Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mya
    29. Ožujak 2018. 13:56

Tnx cure,jos samo da se konacno pokaze kaj je drugi petak☺

29. Ožujak 2018. 13:57

J@m@

Tnx cure,jos samo da se konacno pokaze kaj je drugi petak☺

Ma bude valjda, sad je već vrijeme😂

29. Ožujak 2018. 14:16

J@m@ drzimo fige da se pokaze! 😁

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Tinchyca
    29. Ožujak 2018. 14:20

Pharmama hvala na savjetima 😘😘😘
    J@m@, mladamamica, proud lijepe trudnice😊  J@m@ bas je  veliki i pravilan trbuh :) Dok ste zdrave i sretne lako za kile. 😊

💙30.06.2018 💙 Noa💙

franovamamita
    29. Ožujak 2018. 14:31

Jama ajme koja busica 😍😍😍😍😍 divno 

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Marijaa30
    29. Ožujak 2018. 14:47

J@m@, prekrasna velika buša :) ma valjda se sad bude pokazao/la :) :) sramežljiva beba :D
    mladamamica, pa kolko si visoka i s koliko kg si startala? iskreno, uopće mi ne izgledaš debelo, imaš samo trbuh.... ne razmem doktoricu, ajde da si salasta pa to, al nisi.... baš si lijepa trudnica :)
    proud, ne brini za čišćenje, imaš važnijih briga. pazi na sebe i bebaća!

26.8. Ivan 💙💙

Mya
    29. Ožujak 2018. 14:51

A ja imam osjećaj da smo mali,ne vidimo se kad samu sebe tak ne mogu vidjeti😁😁 a valjda bude,kao svadbeni dar mami i tati

franovamamita
    29. Ožujak 2018. 16:08

jbt opet me soraju te kontrakcije nadam se da ne otvaraju i jucer i danas bas ucestale koji k 😯😯😯😯

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

29. Ožujak 2018. 16:17

franovamamita

jbt opet me soraju te kontrakcije nadam se da ne otvaraju i jucer i danas bas ucestale koji k 😯😯😯😯

Jbmu miša...lezi, ne diraj bušu i pij magnezij. Kad ti je kontrola?

29. Ožujak 2018. 16:27

Ena31

franovamamita

Jbmu miša…lezi, ne diraj bušu i pij magnezij. Kad ti je kontrola?

Mi smo si jucer bili super i imala sam prvu tek oko 6 navecer i sve skupa ih je bilo 5.
    Danas bome jedna na drugu,  nismo si dobri! 😂😂
    Drzim Aleksh predavanje da se prestane zaletavat van,  da je jos zima i nije bas bog zna kaj 😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.