Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    29. Ožujak 2018. 13:07

Dakle ženske moje, kak sam se probudila, pojela sam par domaćica, okrenula se i opet zaspala..pa se još jednom.probudila, opet par keksa i zaspala..probudila se prije 15 minuta😂😂..sad sam stvarno nadoknadila za par noći.
    Proudy predivna 😍😍😍😍😍 i veeejika bušica😍😍😍😘😘😘🤗🤗🤗i osmjeh smo dobili😀😍😘🤗
    Babylove jesi, zaslužila si sladoled, čak i 2 😂

29. Ožujak 2018. 13:12

Ena31

Dakle ženske moje, kak sam se probudila, pojela sam par domaćica, okrenula se i opet zaspala..pa se još jednom.probudila, opet par keksa i zaspala..probudila se prije 15 minuta😂😂..sad sam stvarno nadoknadila za par noći.
    Proudy predivna 😍😍😍😍😍 i veeejika bušica😍😍😍😘😘😘🤗🤗🤗i osmjeh smo dobili😀😍😘🤗
    Babylove jesi, zaslužila si sladoled, čak i 2 😂

Bome fino si se ti naspavala 😂😂
    Neka si!
    Hvala ti. Muz mi je rekao da nisam bas danas nesto,  ko da su mi sve ladje potonulu 😂😂😂😂
    Aleks me danas toliko tuce,  kao da nisam njegova,  tu i tamo me tak probije drito kroz rodnicu,  bas ko da me netko iglom pikne dolje.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Mladamamica1911
    29. Ožujak 2018. 13:12

Mladamamica1911
    29. Ožujak 2018. 13:15

evo curke mojih 28 tj nasih 🙂 +11 smo ali dobro mrsavit cemo kad rodim 😂

mateya1993
    29. Ožujak 2018. 13:18

ProudMomy

Hej zenske!
    Mina bas mi je zao! Drzi se!
    Franova ti opet od jutra udarno 😉
    Punih 31tt pa sam duzna sliku
    Evo nas +7kg

Lijepa 😍😍 

💖 Nikol -12.08.2018💖

franovamamita
    29. Ožujak 2018. 13:19

evo i kavu popila s kumom sad rucamo pa cu malo u vodoravu 😂
    proud i mladamamica ljepotice  i divne busice😍😍😍😍😍
    proud a morala sam ici dokumente mjenjati pa reko sto prije to bolje i lakse,nego i mene moj tako dolje ritne baaaas kao igla ajme sva se stresem a i uplasim jer to normalno 😯
    sto se tice vode i kontrakcija procitala sam da dehidracija tijela jos vise potice kontrakcije zato se savjetuje da uvijek pijemo dovoljno...a koliko vas citam vi sve vise pijete od mene ja kozda litru dnevno i to se natjeram 

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

pharmamma
    29. Ožujak 2018. 13:21

Tinchyca javi se svom dr,vjerojatno će ti dati Claritine ako će ti biti toliko jaka alergija..al probaj i čim vise ispirati nos od alergena s fiziološkom,hipertonicne sprejeve,sigurno već i sama znaš sve te “trikove” da malo smanje simptome..samo izbjegavaj kapi za nos koje su bas dekongestivi (Operil,Nasic,Meralys i sl)
    Proud i mladamamica bas ste mi divne 😍😍
    Ena super da si se naspavala 😊
    Babyblue super za GUK,počasti se tim sladoledom,zaslužila si 😉
    Meni je jučer i danas skroz čudan, umoran dan..danas odspavala na rate do 9 skoro,al sam umorna ko da tjedan dana nisam spavala 

29. Ožujak 2018. 13:24

Proudy pitaj muža kad je zadnji put imao ječmenac kad ti tak veli😂😂😂. A Aleksu ti je gužva unutra već pa si radi mjesta.Moj Mihael je poprilično miran, tu i tamo se samo protegne ili strese, tu i tamo štucne, al istazanje je glavno😂.
    Mladamamica lijepa ko lutkica, ko i uvjek😍😘, a i bušica je krasna😍

29. Ožujak 2018. 13:24

Mladamamica1911

evo curke mojih 28 tj nasih 🙂 +11 smo ali dobro mrsavit cemo kad rodim 😂

Diiiiiivna

Marijaa30
    29. Ožujak 2018. 13:27

Bok cure, ja danas čistim od 10 ujutro, još moram podove obrisati, a sutra ću kupaone. danas koristim jer je kuća prazna, a sutra budu već svi doma. sad sam se malo legla pa eto me da vidim kaj ima :P
    winnie, drago mi je za curicu, nek i dalje bude sve u redu :)
    proud i mladamamica, divne ste :) mladamamica, poslije poroda bu sve otišlo...kolica, šetnje, dojenje, nebuš ni znala kolko si dobila u trudnoći :)   tak se i ja tješim :O :P :)
    kaj se tiče kontrakcija, čitala jesam da voda pomaže, al valjda ne djeluje na sve jednako.

26.8. Ivan 💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.