Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mina04
    21. Ožujak 2018. 12:18

BabyBlue i mi smo terminuse 😊 dobro dosla 😘
    Ivy sretan rođendan 😘🎂⚘

All of God’s grace in one tiny face 💟

ivymicek
    21. Ožujak 2018. 12:34

Dobro došle nove trudničice.
    Jama 99, sad će vrijeme letiti.
    Mina super za bebicu, sramežljiva je pa se skriva. Bitno da je sve dobro.
    Hvala vam klokanice moje za lijepe čestitke 💕💕💕
    😂😂😂Sva sreća za trbuhe da nas vjetar ne odnese.
    Ja danas ljenčarim 😘😘😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

21. Ožujak 2018. 12:37

Mina04 🤗😚
    Ivymicek happy b-day... sve najljepše 🎂🎁

Tinchyca
    21. Ožujak 2018. 12:48

Dobrodošle nove trudnice 😊
    Ja bila kod mame sad ma ručku, vani baš grdo puše vjetar osjet je -1. 😥
    Ja danas radno. Ujutro oribala kupaonicu i usisala kuću. Sad čekam velvet pa poslije njega jos pećnicu sredit.
    Primjetila sam da kak se sagnem ili kad sjedim pa ustanem kak mi trbuh jako otvrdne i ispupči. Danas sam se malo naforsirala pa osjećam kak je tvrđi. Ima jos netko da mu je tak?
    Ena i Jama kak vrijeme prolazi vas dvije ste dobar dio trudnoće odradile 😊👍🏼

💙30.06.2018 💙 Noa💙

Tinchyca
    21. Ožujak 2018. 12:49

Ivymicek Sretan ročkas! 😊🎂🎉

💙30.06.2018 💙 Noa💙

21. Ožujak 2018. 13:10

Tinchyca

Dobrodošle nove trudnice 😊
    Ja bila kod mame sad ma ručku, vani baš grdo puše vjetar osjet je -1. 😥
    Ja danas radno. Ujutro oribala kupaonicu i usisala kuću. Sad čekam velvet pa poslije njega jos pećnicu sredit.
    Primjetila sam da kak se sagnem ili kad sjedim pa ustanem kak mi trbuh jako otvrdne i ispupči. Danas sam se malo naforsirala pa osjećam kak je tvrđi. Ima jos netko da mu je tak?
    Ena i Jama kak vrijeme prolazi vas dvije ste dobar dio trudnoće odradile 😊👍🏼

Nemoj se puno forsirati i kad osjetiš da ti trbuh otvrdne sjedni, lezi, odmori, nemoj se previše saginjati(ja više ni nemogu, m se smije kad pokušavam čarape navući🤣)..da, ide vrijeme, hvala Bogu, kaj se mene tiče nek i malo ubrza vrijeme da čim prije uđemo u sigurnu zonu(36, 37t).😘😘

Mya
    21. Ožujak 2018. 13:23

ivymicek

Dobro došle nove trudničice.
    Jama 99, sad će vrijeme letiti.
    Mina super za bebicu, sramežljiva je pa se skriva. Bitno da je sve dobro.
    Hvala vam klokanice moje za lijepe čestitke 💕💕💕
    😂😂😂Sva sreća za trbuhe da nas vjetar ne odnese.
    Ja danas ljenčarim 😘😘😘

SRETAN ROĐENDAN🎉🍰🍾

Marijaa30
    21. Ožujak 2018. 13:33

Losah, dobrodosla! Nadam se da nije nista strasno, zacas ce nalazi! 
    Ivy, sretan and rodendan 😃😃 sve najbolje!
    Mene jucer i danas glava rastura. Sad sam popila caj, nadam se da ce se smiriti.

26.8. Ivan 💙💙

21. Ožujak 2018. 14:12

Proudy, sad si me navukls s tim kobasama, ne prestajem razmišljati o njima i mislim da ću večeras s m morat malo zameziti, pa eto da ti vratim da i tebi bude slika pred očima ko meni😂🤣😉..vidi moje blagooo

franovamamita
    21. Ožujak 2018. 14:13

dan cure
    ivy draga sve najbolje ti zelim 😙😙😙 imali kakvih kolaca ?😀
    nove cure dobro nam dosle 😊
    ja bila u gradu od 7 isla u bolnicu vadit markere za hepatitis...nalaz ce biti za tjedan dana i lagano ludim...trudim se biti pozitivna koliko god mogu...
    kasnije muzek isao do firme ja malo po trgovinama i to jd to....slomljena da me sve boli....putuje u petak za svedsku pa mi je sve na hubu....
    nadam ste da ste vi i bebice dobro ljubim vas 😙😙😙😙😙

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.