Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    29. Ožujak 2018. 16:31

ProudMomy

Ena31

franovamamita

jbt opet me soraju te kontrakcije nadam se da ne otvaraju i jucer i danas bas ucestale koji k 😯😯😯😯

Jbmu miša…lezi, ne diraj bušu i pij magnezij. Kad ti je kontrola?

Mi smo si jucer bili super i imala sam prvu tek oko 6 navecer i sve skupa ih je bilo 5.
    Danas bome jedna na drugu, nismo si dobri! 😂😂
    Drzim Aleksh predavanje da se prestane zaletavat van, da je jos zima i nije bas bog zna kaj 😂😂😂

😂😂tak je, samo ti njemu dobro objasni😂😂

franovamamita
    29. Ožujak 2018. 16:35

popila magnezij jos prije podne kao i svaki dan,mirujem...ali sam se bas uplasila...
    proud 5 ? to znam imati u pola sata...ja sam se vrc bojala prije da moje otvsraju jer imam ih od 15tt al zadnji puta sam na kontroli bila zatvorena...a sljedecs je u srijedu...

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

29. Ožujak 2018. 16:38

franovamamita

popila magnezij jos prije podne kao i svaki dan,mirujem…ali sam se bas uplasila…
    proud 5 ? to znam imati u pola sata…ja sam se vrc bojala prije da moje otvsraju jer imam ih od 15tt al zadnji puta sam na kontroli bila zatvorena…a sljedecs je u srijedu…

Kazem da je jucer bio dobar dan,  danas vise nije,  ni ne brojim koliko ih je.
    Ako se bojis odi da te pogledaju,  nemas kaj izgubiti.
    Ja sam navikla vec,  samo se nadam da ne rade jos vecu stetu.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Tinchyca
    29. Ožujak 2018. 16:42

Ja ih imam isto do 5 dnevno. Nekad i kad ležim 🙈 al to je sve ok priprema se maternica i jača mišiće. Meni je desna strana trbuha izbočenija i tvrđa od lijeve. Tak da sam pipala trbuh i shvatila da je bebač na desnoj strani kak je i bio na zadnjem uzv-u. A s obzirom da me udara muški po mjehuru rekla bi da je i dalje s nogicama prema dolje.

💙30.06.2018 💙 Noa💙

Tinchyca
    29. Ožujak 2018. 16:45

Jedan dan sam bila dosta u pokretu i cijelo vrijeme negdje pola dana mi je trbuh bio užasno tvrd i ko u nekom grču..  al kod svakpg je to individualno. Netko osjeti bebu jako netko skoro pa ne. Tak je i s ovim. Ak ti se nastavi odi kak je proud rekla na hitnu da budeš mirnija.

💙30.06.2018 💙 Noa💙

29. Ožujak 2018. 16:52

Curke držite se, pregledi su uskoro, Proudy sutra, ja utorak, Franovamamita srijedu, brzo će to, do tad ležat i odmarat. Franovamamita 🤞🤞 da prođu i ne otvaraju.

franovamamita
    29. Ožujak 2018. 16:55

ProudMomy

franovamamita

popila magnezij jos prije podne kao i svaki dan,mirujem…ali sam se bas uplasila…
    proud 5 ? to znam imati u pola sata…ja sam se vrc bojala prije da moje otvsraju jer imam ih od 15tt al zadnji puta sam na kontroli bila zatvorena…a sljedecs je u srijedu…

Kazem da je jucer bio dobar dan, danas vise nije, ni ne brojim koliko ih je.
    Ako se bojis odi da te pogledaju, nemas kaj izgubiti.
    Ja sam navikla vec, samo se nadam da ne rade jos vecu stetu.

ma ne idem ds me bez veze cackaju strah me tih mesara u bolnici...reci cu svojoj u srijedu da me pogleda mislim ako me budu mucile i dalje ili postale ucestalije ili bolnije onda  cu ici ranije

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Mladamamica1911
    29. Ožujak 2018. 19:47

Startala sam sa 75 na 172 visine a sad sam na 86  😭 al dobro boze moj 👌🐖

Mladamamica1911
    29. Ožujak 2018. 19:48

I jaa imam pregled u utorak netko je napisao da isto ima al sam zaboravila😋

29. Ožujak 2018. 19:58

Mladamamica1911

I jaa imam pregled u utorak netko je napisao da isto ima al sam zaboravila😋

Ja imam u utorak😀, tek u pol 4...i startala ko i ti, s 75kg, al na 162 😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.