Jutro cure 🤗petak onima koje rade, a mi koje smo doma nadam se da možete spavati. Ne znam kako se to odjednom promijenilo. Prva tri mjeseca sam prespavala. A sad, ajme meni.
Mi smo jučer bili ma pregledu. Doktor mi je dao zeleno svjetlo za lagane šetnje. Da ne pretjerujem ali da ne moram biti u kući 😍😍. Bebac nam je super, aktivan. Cim ga je stavio na uvz odmah je rekao.o dečko nas. Nevjerojatno kako se malac namjesti. Želi da se zna 🤗🤗😍 i još me usput stavio na 3d. Nešto je gledao maternicu. Tako da imam već i slikicu sa 3d. Lice se tako vidi 😍😍😍😍
Ali imam pitanje. dali se neka od vas bori ili borila sa ureaplasmom. Prije trudnoće mi se pokazala na brisu. Popili smo sumamed i taman novi brisevi trudna. Opet je bila prisutna. Onda sam dobila neki antibiotik. Što se pije dva dana. A ovaj put antibiotik 10 dana i geonistin vaginalete. Nadam se da sam ih dobro napisala. Zanima me jel se itko muci s ovom bakterijom? Dali znate nešto što bi moglo riješiti?
Rekao mi je ginekolog da nisam jedina i da je to u trudnoći baš teško riješiti. Da se ne brinem i da ne bi trebala raditi problem...
Popila sam ovu glukozu i nije tako grozno bilo al mi je sad malo mučno u želudcu al potrudit cu se izdrzat 😊
Mladamamica drži se! Najgore je prošlo još sad vađenja i možeš se počastiti s nečim finim 😊.
Losah ja sam ti u 1T imala ureaplasmu. Mislim da sam popila 3 ture antibiotika ali je se nisam uspjela riješiti do nakon poroda. Sve je bilo ok. Možda ti uspiješ već sa prvom turom, držim fige.
Kako ste spavale? Mi tako tako puno pi pi po noće a nakon pi pi boksački meč u trbuhu. U par navrata mi se učiničo da se okretao pa gčava dole pa guza dole 😂. Vidjet ćemo za 3 tjedna gdje je i kako je 😂.
Petak je. Uskrna hrana se bliži. Bojana ma smiješ malo. Sve je ok dok su umjerene količine 😊.
Čekam kavicu da se skuha i klnce da se zbude.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Malo francuske budem 😂 i sunku ako mama donese kupovne ove jer nnasu domacu ne smijem 🤣 a za slatko imam dorinu sa steviom :D al naravno da cu pojest kolacic jedan al necu se ubit kako inace bih 😆
Jutroo..sretno s pregledima, nalazima i borbama s beštijama(bakterijama), ja od početka imam bakterije ali mi nisu izolirali nijednu pa valjda nisu ove "slavne". Losah čestitam na dečkiću😍.Ivymicek strpljivo čeka mužića😀😍😘🤗..
Spavanje? Ne..nemože svaka noć biti..muž hrče, beba skače, čuča hoće piškiti, trbuh glumi tvrd orah i tako to..smazala sam domaćice do kraja..
Franovamamita bila si u pravu, trebala sam reći mužu da kupi druge😂.
Ugodan dan bez bolova i ostalih nedaća vam želim.
Proudy draga, drži se, uz tebe smo😍😍😘😘🤗🤗🤗, nek te pregledaju, zaključe da je sve ok i puste tvojoj kući😘😘😘
Dobro jutro ljepotice.. Vidim nisam sama što se čišćenja tiče 😂 a dan ubio za šuškanac i spavanje...
Nadam se da ste mi sve dobro i naspavano... Šaljemo vam poljupce.. 😘😘
Jutroo..sretno s pregledima, nalazima i borbama s beštijama(bakterijama), ja od početka imam bakterije ali mi nisu izolirali nijednu pa valjda nisu ove "slavne". Losah čestitam na dečkiću😍.Ivymicek strpljivo čeka mužića😀😍😘🤗..
Spavanje? Ne..nemože svaka noć biti..muž hrče, beba skače, čuča hoće piškiti, trbuh glumi tvrd orah i tako to..smazala sam domaćice do kraja..
Franovamamita bila si u pravu, trebala sam reći mužu da kupi druge😂.
Ugodan dan bez bolova i ostalih nedaća vam želim.
Proudy draga, drži se, uz tebe smo😍😍😘😘🤗🤗🤗, nek te pregledaju, zaključe da je sve ok i puste tvojoj kući😘😘😘
Čuča hoće piškiti 😂😂😂. Čekamo mužiča, valjda fo 13 dodje doma.
Ena u pravu si PROUD drži se!!! Nema druge nego da te puste kući barem do utorka 😊.
Ljubim vas 😘😘😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sad me sveki podsjetio, danas ne papamo meseko🙄, pojela budem mlječni namaz ili sir i umrla od žgaravice, već znam unaprijed.
Jutroooo 😘😘😘
I ja se ovu cijelu noć dizala zbog pi pi 😞 još ovo bljak vrijeme vani,najradije bi da mogu ostati u krevetu
Mladamamica sretno do kraja i da nalazi budu dobri..a kad završiš,počasti se 😉
Proud svi mislimo na tebe i šaljemo pozitivne viber 😘😘
Losah meni su izolirali ureaplasmu,dobila sumamed i geonistin..valjda će me na ovoj kontroli poslati na kontrolni bris
Ena dobro da domaćice nemaju meseka,budes njih 😉
Hej curke!
Evo odmah sam jutros tu ostavila i UK uzorak, nalaz mi je u srijedu.
Sad cekam u TA, tlak mi je granican, 130/90, al znam da je to od straha.
Iskreno vjerujem da cemo kuci, ali nemrem si pomoci, strah me!
Hvala vam puno na podrsci cure moje, puno mi to znaci!
I btw. Upoznala sam evo jutros i Mladumamicu, jedna divna trudnica, preslatka i jako simpaticna.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
jutro
nikako nisam spavala valjda od straha sto su me prale kontrakcije jucer pa samo crne misli sta akk se porodim i tako to uh...danas cu se pokusati zaokupirsti i biti bolje volje,za pocetak naprsviti neki fini dorucak😆
losah cestitam na pisulincu a iskustvs s bakterijama nemam u trudnoci a imala sam jednom ovako ureaplazmu i prosla od dvije ture antibiotika i hrpe vaginaleta
ena eto pa ti mene ne slusaj i grickaj nokte umjesto domacice 😂😂😂😂
ivy draga ja inace nocu idem po 3,4 puta pipi sinoc zadnje obavila u ponoc i mir do jutra ali zato kukovi rasturaju nakon 5min uzas,grijes li tavicu vec za meseko dok ocekujes muza ? 😀😀😀
mladamamica super da ti nije bilo toliko grozno popiti hajde nije to nista za tebe 😙
proud sve smo uz tebe vjerujem da ides kuci 😙😙😙
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Sortiraj odgovore
Najstariji