popila kavu s kumom,skuhala na brzinu,nabrali trave za gnijezdo,malo pospremila i evo sad sam malo legla tesko mi je…
tea divna 😍😍
bojana mene zna nekad stidna kost boliti al to je normalno sve se siri…
pharma aaaaa bijela linolada uh nedavno bila na akciji u lidlu velika za 29kn al nisam smjela kupiti jer bih ju valjda odjednom pojela 😂😂😂
enazasto nista danas od sastavljanja?
Jer je opet frend otkazao, a trebao je donjeti "šerafilicu" za krevetić...al dobro, bolje da je u kutijama još, ionako nam od utorka kreče cijelu kuću pa bi samo smetalo...
Evo konacno mi je muzek i spustio prve dvije kutije robice s tavana, nakon uskrsa krece akcija. Muz pere i susi, a s mamom sam se dogovorila kad bude oprano da mi dodje sve speglati. Zao mi je sto ne mogu sama, ali sto je tu je! Bar ne moram placati tetu da mi dodje ispeglati.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
ena onda jos i bolje da ne sastavljate valjda iduca subota bude konacno ta ☺
proud ma nemoj da ti bude zao,uzivaj sto ti ima tko pomoci ☺
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
ena onda jos i bolje da ne sastavljate valjda iduca subota bude konacno ta ☺
proud ma nemoj da ti bude zao,uzivaj sto ti ima tko pomoci ☺
Ma da, a nema veze, bitno da bude gotovo dok dođem doma s bebicom😂.
Proudmomy super da ti ima ko, ali i rszumijrm da ti je žao što nemožeš sama, i meni je...ja budem morala sveki i šogicu žicati, iako nevolim tražiti ih nešto, al znam da nebudu odbile...
Cure 28+ osjetite li treperenje ispod rebara, na jednoj strani treperi,na drugoj boli ko da me ustipnuo 😂😂😂 ne kuzim haha
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Tea divna 😍😍😍 wow baš ste krasni.
Proud bravo za muža i robicu moj ne zna vešmašinu ni sušilicu uključit 😂. Neka baka pegla ona će jako uživati u tome a znaš kak su mame brze u peglanju ona bu to začas.
Ena stignu i krevetić i kolica sastavit. I kad rodiš imaju minimalno 3 dana za sastavljanje. Znaš kak su muški niš nije hitno i niš ne treba odmah.
Ostalim pucama šaljem pusice i lijepo se provedite i napapajte 😘😘😘.
Ja danas baš i nemam apetit ili imam goriva od jučer.. jedino sam poludila za grozdem, sva sreća da ga ima u lidlu 😂.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Cure 28+ osjetite li treperenje ispod rebara, na jednoj strani treperi,na drugoj boli ko da me ustipnuo 😂😂😂 ne kuzim haha
😂😂, ko bi znao kaj oni rade unutra, ali da, to kad sam na boku ležala, sad mu je veća fora pokušati izgurati nogu kroz pupak😂😂
Kad frendica svrati samo da ti donese kutiju kolača 💕💕
Znaš da je prava prijateljica 😍. Izgledaju njam
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
😂😂, ko bi znao kaj oni rade unutra, ali da, to kad sam na boku ležala, sad mu je veća fora pokušati izgurati nogu kroz pupak😂😂
Jaoo hahah, bila sam legla na tu stranu gdje me "stipao" i onda je popizdio, pa se umirio ii visee me nije bolilo hahshh
Jesu smjesni covjece, bas ko zna kaj rade oni
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Sortiraj odgovore
Najstariji