I na mirovinski ces otic nakon porodiljnog da ti ga upisu kao staz 😉
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
I na mirovinski ces otic nakon porodiljnog da ti ga upisu kao staz 😉
Pa ti si draga hodajuća enciklopedija😍😍😘😘🤗🤗
Pozdrav curke, evo ja vec dva dana lose. Jucer povracala cijeli dan, sta god sam pojela. Navecer sam popila malo kamilice reko mozda se smiri zeludac i to sam povratila. Cijelu noc me grcio zeludac jer je prazan. I jutros opet vec dva puta povracala. Nadam se da se nece nastaviti. Od kud sad to 😣
Ena i Mateya prekrasne ste 😘
All of God’s grace in one tiny face 💟
Pozdrav curke, evo ja vec dva dana lose. Jucer povracala cijeli dan, sta god sam pojela. Navecer sam popila malo kamilice reko mozda se smiri zeludac i to sam povratila. Cijelu noc me grcio zeludac jer je prazan. I jutros opet vec dva puta povracala. Nadam se da se nece nastaviti. Od kud sad to 😣
Ena i Mateya prekrasne ste 😘
😊😘, hvala😊. Možda si neku virozicu pokupila?
Mina ako ti danas ne bude bolje otiđi doktoru. U trudnoći ti je imunitet smanjen pa ti svaka viroza bude gora nego inače.
💙30.06.2018 💙 Noa💙
dan cure
mateya i ena prekrasne i vi i busice 😙😙😙😙
ostalo nisam popamtila jer sam preletila 😉 nego isla vaditi krv izvadi mi kad nosi casu sa secerom i kaze evo ovo popijte ahahahahahah a ja mislila ne moram to sad skuzila dr tek nakon ove komtrole al prezivjela sam...otisla kod kume na kavu sad malo odmaram idem kasnije sa sestrom za grad kupiti klincima poklone za uskrs...uh valjda mi to nece biti previse za jedan dan...nrcu se forisirati kad mi bude tesko sjednem i dosta 😉
mazite svoje busice i uzivajte u ostatke dana 😙😙😙😙😙
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
dan cure
ostalo nisam popamtila jer sam preletila 😉 nego isla vaditi krv izvadi mi kad nosi casu sa secerom i kaze evo ovo popijte ahahahahahah a ja mislila ne moram to sad skuzila dr tek nakon ove komtrole al prezivjela sam…otisla kod kume na kavu sad malo odmaram idem kasnije sa sestrom za grad kupiti klincima poklone za uskrs…uh valjda mi to nece biti previse za jedan dan…nrcu se forisirati kad mi bude tesko sjednem i dosta 😉
😘😘😘😘i bolje da nisi znala za oggt😂😂, bar nisi razmišljala o tome unaprijed😂..tako je, samo polako, uživaj😘😘🤗🤗
dan cure
ostalo nisam popamtila jer sam preletila 😉 nego isla vaditi krv izvadi mi kad nosi casu sa secerom i kaze evo ovo popijte ahahahahahah a ja mislila ne moram to sad skuzila dr tek nakon ove komtrole al prezivjela sam…otisla kod kume na kavu sad malo odmaram idem kasnije sa sestrom za grad kupiti klincima poklone za uskrs…uh valjda mi to nece biti previse za jedan dan…nrcu se forisirati kad mi bude tesko sjednem i dosta 😉
😘😘😘😘i bolje da nisi znala za oggt😂😂, bar nisi razmišljala o tome unaprijed😂..tako je, samo polako, uživaj😘😘🤗🤗
e al vidis kod nas u osijeku ne cekas 2 sata nego izvadi ti krv pa popijes pa cekas sat vremena i to je to
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
dan cure
e al vidis kod nas u osijeku ne cekas 2 sata nego izvadi ti krv pa popijes pa cekas sat vremena i to je to
Znači izvade krv, popiješ, nakon sat opet izvade krv i gotovo?
Zdravo curke 😘 bušice su vam prekasne 😍😍
Ja odradila smjenu, hodala malo po gradu i nacekala se sat vremena kod gin za uputnicu za ogtt,al sad sam napokon doma i mogu u ležeći..noge me bole jer je bas prikladno trudnici obuti gleznjace s petom onaj dan kad treba hodati po gradu 😂😂
Mina ako se ne smiri,javi se dr radije..i pij tekućinu u malim gutljajima da ne dehidriras
Sortiraj odgovore
Najstariji