Proud trbuščić se sad već fakat kuži, nema šta. Divna ti bez obzira na umor i tegobe. Kako bolovi? Gležanj?
Mladamamica i Jama wau pravilne i okrugle. Nikome se ne vide kilice i baš ste će će.
Jama kada je vjenčanje? Veliko malo?
Ena znam samo da si spavala i jela nešto slatko, zaboravih.
mina dtžim fige da mužiću nije niš strašno i da će se uskoro sve smiriti.
BH kontrakcije i mene šoraju pogotovo ako puno radim kao što sam danas. Mama me zeza da se bojim muža pa čistim ko luđak jer sd sutra vraća. Ulovilo me proljetno čišćenja a danas su klinci bili s dedom i bakom pa sam imala cajta. Čak sam i sve prozore oprala, nakon što već mjesec dana govorim da moram danas napokon jesam.
Strgana sam i gladna i jedva čekam leći 😂😂😂.
Franova mislim da je tvoj problem kao i moj puno u pokretu a to ostavlja traga. Mislim da nam tijelo pokušava reći da usporimo.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
I jaa imam pregled u utorak netko je napisao da isto ima al sam zaboravila😋
Ja imam u utorak😀, tek u pol 4…i startala ko i ti, s 75kg, al na 162 😂😂
Ja u 8 i 30 👌😁
Da vas obavjestim rikavam od gladi 😭😭😭😭😭
Ivymicek😍😘, i da, uspori s poslovima, nemoraš sve, pogotovo ne odjednom. Curke papajte, nemojte biti gladne😘😘😘
Ivymicek😍😘, i da, uspori s poslovima, nemoraš sve, pogotovo ne odjednom. Curke papajte, nemojte biti gladne😘😘😘
Idem na ogtt sutra ujutro zato sad gladujem sve mi je muka mislim si da ću sutra pojest svašta 😂
Proud trbuščić se sad već fakat kuži, nema šta. Divna ti bez obzira na umor i tegobe. Kako bolovi? Gležanj?
Mladamamica i Jama wau pravilne i okrugle. Nikome se ne vide kilice i baš ste će će.
Jama kada je vjenčanje? Veliko malo?
Ena znam samo da si spavala i jela nešto slatko, zaboravih.
mina dtžim fige da mužiću nije niš strašno i da će se uskoro sve smiriti.
BH kontrakcije i mene šoraju pogotovo ako puno radim kao što sam danas. Mama me zeza da se bojim muža pa čistim ko luđak jer sd sutra vraća. Ulovilo me proljetno čišćenja a danas su klinci bili s dedom i bakom pa sam imala cajta. Čak sam i sve prozore oprala, nakon što već mjesec dana govorim da moram danas napokon jesam.
Strgana sam i gladna i jedva čekam leći 😂😂😂.
Franova mislim da je tvoj problem kao i moj puno u pokretu a to ostavlja traga. Mislim da nam tijelo pokušava reći da usporimo.
Malo,maticar samo za prvu ruku pa uz krstenje crkveno i vece..i ja sam danas,totalna generalka,ali ja tako svakih tjedan dana,jos ne odustajem
Idem na ogtt sutra ujutro zato sad gladujem sve mi je muka mislim si da ću sutra pojest svašta 😂
Aha..a onda bolje odi prije pajkit da ne misliš o tome, pij vode..a sutra se nagradi s nečim finim😀
Eh kad mene ulovi manija ide sve... Kak su kikachi bili s babom i dedom do 5 morala sam iskoristiti.
Ajme Jama svaki tjedan generalka, svaka čast.
Super za vjenčanje barem čete se 2 puta veseliti. Ja bih svoje vjenčanje opet ponovila 😂😂😂.
Mladamamica držimo fige za OGTT
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutro curke ja na putu za petrovu već gladna sam ko vuk i malo mi je zlo al ponjela sam limun pa se nadam da će mi to pomoć 👌😊
Jutrooo 🤗🤗 sretno svima danas na pregledima i svemu 😃😃 ja sam sanjala da sama sebe pregledavam da vidim dal sam se otvorila , strasnooo 🤭🤭 i dolazi nam Uskrs a ja nista necu smjet bljak 🤮 sta se pospremanja tice , ja svaki tjedan imam neko vece ciscenje jednom tjedno , sada manje ..al majka dolazi pa cu u utorak prije nego ide doma nju iskoristit za generalku 😁😁
Popila sam ovu glukozu i nije tako grozno bilo al mi je sad malo mučno u želudcu al potrudit cu se izdrzat 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji