Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pharmamma
    30. Ožujak 2018. 15:44

Proud jeeeeej 😁😁 najbolje moguće vijesti 😁😁
    Kolači-peku sveki i mama..dragi ionak jede samo jednu vrstu i to ak je bas pri volji,a ja ću si zguštati malo ovih..ni čišćenja bas nije bilo velikog,taman sam popodnevna smjena ovaj tjedan..ujutro mi se ne da dici puno ranije,a navecer sam već bila preumorna za bilo kakve veće pothvate 🙈😂 sutra ću brzinski i to je to..al zato je veeelika generalka u planu čim počne godisnji 😊

30. Ožujak 2018. 16:57
    Za svaki slučaj, da opet ne nestane😂😂
    Za svaki slučaj, da opet ne nestane😂😂
    Nataly1987
    30. Ožujak 2018. 17:02

Prije svega pozdrav svim trudnicama !
    Sasvim slucajno sam se nasla na ovim stranicama trazeci sto vise informacija o tome kako obuci ljetnu bebu ;)
    A kad ono...
    Citala sam samo nekoliko stranica unatrag..i svima zelim da sto lakse i sa sto manje briga izdrze da VELIKOG DATUMA ;)
    Po sebi znam da mi se ritam zivota vise ne mjeri danima u tjednu nego od iscekivanja pregleda i strepnji da sve bude ok...
    Inace, ovo nam je druga trudnoca..imamo djevojcicu koja ove godine krece u skolu pa smo htjeli prosiriti obitelj za jos jednog clana..jer sam tek sada uistinu bila spremna za novu bebicu.. :)
    U 13-om tjednu smo saznali da je deckic :)
    Sad smo 23+5..bili na pregledu u utorak..na +4kg smo..bebach je super..po uzv-u je tezio 683grama..i to je otprilike sve sto sam zapamtila jer kad ga vidim na ekranu sve drugo padne u drugi plan:)

30. Ožujak 2018. 17:02

Kod mene danas grah na meniu,  tak je to kad muz kuha 😂😂😂😂
    Al bas mi je pasao danas moram priznati.
    Ena ti se opskrbila! 😁

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

30. Ožujak 2018. 17:04

Nataly1987

Prije svega pozdrav svim trudnicama !
    Sasvim slucajno sam se nasla na ovim stranicama trazeci sto vise informacija o tome kako obuci ljetnu bebu ;)
    A kad ono…
    Citala sam samo nekoliko stranica unatrag..i svima zelim da sto lakse i sa sto manje briga izdrze da VELIKOG DATUMA ;)
    Po sebi znam da mi se ritam zivota vise ne mjeri danima u tjednu nego od iscekivanja pregleda i strepnji da sve bude ok…
    Inace, ovo nam je druga trudnoca..imamo djevojcicu koja ove godine krece u skolu pa smo htjeli prosiriti obitelj za jos jednog clana..jer sam tek sada uistinu bila spremna za novu bebicu.. :)
    U 13-om tjednu smo saznali da je deckic :)
    Sad smo 23+5..bili na pregledu u utorak..na +4kg smo..bebach je super..po uzv-u je tezio 683grama..i to je otprilike sve sto sam zapamtila jer kad ga vidim na ekranu sve drugo padne u drugi plan:)

Dobro nam dosla!
    Skolsku trudnocu ti zelim i ugodno se druzila s nama!

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

30. Ožujak 2018. 17:15

Nataly dobrodošla😀😀.
    Proudy, da, opskrbila sam se😂😂, reko mi je muž da ću roditi ovisnika o čokoladi(jer sam uz 2kutije domaćica naručila i king) i da bi zadnjih mjesec dana mogla jesti nešto drugo, jeftinije..npr nek pasem travu😂😂, tak da kad se mali rodi nebude skupo hraniti ga😂😂😂

30. Ožujak 2018. 17:17

ProudMomy

Kod mene danas grah na meniu, tak je to kad muz kuha 😂😂😂😂
    Al bas mi je pasao danas moram priznati.
    Ena ti se opskrbila! 😁

E da, meni se danima već jede grah😋😋i niko mi ga neće skuhati😫, dok se nebudem digla i skuhala si sama😂

30. Ožujak 2018. 17:19

Ena31

Nataly dobrodošla😀😀.
    Proudy, da, opskrbila sam se😂😂, reko mi je muž da ću roditi ovisnika o čokoladi(jer sam uz 2kutije domaćica naručila i king) i da bi zadnjih mjesec dana mogla jesti nešto drugo, jeftinije..npr nek pasem travu😂😂, tak da kad se mali rodi nebude skupo hraniti ga😂😂😂

😂😂😂😂😂
    Bome,  navikavas ga na fine stvari 😂😂😂😂
    Ja sam danas mislila da cu umrijet u onoj TA. Vec sam zaboravila koliko se tamo ceka.
    Bila sam 4 sata,  imali guzvu u radjaoni i doktor svako malo odlazio i vracao se,  uzas!
    I onda mi vele nemoj sjedit! Jok necu,  samo ove 4 cuke sada tu kod vas 😂😂😂
    Da mi decki nisu donijeli jest i pit,  umrla bih. Samo aparat za kavu imaju tamo.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

franovamamita
    30. Ožujak 2018. 17:23

proud draga mislim da bih ti danas bilo fino sve jer su te pustili domeka 😙😙😙😙
    nataly dobro nam dosla i ja imam sina koji ce na jesen u prvi razred i evo sad cekamo bracu 😊
    ena ja mislim da je on samo ljubomoran na tvoj apetit 😂😂😂😂😂
    nego ja evo farbam jajca mali skace vani po dvoristu kasnije ce on samnom dovrsiti jel moramo raditi smajlice od jaja 😂😂
    e ds evo i slika za puni tjedan zanemarite sve osim stomaka ahahahaahha

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

30. Ožujak 2018. 17:26

ProudMomy

Ena31

Nataly dobrodošla😀😀.

😂😂😂😂😂
    Bome, navikavas ga na fine stvari 😂😂😂😂
    Ja sam danas mislila da cu umrijet u onoj TA. Vec sam zaboravila koliko se tamo ceka.
    Bila sam 4 sata, imali guzvu u radjaoni i doktor svako malo odlazio i vracao se, uzas!
    I onda mi vele nemoj sjedit! Jok necu, samo ove 4 cuke sada tu kod vas 😂😂😂
    Da mi decki nisu donijeli jest i pit, umrla bih. Samo aparat za kavu imaju tamo.

Užas, a ne, stajat ćeš tak dugo. I meni moja dr veli ne sjedit, pa me skine s stola i veli sjednite dok natipkam nalaz(to potraje jer je starija, polako tipka i uvjek sestra uleti s nečim drugim)...al dobro, to je jedan dan, doma ne sjedimo..kaj se sjedenja tiče, ja ni nemogu kolko me sve tiska, donji dio trbuha i niže...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.