Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tea👶
    31. Ožujak 2018. 09:50

Jutrooo, obavljeno sto se zabaviti dalo, sad pocistiti kucu i sve 4 u zrak do utorka ♥️♥️♥️ 
    Sretan vam Uskrs 

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

31. Ožujak 2018. 10:03

Tea👶

Jutrooo, obavljeno sto se zabaviti dalo, sad pocistiti kucu i sve 4 u zrak do utorka ♥️♥️♥️
    Sretan vam Uskrs

Ljepotica😍😍😘😘🤗

31. Ožujak 2018. 10:08

Jutro svima!
    Tea divni ste! 😘
    Ja nista ne radim,  muz ce poslije ispeci sunkicu u kruhu i obojati jaja s malim. Aleks i ja u horizontali 😉
    Ljubim vas 😘😘😘😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

31. Ožujak 2018. 10:13

ProudMomy

Jutro svima!
    Tea divni ste! 😘
    Ja nista ne radim, muz ce poslije ispeci sunkicu u kruhu i obojati jaja s malim. Aleks i ja u horizontali 😉
    Ljubim vas 😘😘😘😘

😘pridružujem se...jutros se probudila i velim dragom, znaš kaj, danas budem za promjenu malo ležala😂😂, skuhao mi je kavicu, poljubio bušu i otišao na kavu😊. Kasnije popodne se nadam da će slagati kolica i krevetić. Šogorica i sveki će sve pripreme radit za sutra.

31. Ožujak 2018. 10:40

Niš od kolica i krevetića danas😭😭

bojana27
    31. Ožujak 2018. 10:46

Jutro , ja smjesila za kuglof , skuhala sve za francusku , muzic pomogao, sad cekamo da svekar donese krastavce da ju smjesam i gotovo :D i samo da mi se kuglof digne nesto ga muci , dali je koju dok stoji onako dolje stidna kost bolila ? Mene rastura doslovce 🤨🤨

pharmamma
    31. Ožujak 2018. 10:58

Tea divna 😍😍
    Mi smo odspavali skoro do 10,skoknula do dućana,uspjela uloviti topli kruh i sad tamanim bijelu Lino Ladu na njemu 🙈 kavica se kuha,polako ću i ručak i usput počistiti...kolače i ostale delicije prepuštam mami i svekrvi jer smo kod njih i sutra i preksutra 😁
    Bojana,mene ne,ali meni je zbog posla već normalno da dobar dio dana stojim pa nisam bas mjerodavna

Marijaa30
    31. Ožujak 2018. 11:31

Tea👶

Sretan vam Uskrs

Divna :)
    proud, samo odmaraj, važnije je to... ostali će napraviti kaj treba :) ne moraju uvijek sve žene :P
    pharmamama, bijela linolada mmmmm.... ja si to nit neću kupovati jer znam da bum cijelu čašicu pojela sam tak, a danas i sutra bude hrane na pretek.... uh, opće me strah :P

inače, ovu noć sam sanjala kak se beba ritala.. očito valjda tak željno iščekujem da osjetim ritanje da sam već počela sanjati. al još ne poznam. sutra punih 20tt :) :)

26.8. Ivan 💙💙

31. Ožujak 2018. 11:35

macica2

Tea👶

Sretan vam Uskrs

Divna :)
    proud, samo odmaraj, važnije je to… ostali će napraviti kaj treba :) ne moraju uvijek sve žene :P
    pharmamama, bijela linolada mmmmm…. ja si to nit neću kupovati jer znam da bum cijelu čašicu pojela sam tak, a danas i sutra bude hrane na pretek…. uh, opće me strah :P

inače, ovu noć sam sanjala kak se beba ritala.. očito valjda tak željno iščekujem da osjetim ritanje da sam već počela sanjati. al još ne poznam. sutra punih 20tt :) :)

Možda si stvarno osjetila bebača pa onda i sanjala😀😍, poprati malo,kad legneš i umiriš se jedno pol sata😀. 

franovamamita
    31. Ožujak 2018. 13:08

popila kavu s kumom,skuhala na brzinu,nabrali trave za gnijezdo,malo pospremila i evo sad sam malo legla tesko mi je...
    tea divna 😍😍
    bojana mene zna nekad stidna kost boliti al to je normalno sve se siri...
    pharma aaaaa bijela linolada uh nedavno bila na akciji u lidlu velika za 29kn al nisam smjela kupiti jer bih ju valjda odjednom pojela 😂😂😂
    ena zasto nista danas od sastavljanja?

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.