smo puno narasli od prošlog tjedna 😱😱😱 iako sam kilovno bez promjene.
    Samo za Proud (kojoj cijelo vrijeme šaljem poz vibre) tigraste čarape.
    #još70danadokraja
    Franova kako su kontrakcije danas?

😍😍😍😍😘😘😘😘😘🤗🤗🤗🤗🤗predivni ste mi vas dvoje😘, bušica ljepa velika, čarape zaakoonn..to ti je bebo unutra naraso,..meni se čini ko da moja buša ne raste više🤔...wooo hooo 70 /280 je stvarno malo još😍😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.