Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    29. Ožujak 2018. 20:32

Proud trbuščić se sad već fakat kuži, nema šta. Divna ti bez obzira na umor i tegobe. Kako bolovi? Gležanj?
    Mladamamica i Jama wau pravilne i okrugle. Nikome se ne vide kilice i baš ste će će.
    Jama kada je vjenčanje? Veliko malo?
    Ena znam samo da si spavala i jela nešto slatko, zaboravih.
     mina dtžim fige da mužiću nije niš strašno i da će se uskoro sve smiriti.
    BH kontrakcije i mene šoraju pogotovo ako puno radim kao što sam danas. Mama me zeza da se bojim muža pa čistim ko luđak jer sd sutra vraća. Ulovilo me proljetno čišćenja a danas su klinci bili s dedom i bakom pa sam imala cajta. Čak sam i sve prozore oprala, nakon što već mjesec dana govorim da moram danas napokon jesam.
    Strgana sam i gladna i jedva čekam leći 😂😂😂.
    Franova mislim da je tvoj problem kao i moj puno u pokretu a to ostavlja traga. Mislim da nam tijelo pokušava reći da usporimo.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Mladamamica1911
    29. Ožujak 2018. 20:44

Ena31

Mladamamica1911

I jaa imam pregled u utorak netko je napisao da isto ima al sam zaboravila😋

Ja imam u utorak😀, tek u pol 4…i startala ko i ti, s 75kg, al na 162 😂😂

Ja u 8 i 30 👌😁
    Da vas obavjestim rikavam od gladi 😭😭😭😭😭

29. Ožujak 2018. 20:53

Ivymicek😍😘, i da, uspori s poslovima, nemoraš sve, pogotovo ne odjednom. Curke papajte, nemojte biti gladne😘😘😘

Mladamamica1911
    29. Ožujak 2018. 21:00

Ena31

Ivymicek😍😘, i da, uspori s poslovima, nemoraš sve, pogotovo ne odjednom. Curke papajte, nemojte biti gladne😘😘😘

Idem na ogtt sutra ujutro zato sad gladujem sve mi je muka mislim si da ću sutra pojest svašta 😂

Mya
    29. Ožujak 2018. 21:02

ivymicek

Proud trbuščić se sad već fakat kuži, nema šta. Divna ti bez obzira na umor i tegobe. Kako bolovi? Gležanj?
    Mladamamica i Jama wau pravilne i okrugle. Nikome se ne vide kilice i baš ste će će.
    Jama kada je vjenčanje? Veliko malo?
    Ena znam samo da si spavala i jela nešto slatko, zaboravih.
    mina dtžim fige da mužiću nije niš strašno i da će se uskoro sve smiriti.
    BH kontrakcije i mene šoraju pogotovo ako puno radim kao što sam danas. Mama me zeza da se bojim muža pa čistim ko luđak jer sd sutra vraća. Ulovilo me proljetno čišćenja a danas su klinci bili s dedom i bakom pa sam imala cajta. Čak sam i sve prozore oprala, nakon što već mjesec dana govorim da moram danas napokon jesam.
    Strgana sam i gladna i jedva čekam leći 😂😂😂.
    Franova mislim da je tvoj problem kao i moj puno u pokretu a to ostavlja traga. Mislim da nam tijelo pokušava reći da usporimo.

Malo,maticar samo za prvu ruku pa uz krstenje crkveno i vece..i ja sam danas,totalna generalka,ali ja tako svakih tjedan dana,jos ne odustajem

29. Ožujak 2018. 21:03

Mladamamica1911

Ena31

Idem na ogtt sutra ujutro zato sad gladujem sve mi je muka mislim si da ću sutra pojest svašta 😂

Aha..a onda bolje odi prije pajkit da ne misliš o tome, pij vode..a sutra se nagradi s nečim finim😀

ivymicek
    29. Ožujak 2018. 21:50

Ena31

Eh kad mene ulovi manija ide sve... Kak su kikachi bili s babom i dedom do 5 morala sam iskoristiti.
    Ajme Jama svaki tjedan generalka, svaka čast.
    Super za vjenčanje barem čete se 2 puta veseliti. Ja bih svoje vjenčanje opet ponovila 😂😂😂.
    Mladamamica držimo fige za OGTT

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Mladamamica1911
    30. Ožujak 2018. 06:40

Jutro curke ja na putu za petrovu već gladna sam ko vuk i malo mi je zlo al ponjela sam limun pa se nadam da će mi to pomoć 👌😊

bojana27
    30. Ožujak 2018. 07:08

Jutrooo 🤗🤗 sretno svima danas na pregledima i svemu 😃😃 ja sam sanjala da sama sebe pregledavam da vidim dal sam se otvorila , strasnooo 🤭🤭 i dolazi nam Uskrs a ja nista necu smjet bljak 🤮 sta se pospremanja tice , ja svaki tjedan imam neko vece ciscenje jednom tjedno , sada manje ..al majka dolazi pa cu u utorak prije nego ide doma nju iskoristit za generalku 😁😁

Mladamamica1911
    30. Ožujak 2018. 07:36

Popila sam ovu glukozu i nije tako grozno bilo al mi je sad malo mučno u želudcu al potrudit cu se izdrzat 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.