Jutrooo, obavljeno sto se zabaviti dalo, sad pocistiti kucu i sve 4 u zrak do utorka ♥️♥️♥️
Sretan vam Uskrs
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Jutrooo, obavljeno sto se zabaviti dalo, sad pocistiti kucu i sve 4 u zrak do utorka ♥️♥️♥️
Sretan vam Uskrs
Ljepotica😍😍😘😘🤗
Jutro svima!
Tea divni ste! 😘
Ja nista ne radim, muz ce poslije ispeci sunkicu u kruhu i obojati jaja s malim. Aleks i ja u horizontali 😉
Ljubim vas 😘😘😘😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Jutro svima!
Tea divni ste! 😘
Ja nista ne radim, muz ce poslije ispeci sunkicu u kruhu i obojati jaja s malim. Aleks i ja u horizontali 😉
Ljubim vas 😘😘😘😘
😘pridružujem se...jutros se probudila i velim dragom, znaš kaj, danas budem za promjenu malo ležala😂😂, skuhao mi je kavicu, poljubio bušu i otišao na kavu😊. Kasnije popodne se nadam da će slagati kolica i krevetić. Šogorica i sveki će sve pripreme radit za sutra.
Jutro , ja smjesila za kuglof , skuhala sve za francusku , muzic pomogao, sad cekamo da svekar donese krastavce da ju smjesam i gotovo :D i samo da mi se kuglof digne nesto ga muci , dali je koju dok stoji onako dolje stidna kost bolila ? Mene rastura doslovce 🤨🤨
Tea divna 😍😍
Mi smo odspavali skoro do 10,skoknula do dućana,uspjela uloviti topli kruh i sad tamanim bijelu Lino Ladu na njemu 🙈 kavica se kuha,polako ću i ručak i usput počistiti...kolače i ostale delicije prepuštam mami i svekrvi jer smo kod njih i sutra i preksutra 😁
Bojana,mene ne,ali meni je zbog posla već normalno da dobar dio dana stojim pa nisam bas mjerodavna
Sretan vam Uskrs
Divna :)
proud, samo odmaraj, važnije je to... ostali će napraviti kaj treba :) ne moraju uvijek sve žene :P
pharmamama, bijela linolada mmmmm.... ja si to nit neću kupovati jer znam da bum cijelu čašicu pojela sam tak, a danas i sutra bude hrane na pretek.... uh, opće me strah :P
inače, ovu noć sam sanjala kak se beba ritala.. očito valjda tak željno iščekujem da osjetim ritanje da sam već počela sanjati. al još ne poznam. sutra punih 20tt :) :)
26.8. Ivan 💙💙
Sretan vam Uskrs
Divna :)
proud, samo odmaraj, važnije je to… ostali će napraviti kaj treba :) ne moraju uvijek sve žene :P
pharmamama, bijela linolada mmmmm…. ja si to nit neću kupovati jer znam da bum cijelu čašicu pojela sam tak, a danas i sutra bude hrane na pretek…. uh, opće me strah :P
inače, ovu noć sam sanjala kak se beba ritala.. očito valjda tak željno iščekujem da osjetim ritanje da sam već počela sanjati. al još ne poznam. sutra punih 20tt :) :)
Možda si stvarno osjetila bebača pa onda i sanjala😀😍, poprati malo,kad legneš i umiriš se jedno pol sata😀.
popila kavu s kumom,skuhala na brzinu,nabrali trave za gnijezdo,malo pospremila i evo sad sam malo legla tesko mi je...
tea divna 😍😍
bojana mene zna nekad stidna kost boliti al to je normalno sve se siri...
pharma aaaaa bijela linolada uh nedavno bila na akciji u lidlu velika za 29kn al nisam smjela kupiti jer bih ju valjda odjednom pojela 😂😂😂
ena zasto nista danas od sastavljanja?
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Sortiraj odgovore
Najstariji